Mad og drikkevarerVin og spiritus

Grape vin - hjemmelavet opskrift

Selv de mest inkarnerede modstandere af alkohol kan ikke undgå at erkende, at små mængder af rød tør vin er meget nyttige for organismen. Det øger en persons immunforsvar, bidrager til en normalisering af hæmoglobin, stimulerer fordøjelsen og hjertemusklen. Men det er meget vigtigt ikke at overdrive det, da der efter alt druevin opskrift er madlavning derhjemme du lige har læst, det er alkohol. Og vi bør ikke blive involveret i det. Men her er det "skip" et glas den festlige middag - er ikke bare velsmagende, behageligt, men også nyttigt.

Desværre er de fleste af de alkoholholdige drikkevarer, som vi kan købe i butikken, i strukturen har stort set ingen næringsstoffer. Det gælder også for vin. Virkelig god kvalitet drikke er pengene værd, og det er ikke altid en garanti for, at de oplysninger, der er angivet på etiketten svarer til virkeligheden. En anden ting - den drue vin, opskriften på, som holdes i familien i årtier. Behandl dem vores kære gæster, drikker det på helligdage og en drink i humør, nyder den fantastiske smag og rig buket. Din egen opskrift hjem vin kan have, og du (hvis de ikke findes), idet der som udgangspunkt for den næste.

Erfarne vinproducenter hævder, at drikken kun bruge de såkaldte vin- druesorter. I vores region er meget populær i fremstillingen af hjemmelavet bær drik bruger "Isabella Blue". Denne drue er meget uhøjtidelig. Det føles godt, når vores ikke meget høje lufttemperaturer, modner i begyndelsen til midten af oktober, så hver gang til nytaar at nyde en drink næste høst.

Så druevin, opskriften på som er baseret på de bær af denne sort, fremstillet af den frugt, der er præ-adskilt fra kviste og blade. Processen er omhyggelige, men nødvendigt, hvis du ønsker at få ren, ukompliceret smag med en drink. Bærrene er placeret i en stor container og presse saften fra dem. Nogle gør det fod lang stempling på druer. Du kan opnå dette, og med hjælp fra den sædvanlige crush, der er i hvert hus og anvendes til fremstilling af kartoffelmos.

Derefter druesaft skilles fra presseresterne, stamme gennem osteklæde eller en si med små huller. Endvidere er denne værdifulde væske placeret i en stor flaske, udfyldning kun to tredjedele kapacitet. Derefter omhyggeligt forseglet retter (indtil fuldstændig forsegling) med et rør prop, som er på ydersiden forlader kuldioxid som følge af fermentering af en drikkevare. Pre-blowing rør, er det dyppet i en skål med vand.

Grape vin, opskriften som betragtes som en klassiker, skal "lege" ved en temperatur på 5 grader Celsius i 2-3 måneder. Tøm det efter dette tidspunkt, kan du allerede nyde en ægte kvalitet drikkevarer. Det er en tør vin, en fæstning på omkring fem grader. Alle næringsstoffer af druer i en sådan drik så meget som muligt bevares.

Og hvordan man kan gøre druevin mere robust i hjemmet? Tilsvarende kun længere. I en færdig tør huset vin er nødvendigt at tilsætte sukker (50 til 200 gram per liter væske). Hvad det mere - jo stærkere og sødere drikke. Hæld væsken ind i samme, forvasket, beholder, luk glasset med en prop, og forlade "play" for en måned. Hæld derefter huset vin (13-15 grader) til flaskerne, skal det opbevares i køleskab eller kælder og nyde den vidunderlige smag af berusende drikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.