Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

"Benelli Rafaello": den handling mekanisme og fotos

Enhver, der nogensinde har været på jagt, ved, at for marsk og damme har deres egne begrænsninger i brugen af bly ammunition. De er ikke egnet til disse betingelser og skal udskiftes.

Samtidig, ved brug af stål skudt i stedet for bly er fyldt med talrige ballistiske problemer, at klare, hvilket er muligt med det korrekte valg af jern og legeringer kræves for at producere våben.

Bidrag til udvikling af jagt og sport skydning stål skudt kanoner gjort italienske arme fast "Benelli Raffaello". Navnet givet til en række modeller af selvlæssende haglgeværer, som bruges på markedet for våben siden 1987 og er aktivt bruges til jagt eller til målskydning. Velfungerende mekanisme, pålideligheden af systemet, kombineret med æstetisk perfektion, er fordelene ved modellen "Benelli Raffaello". Fotografering, anbragt under repræsenterer eksterne funktioner i produktet design, som er blevet et symbol på teknologiske fremskridt.

Stilistisk innovation firma Benelli

Denne italienske selskab lægger særlig vægt på en forbedring af både den tekniske proces ved fremstilling af kanoner med den aktive gennemførelse af strukturelle innovation og skabelsen af sine modeller har en vis stil, der gør det originale og meget æstetisk. Modelpistoler "Benelli Rafaello" Det kombinerer elegance med mekanisk præcision. De er pålidelige, og ideelt designet styresystem, som er specielt værdsat af fangere.

Ændring af Benelli haglgeværer

Den italienske virksomhed producerer flere modeller af glatløbede jagtrifler. De har en fælles princip om handling innertsionnoy genopladning system, som er kendetegnende for det italienske selskab Benelli. Samtidig har hver af de versioner af serien har sin egen individuelle kvaliteter og egenskaber.

 • "Benelli Raffaello Elegant". For at reducere den vertikale størrelse af våbnet modtager denne model er udstyret med en tynd dækning. Rengør også pistolen dæksel kan fjernes om nødvendigt.
 • "Benelli Rafaello Delyuks". Denne model har dekorationer i form af udskæring, som påføres træ og metal dele af våben. Overfladen indeholder små indsnit. Som et resultat, pistolen bliver en meget elegant udseende og kan bruges til jagt, og til boligindretning.

 • "Benelli Raffaello Cryo". Modellen har fået sit navn på grund af den anvendte fremstillingsproces i kryogene behandling. Denne procedure er kun underlagt geværløbet. Ved fremstillingen af andre dele af traditionel teknologi anvendes.

 • "Benelli Raffaello Comfort". Modellen er resultatet af langtidsundersøgelser at reducere rekylen ved fyring. Resultaterne af den uafhængige undersøgelse af virkningen denne model for firmaet "Benelli Rafaello" Den faldt med 47%. Dette resultat blev muliggjort af en speciel plast, der dækkede sengen. Godt udvalg af materiale reduceret rekyl og tønde vibrationer.
 • "Benelli Raffaello Combo". Et særligt træk ved denne model er tilstedeværelsen af separat modtager kasse og låg. Det ydre af pistolen vist stor kunstnerisk ornament udføres som er placeret på overfladen af modtageren.

Yderligere anordninger til modeller

Benelli haglgeværer selskabets kontor og drive jagt funktion, og er udfyldt med yderligere enheder:

 • Aftagelige næseparti adaptere af forskellige typer. Gode indikatorer er Criochokes dyse. De har form af overgangen kegle, som forhindrer ophobning af stål pellets og krølning.
 • Fluer indeholdende fluorescerende pasta.
 • Udskiftelige indsatse anvendes til udvælgelse af bestanden på tidspunktet for dens fjernelse eller camber.
 • Backplate sæt til skod.
 • Udskiftelige tønder.
 • Udskifteligt ribbe.
 • Udvidelser af butikker.
 • Vaske afkast.

Den overflade, der skal behandles?

Udseende af produkter "Benello Raffaello" Den repræsenterede en bred vifte af farver. Til belægning af overflader anvendes lac phosphatmaterialer. Artikler underlagt camouflage, forkromning. Det er heller ikke udelukket udførelsesform, omfattende påføring på overfladen af en konventionel mat finish.

Komponenterne i inerti af motoren design Elegant model

Shotgun denne model har en simpel struktur og er udstyret med et system inerti bekvem forskellig nem betjening og høj præcision. Udformningen af pistolen "Benelli Raffaello Elegant" Den indeholder:

 • Bolten bærer. Hun er i systemet anvendes som et inaktivt masse. Om nødvendigt kan det let bevæges af en specielt arrangeret i væggene af modtageren skinnerne.
 • Lukker. At bevæge porten ramme pistol udstyret med en speciel kamrille. Den bekæmpe shotgun position staten på rillen bevæger lukkeren, udfører låsefunktionen.
 • Spring. Det er placeret mellem gate og gliderammen. Skubber fjederen bolt gruppe, når du modtager en patron fra magasinet, og når fjernelse af foringen fra kammeret.

Det transporterende princip inertialsystemet

Fremragende balance og reduceret pop-tønde - det er meget vigtige kvaliteter af jagtrifler og servicemodeller "Benelli Raffaello". anmeldelser Forbrugerne viser en høj chambering magasin ind i kammeret, og pålideligheden og sikkerheden af cyklusser under genopladning. Anerkendelse blandt fans af haglgeværer er resultatet af betydelige forbedringer i automatisering, rationalisering af elementer. Hvad sker der inde i Benelli Raffaello i gennemførelsen af de skud?

Ved montering af kanonkonstruktion kampberedt udført låsesystem roterende bolt. Som et resultat af trykfjedrene forekommer podnimatelya bevægelse, som bevæger patronen fra magasinet på linje chambering. I det øjeblik at affyre pistolen bevæger sig tilbage. I en fast position er der kun en gate node. Når efter et haglgevær tilbage skift afsluttes, og kanalen i modtageren trykket når et sikkert niveau, den komprimerede fjeder skubber tilbage inerti bolt gruppe, hvilket frigør drejetappen. Som et resultat heraf skyde muffen fjernes fra kammeret og modtageren.

Ved udførelse af enkelt skud genereret kinetisk energi virker på bolten gruppe. energireserve nok at spænde for den efterfølgende skud og presse inerti fjeder igen. Når denne proces gentages igen udføres låsesystem og stampeblanding ind i kammeret næste ammunition. Virkningsmekanismen af alle de "Benelli Rafaello" modeller bruger den kinetiske energi af virkningen. Til normal drift af systemet ikke kræver tilbagetrækning eller rekyl af cylinderen krudtgasserne. På grund af den inerti af systemet for genopladning af det italienske firma kanoner indtager en gunstig position i markedet og er i stor efterspørgsel blandt fans.

Sikkerhed ved opladning kanoner "Benelli Rafaello"

Inden vi går videre til den opladning ammunition, er det nødvendigt at kontrollere kammeret og magasinet. De skal være tom. Under opladning, er det nødvendigt at bruge placeret på aftrækkerbøjlen sikring. Dens tænding og slukning sker ved at dreje knappen til venstre - højre. Den parathed af våben til brand viser, at der var røde ring, der forsvinder, når sikringen, så er det muligt at oplade.

Den udføres i etaper:

 • Vip geværløbet ned.
 • Installer patroner i magasinet, så dens faste stop. De resterende patroner bliver opkrævet på samme måde, så længe det fyldte hele butikken.
 • Hånd i disse patronen i kammeret. Denne procedure kan gøres på to måder:
 1. Åbne bolt og indsætte i patronen ammunition af vinduet for release lineren at skyde. Indsat patron sendes lukker lukkeren. For at gøre dette, udløse lukkeren.
 2. For at åbne lukkeren og presse patronen ejektor, hvorved patronen fra butikken går ind i arkføderen. En patron, som i det første tilfælde sker også, når lukkeren lukker.
 • Fjern pistolen med en sikring.

Kryogene forarbejdning kufferter

Benelli er den første blandt de andre arme selskaber, hvor i produktionsprocessen begyndte at anvende den kryogene behandling. Før hendes kryogen teknologi, der anvendes af luftfartsindustrien og medicin. Ved at gøre pistolen "Benelli Raffaello Cryo "italienske arme fast kryogen procedure udsætter en tønde. Dens princip består i hurtig frysning af metallet, før ultralav temperatur og derefter optøning det. Denne fremgangsmåde har en positiv effekt på metallet struktur: forbedret hårdhed, fleksibilitet og elasticitet. For forarbejdede produkter karakteriseret ved nedsat indre spænding struktur af metalvægge stammerne. Det blev observeret, at de kufferter, forbi kryogene behandling, har en lang levetid, når de bliver immune over for virkningerne af interne ballistik faktorer: termisk, mekanisk og kemisk.

Ydeevnekarakteristika Rafaello DeLuxe

Denne glatløbede halvautomatiske Benelli selskab våben beregnet til jagt.

 • Modellen indeholder en kanonløb-attached rørformet magasin beregnet for to eller fire patroner 12 kaliber. Shop giver dig mulighed for at bruge fire patroner i 12/70, tre kugler på 12/76.
 • Indgivelse af ammunition i cylinderen boring udføres selv-opladning.
 • Jagt riffel "Benelli Raffaello DeLuxe »vejer 3150 g
 • Tønde længde er fra 530 mm til 760 mm.
 • Til fremstilling af underarmen og skydeskive for den model, der anvendes valnød højeste kategori.
 • Modtageren er sort, er fremstillet af letvægts aluminiumslegering Ergal og polering foregår. Udnyttelse af dette materiale indeholder oplysninger om lethed og styrke.
 • Sight - rødt fluorescerende.
 • Den rolle, sikringen i Rafaello DeLuxe modellen udfører en tværpind have en stor størrelse. Brugersikkerhed og bekvemmelighed slagstift på overfladen er der en rød prik angiver fjernelsen af en sikring. Sikkerhed klemme er også fremstillet af materiale Ergal.

Innovative system Comfortech

Et af de vigtigste resultater af Benelli italienske selskab i produktionen af selvlæssende glatløbede kanoner - komfort under deres drift. Brugervenligheden af sådanne jagt- og sportslige rifler på grund af minimeret effekt. Komfort håndgribelig med hvert skud.

Benelli i produktionen af deres modeller implementeret Comfortech system, der har indarbejdet banebrydende design ingeniører inden for innovative teknologier og materialer, så fans af haglgeværer på en ny måde at se på forholdet mellem størrelse og vægt, effektivitet og ergonomi.

Hvordan fungerer systemet?

Udviklet af konstruktører Comfortech ordningen omfatter tre elementer:

 • Butt. For sin produktion ved hjælp af high-tech polymer. Butt på begge sider er anbragt åbninger (12 stykker), som øger dens fleksibilitet og forhindre en yderligere spredning af pulsen ved nedslaget. Således, dannet som følge af fyring dissiperes før det når skulderen shooter.
 • Bagplade. Den har en særlig anatomiske form, øge kontaktområdet med skulderen og kind forbruger. I fremstillingen af Technogel materiale, som tidligere kun blevet anvendt i områder, der kræver en høj absorption og fordeling af stødbelastninger.
 • Comb.

Hovedformålet med systemet er at reducere virkningerne forekommer under energiabsorption. Dette opnås på grund af den høje elasticitet af elementer Comfortech system. Vigtigt at sikre komfort af en særlig ribbet Air Touch, som dækker overfladen af sengen og underarmen. Når du opretter deres reliefbelægning italienske firma Benelli tager hensyn til de aerodynamiske egenskaber sfæriske overflader, der med held kan producere et produkt med iboende naturlig ventilation palme, i stand til at holde våben i alle situationer. Anvendelse af efterbehandling Comfort Touch giver produkter af høj æstetik, originalitet og behagelige taktile fornemmelser.

Hvad brugte patroner?

Når du køber ammunition til kanonerne, ved hjælp af den kinetiske energi af konsekvenserne, er det nødvendigt at vælge kun de muligheder for lånere, der er i stand til at skabe den dynamik nødvendig for inertialsystem. For sin normale funktion er perfekte ammunition 12 og 20 gauge.

Hver af de versioner af "Benelli Rafaello" Det har sine forskelle i størrelsen af kammeret. Til disse modeller passer ærme længde 65, 70 og 76 mm. Køb blækpatroner, du behøver at vide for hver af hans kaliber tilladte masse af prøven fraktioner:

 • 42 gram - den tilladte prøvevægt til de 12 gauge patroner. Deres størrelser: 65 og 70 mm;
 • for en 20-kaliber prøve massefraktion bør ikke overstige 32 g;
 • ærme størrelse 76 mm skal have en masse på prøve - mindre end '56

våben design "Benelli Raffaello" har en fordel i forhold til andre jagtrifler - det er egnet til at skyde forskellige typer af ammunition uden forudgående justering. På samme tid, ifølge feedback fra brugerne, i sit arbejde, kan være problemer, der kan løses ved at gøre et par skud ved hjælp af standard afgifter.

Opbevaring, transport, pleje

Gem ydre pistol appel og udføre transporten ved hjælp af sådan et uundværligt tilbehør som sag. Nu på hylderne er der en bred vifte af overtræk til enhver form for våben. Den funktion, de udfører - beskyttelsen af produktets overflade mod udsættelse for korrosivt miljø. I tilfælde af skydevåben designet til jagt, dette tilbehør også udfører opgaven med transporten.

Modeller af kanoner med deres udsøgte design skal være i overensstemmelse med samme attraktive og originale cover. For "Benelli Raffaello Elegant" inkluderet en sag, der om ønsket kan erstattes af et blødere og mere praktisk løsning dækning. Våben til at se let. Det vigtigste - regelmæssigt rense cylinderen for at smøre den særlige pistol olie bolt, triggermekanisme og andre dele af systemet.

konklusion

Brug af Benelli selskab til produktion af kanoner "Benelli Raffaello» Comfortech systemet har fortjent anerkendelse af brugere en behagelig overraskelse våben skånsomme, når fyring. Ansøgning inertial ladesystem og kryogene behandling kufferter øger deres levetid. Især populære data model rifler i jagt miljø, som de oprindeligt blev udformet. Anerkendelse og effektivitet blandt fangere grundet høje brand - dette våben har en højere densitet af skud neg, resulterende fraktion talus fordeles jævnt i midten og ved periferien, hvilket er vigtigt under jagten.

Særlig anerkendelse "Benelli Raffaello" shotgun optjent blandt jægere, der foretrækker, sammen med andre væsentlige karakteristika, tilstedeværelsen af innovation som konstruktiv og teknologisk og stilistisk orden.

Haglgeværer "Benelli Rafaello" i miljøet, eksperter er et symbol på stil og elegance. "

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.