Mad og drikkevarerVin og spiritus

Tør rødvin "Vranac" vine: beskrivelse, producent

Serbisk vin uretfærdigt frataget opmærksomhed gourmeter rundt om i verden. Og er eksperter i fremstilling af alkoholiske drikke i Balkan land. De første vinstokke plantet her af de gamle romere, der satte pris på klimaet og jord af Serbien. Siden oldtiden til i dag, har nogle sorter muteret og forvandlet til autoktone unik for Balkan-halvøen. Den mest berømte af dem er Krstac - med hvide bær, og Vranac - med sort. Et karakteristisk træk ved disse sorter er, at de ikke kan tåle blandinger. Derfor drikker opkaldt efter den drue - "Vranac" og "Krstac". Denne artikel er helliget den første klasse. Navnet "Vranac" er oversat simpelthen - "The Raven". Og man ser på de blå-sorte bær, ved du, at navnet på den sort valgte etiket. Druer Vranac meget tyk skorpe. Dette gør det muligt at levere bærrene i en beholder for hele værdien af urten.

terroir

Vin "Vranac" dyrkes og fremstilles i alle landene i det tidligere Jugoslavien. Denne sort er plantet omkring halvfjerds områder i Montenegro. Især værdsatte terroir nær Skadar Lake. Dalen i Makedonien mellem to bjergkæder Rhodopes og Pindo er også fuldt besat af Vranac vinmarker. I Serbien, for denne Karakteren gives meget mindre plads. Men det betyder ikke, at Vranac upopulær land. Tværtimod serberne tror, at uden rubin vin er umuligt at føle smagen af prosciutto - røget svinekød ben på gløderne. Men ud over det "Vranac" af landet er helt ukendt. Det faktum, at serbisk vin udvikler sig i retning af støtte for den lille producent. Men i Montenegro, er situationen en anden. Flere store vingårde gøre sin vej til det europæiske marked. Derfor russiske forbrugere og kan prøve produkterne montenegrinsk virksomhed "Plantage". Det producerer, blandt andre, og populær i Balkan vin "Vranac". Og for at prøve serbiske modstykke, at ankomme til landet som en del af en gastronomisk rundrejse.

Mark Zupa

Men på hylderne i russisk alkoshopov med et stort sortiment af produkter, du kan finde vin fra sorter Vranac. Og det vil forføre pris. Efter alt, indeholder drikken ingen glas, og Tetra Pak. Det kaldes Zupa. Hvis man ser på sammensætningen og oprindelsesland, er det angivet på etiketten: 100% "Vranac" vin, Serbien. Men bekendtskab med denne sort med "Zupa" foodies er ikke tilrådes. Klaserne blev købt af selskabet fra forskellige vinmarker, og drikker den terroir i den mest farverige. På Balkan, det indtager den laveste pris segmentet. Men denne vin er velegnet til at ledsage nogle enkle dagligdags måltid. Han har en smuk dyb rød farve, duften af vilde bær og en dejlig frisk smag. Tør vin med en surhedsgrad skjuler fedt svinekød retter. Tjene det let afkølet (til atten grader).

De bedste vine fra de mange forskellige Vranac. "For the Heart"

Bedste vin "Vranac" (rød, tør) er lavet i Montenegro. Mark "Pro Corde", som kan oversættes som "til hjertet", firmaet "Plantage" vandt mange guld og sølv medaljer i internationale konkurrencer 2013-2014. Denne velrenommeret producent har længe været til stede på det europæiske marked. Dens vinmarker er placeret i de bedste vin voksende områder i Montenegro. Gennemsnitsalderen for de vinstokke op til tredive-seks år. Høstet i september, strengt med hånden for at undgå at beskadige integritet bærrene. Winery klynger undergår gæring i en ti rustfri ståltanke ved en temperatur på +26 ° C Opblødning er også givet til 11 dage. Så vinen er to år eller i ståltanke eller i egetræsfade.

Smag vinen "Pro Corde"

Allerede én drikke en intens rubinrød farve med en svag lilla nuance sætter en festlig stemning. Pokolyshem glas. Vinen er tæt, blade på glas "tåre". Aroma? Bright frugt. Dette er en kompleks bouquet, der læste mørk blomme, solbær og modne kirsebær. Aromaen lidt sød: der giver vinen et strejf af vanilje og frisk brød krumme hvid. Som for smagen, en tår tager os på en varm frugtbar syd. Følelse af tanniner, men de er meget fløjl. Sommelier sikker på, at smagen af den montenegrinske vin "Vranac" selskab "Plantage" kan sammenlignes med den franske Pinot Gris. Alle produkter opbevares i mindst et år i rustfri ståltanke. Vintage vine som "Pro Corde" bruge mindst to år i tønder, før det på flaske. I løbet af denne tid, vinen tager på duften af kaffe og svesker, og begynder at føle smagen af chokolade noter. af drikkevaren styrke er 14 grader.

Crnogorski Vranac

Denne montenegrinske vin "Vranac" selskab "Plantage" bemærkelsesværdige for mørk rød, der passerer ind i lilla farve. I en kompleks buket af middel intensitet følte aroma af modne kirsebær, vilde bær og knap hørbar sødlig vanille. Smagen af vin er uendeligt frugtagtig syd. Bløde, afrundede tanniner giver fyldig drik fortryllende fløjlsagtig. Eftersmagen er lang-play, vanskelig. Denne rødvin har en fæstning af tretten grader. En sukker den kun indeholder 0,16 gram per liter. Især god høstet i 2006.

Vranac Potkrajski: 100% "Vranac" (vin, Serbien)

Prisen for drikken i Serbien er omkring tre hundrede og tyve rubler. Det er at kalde det et billigt produkt kan ikke være. Den fremstiller "Potkrayski Vranac" lille familie vingård Jovic, der ejer femten tønder frugtbar jord fem kilometer fra byen Knjazevac. Stara Planina Mountain og Tupiznitsa skabe et fremragende klima til dyrkning af vinstokke. Vin "Potkrayski Vranac" har en mørk rubinrød farve. Buketten er domineret af bitter søde vilde kirsebær, vanille og blomme. Smagen af en drikkevare mættet. Det føltes noter af vilde bær med en knap mærkbar skygge kaffe. Eftersmagen er lang, leg. Fæstning af tør rødvin af tretten procent. Det anvendes sammen med saftige kødretter serbiske køkken. Men det er muligt at tjene vin modne oste, snacks af salami og røget skinke.

"Tribune"

Normalt vin "Vranac" gør monosortovym. Men der er undtagelser. Vin "Tribune", hvilket gør selskabet "ristet Andelik" - er en blanding af sorter Vranac, Merlot og Cabernet Sauvignon. Hvad giver en Balkan forening med to franske sorter? Vranac giver drikken en temperament karakteristisk. Merlot giver vinen lethed, drinkability. Og takket være tilstedeværelsen i blandingen af Cabernet, i drikken smag høre noter af svesker og smagen - en behagelig syrlighed. Glem ikke, at vin er stadig halvfems dage lagret på egetræsfade, som fylder sine tanniner. Drikken har en meget behagelig syreindhold, hvilket gør den velegnet til at ledsage fede kød. denne vinslot - 12,5%. Bottle "Tribune" i Serbien værdi af omkring syv hundrede rubler.

"Vranac Broyanitsa"

Faktisk virksomheden "Zupa" - er en stor serbisk bekymring, som producerer en masse af produkter baseret på drue - fra eddike til likører. Men hvis vi ikke fokusere på de vine i Tetra Pak-kartoner i den laveste pris kategori, derefter finde og ganske anstændige drikkevarer. En af dem er "Vranac Broyanitsa". Denne bordvin er meget rart rubinrød farve. På ganen - meget karakteristisk, med Balkan temperament, hører vi noter af sydlige frugter. Duften i vinen frisk, med antydninger af brombær, blåbær, jordbær. Denne vin bør serveres ved en temperatur på atten grader til kødretter. Egnet som aperitif eller akkompagnement tapas.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.