FormationHistorie

Alexander Chekalin, Sovjetunionens Helt: En Kort Biografi

Alexander Chekalin er en af de unge helte Sovjetunionen. Mens han stadig i gymnasiet, en fyr sluttede en partisk enhed og som voksne kæmpet med den nazistiske besættelsesmagt. I kampen for fædrelandet, han ikke skåne hans liv. Den unge mand er stadig taget som et eksempel til den yngre generation, og hans bedrift for altid ind i historien.

Alexander Pavlovich Chekalin: en kort biografi

Alexander blev født i det nuværende Tula-regionen femogtyvende marts 1925. Hans far var en almindelig medarbejder. Siden barndommen, arbejdede han, at hjælpe forældrene. Sasha far var engageret i jagt og ofte tog sin søn med sig. Derfor, fra en tidlig alder de fremtidige guerillaer lært skydning og våben håndtering. Han kunne lide at jage og strejfe nabolaget. Alexander vidste alle stier og navigere de lokale skove. Ifølge hans kolleger landsbyboere, var han rastløs og konstant noget opsat. Han spiller mandolin, mens engageret i fotografering.

Sasha mor arbejdede i bestyrelsen, og i otte og tredivte år blev udnævnt i Lihvina. Til hele familien og flyttede. Et år senere, Alexander Chekalin bliver medlem af Lenin Komsomol. Ifølge hans lærere og klassekammerater, mens han studerede Sasha mest opmærksomhed blev givet til fysik og naturhistorie. Interesseret i forskellige planter og funktioner i deres udvikling. Han vidste navnene på mange i latin. Han deltog i forskellige aktiviteter for det civile forsvar. Det var for at fremme beskyttelsen af samfundet og havde et bryst badge til skydefærdigheder. Blandt de unge mænd havde han interesser og radio teknik. Sasha selv indsamlet fra radio artikler.

fighter enheder

Da krigen begyndte, Alexander Chekalin var stadig i Lihvina. Sovjetiske tropper permanent trak sig tilbage under stormløb af fjenden. særlige udryddelseslejre squads blev dannet for at opretholde de regulære tropper fra Stalins ordre. De tog frivillige fra lokalsamfundet. Kombattanter fik en vis mængde af våben og trænet i at skyde ham. Hovedformålet var at bevare rækkefølgen af enheder i den bageste. De blev engageret i erobringen af tyske faldskærmstropper der faldskærm ligesom sabotører eller slynget ud af nedskudte fly. kombattanter er også engageret i at beskytte vigtige statslige objekter og anti-spyware aktivitet. Alexander Pavlovich Chekalin i juli sluttede sig fighter trup.

guerillaer

I efteråret hårde kampe brød ud nær Tula. Den Røde Hær mistede sin position og flyttes væk mod øst. Ved vinter, byen faldt og var under nazistisk besættelse. Sasha far gik straks til guerillaerne. Mens partisanafdelinger var det sværeste. På grund af tilbagetrækning og den nuværende uro kommando kunne ikke klare at etablere et forhold til at handle i den bageste af de fjendtlige krigere. Guerillaer manglede bestemmelser og våben. Alt, hvad du har brug for dem til at levere de lokale, sætter livet på spil. Våben blev fanget på jorden kampe, eller som trofæer.

Alexander Chekalin med hans far var i enheden "Avanceret". Division gemte sig i skoven, og der er et slag mod tyskerne. Sasha kendte området og var i stand til at navigere i skoven. På grund af den naturlige smidighed, blev han en spejder. Hovedopgaven var at indsamle oplysninger om tilstanden af de tyske tropper. Da drengen ikke er opmærksomme, kan det gribes an på tæt afstand til de steder i dislokation af nazisterne. Sasha indsamlede oplysninger om antallet af personale, udstyr, våben og andre vigtige data. Han fulgte også bevægelsen ruter. Dette gjorde det muligt at gøre flere bagholdsangreb.

modstand

Når tysk kolonne optrådt på march, mænd avancere minerede vej. Efter eksplosionen af de førende bil baghold begyndte en spærreild af brand, så nazisterne ødelagde før de kunne forstå, hvad der foregik. Alexander Chekalin deltaget i alle disse begivenheder, sammen med ældre mænd. Ifølge hans kommando, Sasha var mest interesseret i våben. Han søgte konstant patroner og rifler.

Koldt efterår løbende gemmer sig på skove, Sasha forkølet. Fartøjschefen besluttede at sende ham til huset af en af skolens lærere, som støttede modstanden. når en fyr kom til landsbyen, lærte Men han, at kvinden greb nazisterne og taget væk, og han selv ønskede. At være alvorligt syg, beslutter han sig for at gå til sin fødeby. Der er han stille og roligt sniger sig ind i huset. Men efter at have samarbejdet med nazisterne opsynsmand jeg så røgen fra skorstenen. Han indså, at Aleksandr Pavlovich Chekalin returneres. Ældste skyndte sig at rapportere dette til den militære kommandant.

Alexander Chekalin: feat

Tyskerne tog straks til erobringen af guerillaen. De omringede huset. Næste lade den ældste, at han har opdaget situationen. Men forræderen var bange, at Sasha ville skyde ham og bare gemte sig bag naboens hus. Så stormede nazisterne. På trods af sin sygdom, Alexander gav kamp. Han skød tilbage fra vinduerne, ikke at tillade fjenden at komme. Når løber tør for kugler, kastede han en granat, der ikke eksplodere, og forsøgte at flygte. Men han blev fanget.

Den militære kommandant Lihvina han blev udsat for alvorlig tortur. Et par dage, nazisterne torturerede den unge mand, at forsøge at finde ud af oplysninger om guerillaen. Men, sagde Alexander Chekalin ingenting. Indser, at de vil opnå noget, besluttede nazisterne til offentligt henrettet drengen. Sjette november i det centrale torv sætte galgen. Sasha sætte et skilt på, som var skrevet: "Dette venter til slutningen af alle guerillaer" Men før hans død, den unge mand kastede det ind i mængden og råbte: "Vi er mange, du kan alle ikke hænge" Så begyndte han at synge en sang kommunist "Internationale".

hukommelse

Næsten et år efter dødsfaldet af den unge mand Lihvina byen var befriet. Derefter hele landet vidste, hvad der var Alexander Chekalin. Sovjetunionens Helt blev posthumt genbegravet i byens park Lihvina, med alle de æresbevisninger. Navn guerilla opkaldt mange gader i Sovjetunionen. flere monumenter og basrelieffer blev gjort også i landet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.