FormationHistorie

Uddannelse af Ukraine som en stat: dato og historie. Da jeg dannede Ukraine som en stat?

Ukraine - det største land i Europa. Selvom nogle historikere har argumenteret for, at landet er fødestedet for den europæiske kultur og har eksisteret i mange århundreder, er det ikke. Uddannelse af Ukraine som en stat rent faktisk skete for 23 år siden. Dette er et ungt land, der er bare lære at leve på egen hånd, uden nogen form for støtte. Selvfølgelig, Ukraine har en lang historie, men stadig er der ingen omtale af landet som et fuldgyldigt tilstand. I dette område på én gang levede Skyterne, sarmater, tyrkiske folk, gamle russere, kosakker. De er alle en eller anden måde påvirket udviklingen af landet.

oldtidshistorie

Til at begynde med, er ordet "Ukraine" oversat fra de gamle russiske betyder "forstad", der er i ingenmandsland grænse. Disse områder kaldes "Wild Field". Den første omtale af Sortehavet stepperne dateret VII århundrede f.Kr., det var dengang, at skyterne bosatte der. I Det Gamle Testamente, er de beskrevet som nådesløse og grusomme nomadefolk. I 339 f.Kr.. e. Scythians blev besejret i en kamp med Filippom Makedonskim, det var begyndelsen på deres ende.

I fire århundreder, Sortehavsregionen var grebet af den sarmatiske. Disse blev relateret nomadestammer, der udvandrede til den nedre Volga-regionen. I det II århundrede f.Kr.. e. Sarmatiske skubbet tyrkiske folk. I det VII århundrede på bredden af Dnepr slaverne begyndte at slå sig ned, som i disse dage blev kaldt Rusich. Det er grunden til den jord, de besatte blev kaldt Kievan Rus. Nogle forskere hævder, at dannelsen af Ukraine som en stat var i 1187. Dette er ikke helt rigtigt. På det tidspunkt dukkede kun udtrykket »Ukraines, menes der, at ingen anden end udkanten Kiev Rusland.

Tatar razziaer

På det tidspunkt var den lander i moderne Ukraine udsat for razziaer af Krim-tatarer. Rusichi forsøgte at beherske de rige, frugtbare jord i den store Steppe, men de konstante røverier og mord var ikke tilladt at bringe vores planer til enden. I mange århundreder tatarerne var en stor trussel mod slaverne. Store områder forblev ubesatte for den eneste grund, at de er side om side med Krim. Tatar razziaer udført, fordi de havde en eller anden måde vedligeholde deres egen økonomi. De er engageret i kvægavl, men det gav ikke meget overskud. Tatarer røvet naboer slaverne, blev taget til fange af de unge og raske mennesker, udveksle slaver derefter klar til tyrkiske varer. I de fleste af Tatar invasioner lidt Volyn, Kyiv regionen og Galicien.

Afviklingen af frugtbar jord

Growers og grundejere var klar over, hvilke fordele kan udledes af de frugtbare frie områder. På trods af at der var en trussel mod angribe tatarerne, rige tilegnet steppe, bygget bosættelser, så dragende til sine bønder. På grundejere havde deres egen hær, så de opretholde orden og disciplin i områder under deres kontrol. De giver landmænd i brugen af jord, og til gengæld krævede betaling af afgifter. Af korn bragt umådelige rigdomme til de polske stormænd. Den mest berømte var Koretsky, Potocki, Vishnevetskaya, Konetspolskogo. Mens slaverne rådne på markerne, polakkerne boede i luksuriøse paladser, svømning i rigdom.

kosakkerne periode

I de frihedselskende kosakker begyndte at bosætte sig i de frie stepper i slutningen af XV århundrede, nogle gange gled i tankerne oprettelsen af staten. Ukraine kunne være en oase af tyve og vagabonder, fordi de oprindeligt beboet området. På de øde udkant af kommende mennesker, der ønsker at være fri, så hovedparten af Kosakkerne var arbejdere, flygtede fra landadel for slaveri. Også her kommer borgerne og præster defrocked, i søgen efter et bedre liv. Blandt Kosakkerne var folk af ædle oprindelse, er de først og fremmest på udkig efter eventyr og, selvfølgelig, rigdom.

Gang bestod af Rus, polakker, hviderussere og endda tatarer tog absolut alle. I første omgang var det den mest almindelige bandit bande, der berøvede tatarerne og tyrkerne og stjålet levet. Over tid, begyndte de at bygge i kampen - en befæstet lejr, som altid er på vagt militær garnison. Der blev de vender tilbage fra patrulje.

Nogle historikere mener, at 1552-th - året for dannelsen af Ukraine som en stat. Faktisk på dette tidspunkt var der den berømte Zaporizhzhya Sich, som er så stolt af ukrainerne. Men hun var ikke prototypen på den moderne stat. I 1552 blev kosakkerne forenet bande, men deres fort blev bygget på øen Lille Khortytsya. Alt dette gjorde Vishnevetskii.

Selvom oprindeligt Kosakkerne var almindelige røvere, røvet tyrkere til deres egen fordel, over tid, begyndte de at forsvare afviklingen af slaverne fra razziaer af tatarer, befriet landsmænd fra fangenskab. Tyrkiet, denne frihedselskende brødre syntes at guddommelig straf. Kosakker på deres måger (lange, smalle både) stille og roligt svømmede til bredden af fjendens land, og pludselig overfaldt de stærkeste fæstningsværker.

Statens Ukraine ønskede at skabe en af de mest berømte hetmans - Bogdan Khmelnitsky. Denne høvding førte udmattende kamp med den polske hær, drømmer om uafhængighed og frihed for alle de landsmænd. Khmelnitsky forstod, at kun han ikke er i stand til at klare en vestlig modstander, så han fandt en mæcen i skikkelse af zaren Moskva. Selvfølgelig, efter blodsudgydelserne i Ukraine er overstået, men det gjorde ikke blive uafhængig.

Faldet af tsaristiske

Fremkomsten af Ukraine som en stat ville være muligt umiddelbart efter omstyrtelsen af tronen af Romanov-dynastiet. Desværre har de lokale politikere ikke har styrken i sindet, og vigtigst af alt - solidaritet, for at bringe vores planer til slutningen og gøre sit land selvstændigt. På faldet af tsaristiske Kiev lært 13 marts 1917. Bare et par dage ukrainske politikere har skabt den centrale Rada, men beholde magten i deres hænder for at stoppe dem ideologiske begrænsninger og manglende erfaring i sådanne sager.

Ifølge nogle rapporter, dannelsen af Ukraine som en stat afholdt den 22. november 1917. Samme dag, den centrale Rådet bekendtgjort den tredje Universal, proklamerede selv den øverste myndighed. Men hvis den endnu ikke har besluttet at bryde alle bånd til Rusland, Ukraine, hvorfor for en tid blev en autonom republik. Måske en sådan politik var overdreven forsigtighed. To måneder senere, den centrale besluttede på dannelsen af staten. Ukraine blev udråbt uafhængig og fuldt uafhængigt land af Rusland.

Interaktion med østrigerne og tyskerne

En tid, hvor der var en Ukraine som en stat, der ikke var let. Af denne grund, blev den centrale Rada tvunget til at bede om støtte og beskyttelse i de europæiske lande. 18 februar, 1918 underskrev Brest-Litovsk-traktaten, hvorefter Ukraine er blevet udført i Europa, den massive udbud af mad, og til gengæld fik anerkendelse af uafhængighed og militær støtte.

Østrigere og tyskere i en kort periode tropperne indrejste på staten. Desværre, kan Ukraine ikke opfylde sin del af aftalevilkårene, så ved udgangen af april 1918 blev den centrale Rada opløst. April 29 til forvaltningen af landet begyndte Pavlo Skoropadsky. Uddannelse af Ukraine som en stat til at give folk med stort besvær. Problemet er, at der ikke var nogen gode herskere i landet, hvilket ville være i stand til at forsvare uafhængigheden af de områder, der kontrolleres. Skoropadskyi ikke vare ved magten og år. Allerede december 14, 1918 han ignominiously flygtede med allierede tyske tropper. Ukraine er blevet kastet for ulvene, har de europæiske lande, der ikke er anerkendt sin uafhængighed og havde ikke nogen støtte.

Det kom til magten bolsjevikkerne

Begyndelsen af 20'erne i det tyvende århundrede bragte en masse sorg i den ukrainske Hus. Bolsjevikkerne skabt et system af nøjsomhed, at en eller anden måde stoppe sammenbrud af økonomien og gem den nye stat. Ukraine fra den såkaldte "krig kommunisme" har lidt mest, fordi dens område er en kilde til landbrugsprodukter. Ledsaget af væbnede grupper embedsmænd gik til landsbyerne og force udvalgte korn fra bønderne. Det fik til det punkt, der blev indsamlet fra hjem friskbagt brød. Naturligvis en sådan atmosfære er ikke befordrende for en stigning i landbrugsproduktionen, landmænd simpelthen nægtede at arbejde.

Alle elendighed er blevet tilføjet og tørke. Hungersnøden af 1921-1922 tog livet af hundredtusinder af ukrainere. Regering helt klart, at gulerod fremgangsmåden yderligere bruge upraktisk. Derfor blev en lov vedtaget på NEP (New Økonomisk Politik). Takket være ham allerede ved 1927 med 10% til øge arealet af agerjord. I denne periode dannelsen af den nuværende regering. Ukraine roligt glemme alt om rædsler borgerkrig, hungersnød, fordrivelse. Ukrainerne vendte tilbage til trivsel i hjemmet, så de er mere overbærende starten at behandle bolsjevikkerne.

Frivillig-forceret indrejse i USSR

I slutningen af 1922 i Moskva har tænkt på foreningen af Rusland, Hviderusland og de transkaukasiske republikker for at skabe en mere stabil forbindelse. Indtil da, når dannet Ukraine som en stat, det var omkring syv årtier. 30. december 1922 repræsentanter for alle sovjetrepublikker godkendt en plan om at fusionere, og dermed blev skabt USSR.

I teorien, nogen af de republikker havde ret til at trække sig ud af foreningen, men at det skulle indhente samtykke fra det kommunistiske parti. I praksis, for at opnå uafhængighed var meget vanskelig. Partiet blev centraliseret og styres fra Moskva. Ukraine største område andenplads blandt alle stater. Hovedstaden blev valgt byen Kharkov. Som svar på et spørgsmål om, hvornår dannet Ukraine som en stat, skal det bemærkes, de 20-år af det tyvende århundrede, fordi det er når landet fik territoriale og administrative grænser.

Opdatering og udvikling af landet

Den første femårsplan har pustet liv i Ukraine. I løbet af denne tid var der 400 nye virksomheder i landet tegnede sig for omkring 20% af alle investeringer. I 1932 blev vandkraftværket bygget, Dnipropetrovsk, blev det dengang de største i Europa. Takket være det arbejde af arbejdere dukkede Kharkov Tractor Plant, Zaporozhye Jern og Steel Works, en masse fabrikker Donbass. I en kort tid, det gav en enorm mængde af økonomisk transformation. For at forbedre disciplinen og forbedre effektiviteten er blevet indført konkurrence om en hurtig gennemførelse af planen. Regeringen har givet de bedste medarbejdere og tildele titlen Hero of Socialist Labour.

Ukraine under Anden Verdenskrig

I perioden fra 1941 til 1945. Millioner af mennesker er døde i landet. De fleste af ukrainere kæmpede side om side med Sovjetunionen, men det gælder ikke for den vestlige Ukraine. I dette område domineret af bestemt stemning. Ifølge OUN militante divisioner SS "Galicia", skulle være uafhængig af Moskva, Ukraine. Historien om dannelsen af staten ville være helt anderledes, hvis tyskerne stadig vundet. Det faktum, at tyskerne ville blive præsenteret Ukraines uafhængighed, svært at tro, men alle de samme løfter, de formåede at vinde over nogle 220.000 ukrainere. Selv efter krigen, har disse væbnede grupper fortsatte med at eksistere.

Livet efter Stalin

Sovjetiske leder død har bragt med sig et nyt liv for millioner af mennesker, der bor i Sovjetunionen. Det blev den nye hersker Nikita Khrushchev, der var tæt forbundet med Ukraine og, selvfølgelig, nedladende hende. I løbet af sin regeringstid, den nåede et nyt niveau af udvikling. Det er takket være Khrusjtjov havde i sit medlemskab Krim-halvøen i Ukraine. Som staten opstod, er en anden sag, men at deres administrative-territoriale grænser, er det dannet i Sovjetunionen.

Så kom han til magten Leonid Brezhnev, også en indfødt af Ukraine. Efter en kort regeringstid Andropov og Chernenko ved roret var Mikhail Gorbachev. Det var ham, der besluttede at radikalt ændre den stagnerende økonomi og det sovjetiske system som helhed. Gorbatjov måtte overvinde konservatisme af samfundet og partiet. Gorbatjov har altid krævet gennemsigtighed og forsøger at være tættere på borgerne. Folk begyndte at føle sig mere tryg, men ikke desto mindre selv under Gorbatjovs kommunister i fuld kontrol over hæren, politiet, landbrug, industri, KGB overvåget medier.

uafhængigheden

Dato for dannelse af Ukraine som en stat er kendt af alle - er den 24. august 1991. Men hvad gik forud for denne betydningsfulde begivenhed? 17 Mar 1991 afholdt en undersøgelse, som gjorde det klart: Ukrainerne er ikke imod suverænitet, vigtigere, at det ikke efterfølgende forværret deres levevilkår. Kommunisterne forsøgte alle mulige måder at bevare magten i deres hænder, men det er uundgåeligt at glide fra dem.

August 19, 1991 isoleret de reaktionære Mihaila Gorbacheva på Krim, og selv i Moskva forsøgte at gribe initiativet og erklærede undtagelsestilstand og dannede Kriseudvalget. Men intet kom af kommunisterne. August 24, 1991, da der var en Ukraine som en stat, Verkhovna Rada proklamerede landets uafhængighed. Men efter 5 dage aktiviteten af det kommunistiske parti blev forbudt af Parlamentet. 1. december samme år, ukrainerne i folkeafstemningen støttede loven om uafhængighed og valgte deres første præsident - Leonid Kravchuk.

I løbet af årene, det resulterede i dannelsen af Ukraine som en stat. Kort over landet ofte ændret. Mange områder blev knyttet til Sovjetunionen, det drejer sig om den vestlige Ukraine, en del af Odessa Oblast og Krim. Hovedformålet er at bevare ukrainske moderne administrativ-territoriale grænser. Det er dog kun muligt med besvær. Således er den tredje præsident i Ukraine Victor Yushchenko i 2009 gav den rumænske del af kontinentalsoklen. Og i 2014, har Ukraine tabt, og hans perle - halvøen Krim, som flyttede til Rusland. Vil landet for at holde deres territorium intakt og forblive uafhængig, vil kun tiden vise.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.