Mad og drikkevarerVin og spiritus

Hvad drikke Baileys og hvorfor det er så populært

Kendt verden over likør Baileys er stigende popularitet i vores land. På trods af at han producerede i årtier og har en række multi-million fans, har vi stadig ikke alle ved, hvordan man korrekt drikke Baileys.

Lidt historie

Hans hjemland er langt fra Irland. Det blev etableret i 1974 og gav anledning til en ny kategori af drikkevarer - creme likør. Siden 1975 optrådte hurtigt på verdensmarkedet, på trods af hård konkurrence, fast holder håndfladen af Sales mesterskabet blandt denne type drikkevarer. I mere end 170 lande, er omkring 50 millioner flasker sælges hvert år.

Indtil nu, er dette unikke produkt lavet der, hvor det blev skabt - til Nangon House fabrik i forstæderne til Dublin. Hans navn er knyttet til en lille pub Bailey Pub - det er her, de ved udmærket godt, hvad de drikker Baileys. drik produktion hemmelige styrke på 17% bliver holdt strengt hemmeligt. Det nyeste udstyr, streng kontrol med produkternes kvalitet og oprindelige opskrift kombineres for at give et fremragende resultat.

hemmeligheder af smag

For at forstå, hvad en likør Baileys, med intet at drikke det, og hvordan man gør det rigtigt, er du nødt til at vide, hvad det er lavet. Hemmeligheden af fremragende smag af drikken er kun at bruge naturlige ingredienser: valg af irsk whisky tredobbelt destillation og frisk irsk fløde. Afhængig af den ekstra smag spiritus er af flere sorter:

  • standard fløde uden tilsætningsstoffer;
  • med karamel;
  • mynte og chokolade;
  • med kaffe.

På trods af, at produktionen af drikken ikke anvendes konserveringsmidler, det har en meget høj holdbarhed - 18 måneder. På grund af det faktum, at cremen blandet med alkohol, er de i denne tid ikke ødelægge.

Hvad drikke Baileys

For at forbruge drikken kan ikke kun i ren form, men også at tilføje det i en række forskellige cocktails eller kaffe. Spiritus er en digestif, og så er det som regel serveret efter måltidet er færdig. Drikken vil være en fantastisk tilføjelse til en dessert, især hvis handlinger is eller kaffe i sin kvalitet.

Tjente han hedvin-briller - lille i forhold til vinglas på benet, blussede op. Nogle gange i det tilføje is eller drys med revet chokolade. Det er blevet moderne at tilbyde kaffe i stedet for fløde Baileys, især i uformelle aktiviteter. I dette tilfælde skal man huske, at spiritus er ganske sød, sukker og sat i kaffen er ikke at være.

Hvad drikke Baileys endnu? Det går godt med tiramisu eller andre kaffe-creme dessert. Du kan gælde for drink lyse kager, skumfiduser, hytteost soufflé. Egnede som bananer og jordbær.

Hvidvin kan drikkes i cocktails, der kombinerer spiritus, mælk, fløde, iskaffe. Du kan ikke fortynde det med sodavand, tonic eller saft for at undgå et sammenbrud i cremen.

Unik smag, perfekt cremet smag og bud tekstur - grundlaget for succes spiritus. De mange forskellige, hvad de drikker Baileys, og evnen til at tilføje det i et udvalg af cocktails, spiritus er uundværlig i enhver situation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.