FormationHistorie

Kruglov Sergey Nikiforovich: Biografi og familie

Repræsentanten for den sovjetiske nomenklatura forsøgte at undgå omtale, fordi han var beskeden og fordringsløs mand. Men hans bidrag i ledende stillinger i den offentlige forvaltning og resultater som en offentlig person var meget høj. Arbejde i de retshåndhævende myndigheder Kruglov Sergey Nikiforovich har viet betydelig del af sit liv, og hans officielle karriere kunne misunde af alle. Hvorfor har lederne af den sovjetiske stat at lægge mærke til ham? Som en af årsagerne til dette faktum, har eksperter bemærket, at Kruglov Sergey Nikiforovich havde en universitetsuddannelse, flere fremmedsprog, var en strålende organisator, fordomsfri, respektfuld til sine underordnede, i modsætning til hans "kolleger", at alle disse kvaliteter har en eller højst to. Hvad var bemærkelsesværdigt om biografi af statsmand og offentlig mand? Overvej dette spørgsmål nærmere.

Års barndommen og ungdommen

Kruglov Sergey Nikiforovich, hvis familie var en bonde, blev født den 2. oktober, 1907 landsbyen Mouth (Tver provins).

Kort efter hans forældre flyttede til Petrograd, hvor faderen går til arbejde på fabrikken. Men i slutningen af 1910'erne, sammen med sin mor afkom tilbage til deres gamle hjem.

Allerede som teenager, begyndte han at arbejde, nemlig at græsse kvæg. Naturligvis til den tid studere på skolen, Sergei var en lille smule. Men i 1924 lykkedes det ham at få en grundlæggende uddannelse i Zubtsov. Nå en alder af sytten, den unge mand fik et job som sekretær i landsbyen råd i landsbyen Nikiforov. For flid i arbejdet i en ung mand nogen tid senere udnævnt til leder af landsbyråd.

I 1925 Kruglov Sergey Nikiforovich svulmer rækken af Ungkommunisterne og med den forvalter hytten læsesal. Han rejser derefter til gården "Vahnovo" Rzhevsky County, der beskæftiger første praktikant, så reparationsarbejdet, og videre - en traktor.

Ved udgangen af 1928 en ung mand tager det bolsjevikiske parti.

Års militærtjeneste, og yderligere arbejdskraft aktivitet

Kruglov Sergey Nikiforovich snart indkaldt til hæren. Men det vil kun vare et år. At være på kasernen, han mestrer nye til erhvervet som automekaniker, som var nyttige for ham efter demobilisering.

At give pligt til moderlandet, vil den unge mand gå til Kustanai region, hvor han arbejdede som mekaniker instruktør i en af uddannelse og erfarne korn gård.

Undersøgelse på universiteter

Nogen tid senere, Sergei Nikiforovich indser, at han har brug for at få en videregående uddannelse, og i 1931 blev en elev af Industri- og Pædagogisk Institut. Karla Libknehta, der er i hovedstaden. Men han skiftede hurtigt sit universitet, ikke én. Rive med af den part, arbejde blandt de studerende, sideløbende, han trådte Institute of Oriental Studies (japansk sektor), og efter kort tid blev han elev af Historie Fakultet Institut for Red Professorer, der åbnede før Kruglov udsigten til at blive lærer. Men skæbnen har gjort sine rettelser, og den unge mand var ude af stand til at afslutte gymnasiet.

part karriere

I 1937, den bachelor Institute of Red Professorer sendt til rådighed for partiet. Kruglov Sergey Nikiforovich, hvis biografi er af interesse for historikere, falder til Department af de førende part organer, der fungerer som den ansvarlige arrangør.

Med erfaring i arbejdet i centralkomiteen for SUKP (b), er den unge overført til NKVD, der skal tjene som en begyndelse Lavrenty Pavlovich Beria. Hvilken slags aktivitet var ansvarlig for at prøve en ny afdeling Kruglov Sergey Nikiforovich (Commissar)?

"Højre" Beria

Han var nødt til at holde styr på tingene, de involverede personer var "kolleger" på arbejdet, begå lovovertrædelser og lovovertrædelser. Lavrenty Pavlovich var tilfreds med valget af en ny medarbejder, og efter kun to måneders Kruglov bliver en direkte assistent til Beria, NKVD ledes personaleafdelingen. Denne kraftige stigning karriere tilhører den kategori af ekstraordinære begivenheder. Men i 1934 agenturet Lavrenty Pavlovich gennemgået en reform: den blev delt i NKVD og NKGB. Kruglov Sergey Nikiforovich, et foto, som allerede var velkendt for den sovjetiske offentlighed, fortsatte med at være den "højre hånd" af Beria, der instruerede ham til at beskæftige sig med Gulag og produktion og konstruktion afdelinger. Men den operative arbejde var uden for ydeevne Kruglov der reddede ham i 1953.

Anden Verdenskrig

I begyndelsen af Anden Verdenskrig "power" agenturer igen blev lagt sammen til én. Selv om det formelt Sergey Nikiforovich Kruglov er assistent for Beria, NKVD, har han ikke acceptere deltagelse, og sendt til fronten.

Da tyskerne nærmede Moskva, sikkerhed officer tog kommandoen over den 4. stat defensiv konstruktion af NKVD og den 4. hær sapper. For forsvaret af hovedstaden i 1942, modtog han bekendtgørelse af den røde stjerne. Kruglov Sergey Nikiforovich (kommissær) fortsatte med at tjene i el-afdelingen, og i vinteren 1943, tildeler myndighederne en høj rang af kommissær for statens sikkerhed i den anden rang. NKVD, han fortsatte med at være en viceminister.

I 1944, for massen udvisning af Ingusjetien, tjetjenere, Karachai, Kalmyks i de østlige egne af landets sikkerhed officer tildelt Order of Suvorov , 1. grad. Så indledt Kruglov i Ukraine kæmper OUN, som blev tildelt Kutuzov bekendtgørelse af 1. grad. Så Sergei Nikiforovich sendt til de baltiske lande. I Litauen den producerer massiv rengøring.

I slutningen af krigen det gav beskyttelse af udenlandske delegationer, der deltager i Jalta-konferencen.

efter krigen,

I 1945, den sikkerhed officer, et medlem af den sovjetiske delegation, vil ankomme i USA San Francisco, hvor FN-pagten vil blive oprettet. Fra engelsk, modtager han den højeste titel adel - "ridder af det britiske imperium"

Også i 1945, den sovjetiske offentlighed erfarer, at Kruglov Sergey Nikiforovich - indenrigsminister i USSR, blev han efterfulgt af Beria, som havde en masse arbejde i Politbureauet.

leders død

I foråret 1953 dør "leder af folkene" Josef Stalin, og, selvfølgelig, har dette faktum forårsaget betydelige ændringer i apparatet af regeringen. Igen havde de lagt sammen med afdelinger i NKVD og NKGB, og forvaltningen af magtstrukturen tog igen over Lavrenty Beria. Kammerat Kruglov tilbage til positionen af hans første mate. Snart brød ud bag kulisserne kæmper om magten, og lederen af NKVD havde en god chance for at tage posten som statsoverhoved. Men han havde en alvorlig konkurrent i ansigtet af Nikity Sergeevicha Hruscheva, som vinder blev vinder i dette spil. Sidstnævnte, idet det højeste embede i landet, begyndte en aktiv kamp med de gamle kadrer, som skulle ændre sine fuldmagter. Selvfølgelig, mistede han sin privilegerede stilling ikke alene til Lavrentiy Beriya, men hans stedfortræder - Sergei Kruglov, som blev overført til en assistent manager i Ministeriet for Byggeri af kraftværker. Men i den nye som den sikkerhedsansvarlige han ikke længe.

Allerede i 1957 blev han sendt til den provinsielle Kirov, hvor amtsrådet af den nationale økonomi, blev han udnævnt til assistent for formanden. Men denne status Kruglov opholdt sig en kort tid.

Den sidste fase af karrieren

I 1958, på grund af den forværrede helbred Sergei Nikiforovich blev tvunget til at udstede et handicap og pension.

I 1960 blev der tidligere minister for NKVD bortvist fra part rækker. Han blev sigtet for deltagelse i det politiske undertrykkelse. Men sovjetiske embedsmænd mente, at en person ikke er forbundet med den part, han ikke fortjener retten til at modtage "politi" pensioneret, så frataget ham af de sociale ydelser, men tog også væk hans tjeneste lejlighed. Tidligere sikkerhedsofficer efter et stykke tid han forsøgte at genvinde sit medlemskab kommunistpartiet, men spørgsmålet forblev i limbo.

En anden måde, eller, men den karriere Kruglov efter modtagelse af handicap er ikke færdig. I nogen tid arbejdede han i kontoret for den afsluttende arbejder i Ministeriet for Medium (atomare) teknik. De seneste år, den officielle levede ganske uhøjtidelig og fordringsløs.

forholdet status

Sergey Nikiforovich Kruglov var en eksemplarisk familiemenneske. Med hans eneste kone Taisia Dmitrievnoj Ostapova det legaliseret relationer i 1934. De mødtes, da de var studerende stadig Industrielle og Pædagogisk Institut, og boede i samme sovesal. Historien om en af besøgene og var en forudsætning for ægteskab. Det hændte, at Taisia ikke var i stand til at komme ud på en date. Årsagen viste sig at være banal. Tidligere, tilhugget pigen i rummet, herunder thailændere, købte et par sko på alle, som studerende på et tidspunkt brug for penge. Og en af hendes venner, der gik til "offentlige" sko, glemmer, at thailændere nødt til at gå på en dato og var sent i tre timer. Naturligvis var der en bølge af følelser, og Ty gættet, at hvis den unge mand vente på hende, så ville hun blive hans kone. Sergei ventede på hende, selv om meget bekymret for, at hun ikke ville komme. Som et resultat, brylluppet fandt sted.

Men hun var meget beskeden, fordi materialet tilstand af de nygifte i den tid lod meget tilbage at ønske. Første gang efter ægteskab, til at leve i kollegiet, de fortsatte, og bortset fra hinanden. Derefter havde de en datter, Irina og søn Valery.

Sergei Kruglov, blev tragisk dræbt i juli 1977. Han blev ramt af et tog i nærheden af platformen "Pravda" (Yaroslavl retning af bybane). Statesman blev begravet på Novodevitjekirkegården i Moskva.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.