Hjem og familieTilbehør

Hvordan at rengøre en klippefast stegepande af et depositum? Vi lærer effektive metoder

Nagar i gryden. Der er ikke en elskerinde, hvilket ville aldrig i mit liv havde ikke at kæmpe dette fænomen. Støbejern køkkengrej er meget hurtigt dækket med et lag af sod og rengør det nogle gange bliver hele problemet. Ikke alle renere kan klare denne form for service forurening. Og mens kvinderne er på udkig efter et svar på spørgsmålet om, hvordan man kan rense en klippefast stegepande fra skalaen effektivt? I denne artikel vil vi fortælle dig en gennemprøvet og pålidelig måder at løse dette problem. Studere dem og forsøge at praktisere. De er temmelig enkel, men virkelig effektiv.

Hvordan at rengøre en klippefast pan? Metode № 1

Produkter, der hjælper dig med at håndtere en sådan forurening, er tilgængelige i det arsenal af enhver husmor i køkkenet. I bunden af porcelæn hæld tre store skeer af salt og hæld et glas eddike. Kapacitet med en løsning sat i brand og kog i cirka fem minutter. Derefter tilsættes til de fem store skeer bagepulver og kog at fordampe fugten. Yderligere sende panden under rindende vand og børste eller en svamp pensel. Hvis først skalaen er flyttet, skal du gentage proceduren flere gange.

Metoden nummer 2. Hvordan at rengøre en klippefast stegepande af et depositum med sæbe?

I en gryde, hæld en stor mængde rent vand og sættes på ilden til at varme. I mellemtiden, rist en halv stykke sæbe. Denne chip vsypte i vand. Bring til kogning flydende sæbe og nedsænkes stegepande. Opløsningen koges i cirka en time. Dernæst fjerner gryden, lad det køle lidt af og rengør sod pensel. Efter denne procedure, panden, vaskes under rindende rent vand.

Metode № 3. Vi rene kulstof aflejringer på porcelæn forældet

Soda, sæbe og papirvarer lim - de tre komponenter i de værktøjer kan hjælpe værter til at fjerne fastsiddende snavs. Hvordan at rengøre den gamle støbejern stegepande med disse materialer? Madlavning mirakel stof. Til denne blanding lige ind i en skål soda (halvt kilo), silikat lim (ca. 200 gram) og gnides i et stykke sæbe spåner. Tilsætte vand til panden, således at væsken har lavet på topbeholderen. Sæt gryden på ilden og koges opløsningen så længe soden begynder at falde væk. Efter en kølig beholder og børste. Efter denne procedure, vask pot i varmt vand.

Hvordan at rengøre en klippefast stegepande af et depositum? Gamle gennemprøvet metode

Pot har brug for at fylde med sand og godt antændt. Dette kan gøres på komfuret, i ovnen, i en ovn eller over en brand. Når forureningen vil flage ud, panden køle ned og rengør den hårde svamp.

industrielle produktionsmidler - som trofaste hjælpere i kampen mod kulstofaflejringer på støbejern køkkengrej. "Mole", "Schumann", "Antinagar" - IT-løsninger, der er designet til at rense det mest genstridige snavs på pander, gryder, kedler. Læs omhyggeligt vejledningen på emballagen, og strengt overholde den. Alle disse værktøjer er ganske giftige og overtrædelse af reglerne for drift kan føre til helbredsproblemer.

Nu kender du de mest pålidelige og effektive metoder til, hvordan man kan rense en klippefast stegepande af et depositum. Vælg den, der passer dig og prøve det det. Lad din retter gnist af renhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.