Sport og FitnessFitness

Statisk øvelse for muskelfylde

Statisk motion - denne øvelse, hvorunder hele byrden falder på musklerne, og den menneskelige krop og lemmer forbliver ubevægelig. Det er nødvendigt at udføre sådanne øvelser for alle grupper af muskelfibre, vil det bidrage til at øge muskelmasse.

Statisk motion kan anbefales til folk, der har ledbetændelse, og dem, der har for nylig blevet opereret. Endvidere sådan form gør det muligt at støtte gymnastik langvarig manglende adgang til sportsudstyr og simulatorer.

Processer, der forekommer i musklerne på den statiske

Hvis du er i udførelsen af statiske øvelser du ikke kører på fuld kapacitet, der er brugt røde muskelfibre, som hurtigt erstatter kroppens fedtvæv. Derfor er en statisk øvelse, blandt andet hjælpe dig med at tabe.

Hvis du gør øvelsen med fuld kraft, er muskelfibrene udnyttet hvid. Sådanne gymnastik fremmer muskelmasse og en stigning i volumen.

Korrekt udførelse af statiske øvelser

Først og fremmest, før man går videre med statiske øvelser, skal du varme op grundigt. Power statiske øvelser er normalt udføres ved hjælp af din egen kropsvægt. For udviklingen af røde muskelfibre skal udføre styrke øvelser eller asanas statiske gymnastik.

Tag den nødvendige position af kroppen og er i det, så længe den karakteristiske brændende fornemmelse i musklerne vil blive vist. Efter et par sekunder efter det sker, bør motion være komplet. Vejrtrækning skal være rytmisk. Udfør denne øvelse kan være i flere tilgange med intervaller på et minut. Øvelser for udvikling af røde muskelfibre udføres halvhjertet.

Til udvikling af hvide muskelfibre egner sig bedst til den eksterne statiske motion uoverstigelig modstand. For eksempel, så prøv at "flytte" muren, til at udøve maksimal indsats. Den maksimale belastning må ikke vare mere end 15 sekunder. I løbet af de tilgange vejrtrækning skal være rytmisk. Du skal udføre 5-10 tilgange med pauser af to til fire minutter.

Funktioner og kontraindikationer statiske øvelser

Statiske øvelser for balder er praktisk i, at deres ydeevne ikke behøver særligt udstyr. bare nok af dine ønsker. Det er værd at bemærke, at i forskellige sygdomme i det kardiovaskulære system er forbudt øvelse, der kræver høj stress. Hvis der ikke er kontraindikationer, vil sådanne øvelser hjælpe dig med at udvikle muskelmasse.

Det anbefales at kombinere statiske øvelser for at strække musklerne, som tegner sig for fragten. Denne uddannelse er ideel til at bevare figuren er i fremragende stand med den konstante rejser og ture.

Eksempler på statiske øvelser

1. Saml en lille håndvægte og sidde ned, men ikke helt, og ca. to tredjedele. Hold denne stilling i et par sekunder. Når du udfører denne øvelse i et statisk værk involveret benmuskler. Du står stadig, men der er spændinger i musklerne.

2. Med stoppet liggende trykke gulvet til det halve og ophold i denne stilling i et par sekunder. I dette tilfælde, statisk arbejde falder på musklerne i armene og kroppen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.