Mad og drikkevarerVin og spiritus

Alle Napoleons cognac

Brandy Napoleon - er en særlig alkoholisk drik, opkaldt efter den franske kommandant, der kun øger sin status og sikrer høj kvalitet. Han er virkelig en meget interessant og mange kan forveksle det med cognac, som ligheder i smag og aroma er, den eneste forskel - den cognac lidt billigere.

Alle Napoleons cognac

Overvej nogle af funktionerne i drikken. Jo mørkere brandy Napoleon er, jo dyrere og bedre, fordi jo længere lagres i tønder, erhverve en rig smag og aroma. Det særlige ved denne drik er, at der ikke er nogen produktion af særlige regler eller restriktioner. For at tilføje smag og farve, kan producenterne tilføje karamel (E150b). Den søde smag af additivet kan ofte maskere smagen eller lugten af alkohol, og mere fuselolie. Generelt er karamel er ikke skadeligt tilsætningsstof, men fordelene ved denne vil være lidt cognac. Karamel farve - den gamle måde at farvning af en række fødevarer. Forskere har vist, at disse kosttilskud er ikke kræftfremkaldende og ikke-toksiske. Karamel farver kan findes i chokolade, brød, whisky, chips, sodavand og så videre. Selvfølgelig, store mængder af enhver farvestof have en ødelæggende virkning på kroppen, men som regel i det alkoholholdige drikkevarer, samt magt ikke overskrides den tilladte norm for den menneskelige krop produkter.

prisklasse

Næsten alle opskrifter cognac Napoleon - er en forretningshemmelighed. Det er svært at finde på hylderne i en reel og naturligt farvet drink. Priserne kan findes forskellige, afhængigt af kvaliteten af drikken og produktion. I Rusland, kan du købe en Napoleon cognac til 700 rubler, men prisen vil matche kvaliteten. Denne drink vil fjernstyre ligne originalen. Men tror ikke, at Napoleon er en cognac, hvis pris kan være lav - det er sikker på at drikke med en meget lav kvalitet. Dette er ikke altid tilfældet. Bare hvis du ønsker at prøve en rigtig cognac Napoleon, bliver du nødt til at betale 3000 rubler. Der er et stort antal af verdens berømte sorter, som er meget populære.

Raffineret smag Cortel

Der er mange mærker, der har fantastiske smag og fantastisk smag. Brandi Cortel Napoleon er et fremragende eksempel på et sådant produkt. Denne drik blev oprettet takket være en gammel opskrift Cambo Pascal. Anvendes ved fremstilling af sjældne druer og alligevel speciel destillation teknologi eksponering. Det giver al den cognac en unik aroma og smag. For første gang Cortel Napoleon optrådt på sårene i Frankrig i 1838. Alkoholholdig drik straks godkendte købere og efterspørgsel er gradvist stigende. Aromaen førende blomsteragtige noter, gør smagen endnu mere elegant og rig. Drikken er hensigtsmæssigt at anvende til desserter. Cortel Napoleon - det er en god base for et udvalg af cocktails. For eksempel "Tornado", "Album", "Grenadier," og så videre. Drikken er hensigtsmæssigt at anvende til desserter.

Kendere valgt VSOP

Former for cognac tilstrækkelig mængde, men hvis du ønsker at købe en god drink, derefter vende din opmærksomhed på Napoleon VSOP. Denne drik har sit eget særpræg. Som praksis viser, Napoleon VSOP cognac farve har naturlig farve, fordi den aldrende i tønder i mindst 5 år. Denne drink er sidestillet med hensyn til kvalitet til en meget dyr cognac. Brandy er kun fra udvalgte alkohol, som blev opnået fra druer dyrket i Frankrig. Alkoholholdig drik har en gylden farve, lys frugtagtig aroma med et strejf af træ, lang eftersmag. Denne drink er ideel til stort set alle tilfælde af livet. Det kan dekorere næsten enhver sammensætning bliver en vidunderlig cocktail og "følgesvend" af en eller gourmet. Men for at nyde den vidunderlige smag af drikken, bør det anvendes i ren form eller i kombination med en cigaret / kaffe.

Forskelle cognac Napoleon cognac

Nogle mennesker tror, at cognac og cognac - er den samme, men de er i høj grad fejl i dette. Mellem disse drikkevarer har en enorm forskel, der er værd at kende de sande kendere af alkoholholdige drikkevarer. Først skal du definere for hver drink. Brand - en stærk drink (40-60%), som blev opnået ved at destillere den gærede saft (drue, æble). Cognac - alkoholholdig drik, der har en fæstning på ikke mere end 40%. Det er lavet af saft af druer og fremgangsmåden til dobbelt destillation, og derefter lagres i tønder i mindst 2 år. Cognac brandy er forskellig fra følgende:

  • i produktionen af fabrikanterne anvender saft af hvide druer;
  • dobbelt destillation;
  • lang eksponering i en tønde;
  • fortress ikke mere end 40%;
  • Navnet er altid beskyttet af copyright.

Cognac er ikke kun lavet af hvide druesorter, men også overholde en streng teknologi i produktionen. Hvad er dine associationer opstår, når du hører ordet "Napoleon"? Måske navnet på den store kejser? Eller indsende en populær kage? Kendere af alkoholholdige drikkevarer tænker først og fremmest om cognac Napoleon. Hvis du ser på etiketten navnet på drikken franske kommandant, du ved, betyder det, at graden af eksponering af drikken. Brandy med en sådan eksponering er meget "køligere" cognac. Mange mennesker er bekymrede over ét spørgsmål: Er Napoleon har noget at gøre med udseendet af cognac af samme navn? Den nøjagtige svar ingen kan give. Nogle siger, at den første producent af drikken inspirerede Bonaparte. Andre hævder, at alkoholisk drik kaldet "for effekt."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.