ModeShopping

Måske er det på tide at stoppe? 7 tegn på, at du er en shopaholic

Shopping behageligt og interessant. Der er noget spændende at finde nye ting, montering eller gå gennem boghandlen. Men hvis du ikke kan gå forbi butikken uden at købe og anvende affald som en måde til at løfte dit humør, kan du være en shopaholic. Denne afhængighed, tvinger folk til at bruge penge i det uendelige. Dette kan føre til gæld, problemer med relationer og arbejde. Hvilke tegn indikerer, at du har et problem?

Du lever over evne

Ikke alle shopaholics lider gæld og ikke alle mennesker med gæld er en shopaholic. Ikke desto mindre er den konstante mangel på penge er et tegn på, at du har en shopping problem. Du skal blot analysere, hvor gælden er taget. Hvis du indser, at du bare pantsætte eller rate, dette er normalt. Hvis du ikke engang ved, hvor pengene går, behøver du ikke ved, hvordan man styrer sig selv.

Du skjule dine indkøb

Selvfølgelig er det ikke om at skjule gaver - det er det, der gør alle, der ønsker at gøre en overraskelse. Sagen er, når du begynder at skjule deres indkøb. Mest sandsynligt, du er en shopaholic. Inderst inde ved du, at dette ikke kan føre sig selv. Du tøver, fordi det ikke købe de mest nødvendige ting. Har du mistanke om, at du er skyld i din handling. Uanset grunden, hvis du begynder at skjule deres indkøb, er du nødt til at tænke over, hvad der foregår i dit liv.

Ønsker du at bruge mindre, men du kan ikke

Hvis du bare ikke kan stoppe shopping, er det muligt, at du er en shopaholic. Mange mennesker med afhængighed før eller senere opdager, at det var tid til at stoppe, de selv lave et budget, men så deres plan undlader at indse. De kan bare ikke holde op med shopping. Hvis du ikke kan stoppe, ved du, at dit forhold til penge er ude af kontrol.

Dine udgifter ikke tillader dig at opnå vigtige mål

Det er ikke det mest oplagte tegn. Måske du bare har mistanke om, at dit forbrug forhindre du deltager i mere alvorlige tilfælde. Hvis du udskyde arbejdet på grund af det faktum, at bruge tid i butikken, du har i livet er ikke i orden.

Du køber det, du ikke har brug for

Alle os fra tid til anden, vi køber ting, som vi ikke har brug for. Det sker. Ubrugte poster i store mængder - det er, hvad der adskiller en shopaholic. Måske har du i skabet en masse tøj med tags, kan du lide at købe husholdningsapparater eller noget andet, hvad der ikke er i brug. Nogle mennesker bankede salg forstand - du bare købe, se en favorabel pris. Det er værd at huske, at lav pris - det er ingen grund til at købe, hvad du ikke har brug for. spørge dig selv altid spørgsmålet, hvor meget du skal ting som du planlægger at købe.

Du har flere kreditkort

Hvis du bruger bare et par kreditkort, bør du tænke over - du har et alvorligt problem med omkostningerne. Du mister konstant renter på lånet. Til dette, shopaholics ofte optage lån, ikke at kende alle detaljerne. Dette kan være yderst farligt. Hvis du ikke forstår de vilkår, er du indstilling dig op for alvorlige problemer.

Din shopping er bestemt af dine følelser

Hvis du går til indkøbscenter for at fejre en begivenhed eller bare for at opmuntre dig op, måske du har et forhold. Dette kan indikere, at du er en shopaholic. Hvis køb er forbundet med dine følelser, du er sikker på at opføre sig tvangsmæssigt. Motiverer du styrter, er du bare forsøger at belønne dig selv - og det fører til unødvendige omkostninger.

Hvad er problemet?

Afhængighed af shopping kan have stor indflydelse dit liv. Det kan føre til gæld, kredit, mangel på opsparing. Derudover kan det ødelægge relationer med deres kære. Økonomiske problemer er ledsaget af løgne og konflikter, så mister tillid en shopaholic.

Hvad kan du gøre for at ændre?

Først og fremmest er du nødt til at erkende problemet. Derefter kan du straks begynde at handle. Prøv også at styre din hvert køb. Tænk over, om du har brug for det. Det er også vigtigt at forstå, at man nogle gange nødt til at foretage indkøb, selvom du er en shopaholic. Vi er nødt til at styre snarere end en fuld eftergivelse af omkostninger. Prøv at begynde at sætte specifikke mål og indsamle en vis mængde penge, efter at indfrielse vil blive forkælet. Den enkleste metode til spørgsmålet om rimelige og ikke forvente øjeblikkelig forandring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.