FormationUngdomsuddannelse og skoler

Ved du, hvor på Jurmala?

På spørgsmålet om, hvor på Jurmala måske være i stand til at besvare ethvert moderne menneske. Selv en skoledreng ved, at byen er bedst ikke synlig på kloden som helhed (der vil du ikke finde det nøjagtigt), og på kortet Letland.

Dog vil du enig, geografisk placering - det er ikke alle, hvad der bør være opmærksomme på dette vidunderlige landsby.

Denne artikel vil forklare nærmere ikke kun om, hvor man Jurmala, men også selve byen. , Læseren lærer også, hvordan den geografiske placering påvirker klimaet, naturlige funktioner, flora og fauna i området.

generel beskrivelse

Jurmala - en by, der betragtes som den største baltiske resort - placeret på kysten af Rigabugten, der strækker sig langs det for et par snese kilometer.

Til dato, den lettiske by består af 15 distrikter, den mest berømte af dem - Jaunkemeri, Bulduri, Majori, Dzintari Dubulti og Vaivari.

Det er kendt, at fra starten af sin eksistens Riga badeby anses boheme. Spørgsmålet om, hvor man kan bo i Jurmala, ikke kun interesserede medlemmer af aristokratiet og den øverste militære Echelon.

I øvrigt skal det bemærkes, at den moderne by også har ikke mistet sin charme og er populær blandt mange feriegæster. Det viser sig, at om hvor man Jurmala, visse kendte til flere generationer.

Baltic Pearl er kendt for sine uberørte strande, enestående naturparker og kulturelle attraktioner. Et gunstigt klima, havluft og helbredende mineralske kilder har en helbredende virkning på den menneskelige krop.

Hvordan kom du Jurmala?

Afregning repræsenterer en lang strimmel jord mere end 40 kilometer mellem Rigabugten og floden Lielupe. På 32 af dem er sandstrande, hvoraf mange er tildelt de EU Blå Flag. Denne kvalitetsmærke omfatter ikke blot det serviceniveau, men også den miljømæssige sikkerhed af strandene og stranden.

På grund af sandet, solen, havet og fyrretræer optrådte Resort Riga havet. Men til de naturlige forhold det krævede mere udvikling af passende infrastruktur. Af særlig betydning var fremkomsten af transport. Lige siden det XVI århundrede i Delta Lielupe der var en færge. Fra Riga til Kurzeme langs havet kørte kejserlige vej. Men i disse dage om udvej var ikke spørgsmålet.

Efter at være kommet fra Europa i det tidlige nittende århundrede mode for havbad opstod ty hvor første gæster var lokale jordejere. Og efter de 1812 russiske officerer begyndte at komme her. I de tidlige 30-erne af det XIX århundrede i Lielupe blev åbnet regelmæssig færgeforbindelse. Så var der et dampskib. I 1838 blev mineralske og mudder fjedre opdaget i Kemeri, hvorefter byen fået status som den udvej af det russiske imperium. Aktiv udvikling af transportinfrastrukturen har påvirket fremkomsten af den udvej byen.

Men denne transport revolution begik åbning af jernbanen, som stadig er den mest bekvemme transportform på Riga kyst.

områder i Jurmala

"Letland Jurmala ... ... Hvor er resten?" - det er et spørgsmål mange rejsende, der rejser her for første gang. Og ikke for ingenting, på grund af byen består af flere områder.

  • Tættest på den lettiske hovedstad er distriktet Lielupe, der hovedsagelig består af luksus villaer og bygninger. Den har indbygget et komfortabelt hotel, tennisbaner, bowlingbaner, vandland og sportscenter. Den centrale gade i Jurmala kan nås med taxa. Vejen vil tage cirka en time.
  • Et af de roligste områder i Jurmala anses Bulduri, som ligger lige bag Lielupe. Mens der på strandene i dette område hviler flere mennesker end Lielupe. Her kan lide at tilbringe weekenden mange Riga borgere.
  • I centrum af Jurmala er de områder med den mest udviklede turist infrastruktur - Dzintari og Majori. I disse dele af byen er der mange hoteller, caféer og restauranter. største koncert komplekse "Dzintary" Særlig kendt. I Majori distriktet passerer hovedgaden i Jurmala.
  • Gå fra Majori kan nå områder Dubulti og Jaundubulti.
  • De fleste større hoteller er placeret væk fra den centrale del af Jurmala. De er placeret i områder Jaunkemeri, Melluzi, Vaivari og Pumpuri. Fra byens centrum kører en shuttle transport, tid tager cirka 20 minutter på vejen.

Byens befolkning

Hvis du tænker over hvor udvej af Jurmala, det bliver straks klart, at dens etniske sammensætning har ændret sig betydeligt i det seneste årti.

Siden 1991 er antallet af indbyggere væsentligt reduceret. Dette er forbundet med en betydelig reduktion af den lokale befolkning (og lettisk og russisk). Fra 1. juli 2010 i Jurmala levede 55 933 person.

etniske sammensætning

Indikatorer for den etniske sammensætning af feriebyen næsten ikke adskiller sig fra de data i Letland som helhed. Mere end halvdelen af befolkningen er letterne, beboere af russisk nationalitet - 34,3%.

Det er også hjemsted for belarussere (3,5%), ukrainere (2,31%), polakker (1,54%), litauere (0,89%) og andre nationaliteter (4.10%).

Klimatiske funktioner i Jurmala

Det skal bemærkes, at Jurmala ligger i et vidunderligt sted. I det hele taget, den udvej har et tempereret klima såsom havet.

Vinteren er varm og blød, og den korte forår viger for sommeren i maj. Den gennemsnitlige temperatur i vinteren er sædvanligvis ikke er lavere end 5 ° C under nul, sommeren holdes ved 23 ° C

Østersøen om sommeren varmer op til 23 ° C. Især vand egnet til svømning i august. De fleste nedbør opstår i løbet af perioden fra august til oktober.

Fra midten af maj i byen begynder badesæsonen, som varer indtil begyndelsen af oktober. Men resorts i Jurmala foretage medicinske rehabilitering procedurer i løbet af året.

Medicinske og naturlige faktorer

Hvor er Jurmala, du kender, men ved, at der er nogle nærliggende landsbyer. For eksempel er Kemer område, en del af Jurmala, blandt oprindelige folk bedst kendt for sin svovl og svovl-salt mineralvand, dannet i gips indskud med indholdet af celestite.

Den balneoterapi anvendelse calciumsulfat-vand med hydrogensulfid. Kemer fandt også kilder til chlorid-natrium vand medium og høj saltholdighed. Ud over den mineralvand bruges til behandling og helbredelse mudder. I bunden af søen Kaņieris er aflejringer af sapropel mudder og tørv mudder udvundet fra marken Sloka.

Få kendskab til flora og fauna i Jurmala

Riga havet strande er anset for den vigtigste perle af Jurmala. Coast Maiori Jaunkemeri tildelt det europæiske kvalitetsmærke - det blå EU-flag. Det betyder, at stranden område overholder alle miljømæssige standarder for sikkerhed og livability.

Strandene er udstyret med en platform for sports spil, der er vært internationale konkurrencer i håndbold, fodbold og volleyball. Her kan du leje jet ski, båd eller yacht.

Til Jurmala om sommeren kan nås med flodbåd «ny måde», sejler fra Riga. I Jurmala går ofte sejler regatta konkurrencer i motorsport og sport roning. For turister i sommersæsonen er organiseret sightseeing tur i byen på elektrisk køretøj, samt i beskyttede naturreservater.

Den Kemeri National Reserve og Bulduri Dendrologiske parkere du kan se mange sjældne arter af planter og dyr, for at observere bævere, fugle og flagermus.

Inden for den Lielupe er et enestående naturområde, hvor der er flere hundrede år gamle fyr-giganter, og der er sandklitter, hvoraf den ene når en højde på over 18 meter. Her har vi mulighed for at gå gennem parken på en specielt udstyrede stier. Stifte bekendtskab med historien om den udvej kan være i Jurmala City Museum, og museet under åben himmel, kan du se gamle fiskeri hytter og lære om livet i de lettiske fiskere.

Hvordan kan komme til udvej, hvor "Jurmala" - den verdensberømte musikfestival?

Bare bemærke, at her kan du nå næsten enhver form for transport. Vejen fra byen i bil tager omkring 25 minutter. Moderne motorvej udstyret og indrettet på en sådan måde, at det er usandsynligt at fare vild på vejen selv gæster i landet. Pegepinde er indstillet på hver gaffel, dvs. alt, hvad der kræves fra føreren - en god tid til at se, hvor Jurmala på kortet, og nemt gå på vejen.

I perioden fra april til september, indgangen til byen en ekstra afgift (2 euro) og i resten af tiden - gratis. Du kan købe et pass ved indgangen, accepteres som kontanter og kreditkort. Hvis du betaler med kontanter, skal forberede det nøjagtige beløb. Passet giver dig ret til en dag at parkere biler på den gratis parkeringsplads i Jurmala. Når du stopper på et hotel eller et sanatorium kort behøver ikke at købe for at komme ind.

Rejsetid fra Riga med tog station vil være 20-25 minutter. Stop "Jurmala" i tidsplanen er ikke, så du skal købe billetter i retning af Sloka Tukums eller. Hvor skal vi hen, hurtige ledere, der arbejder i alle tog. De kan også købe billetter, men udgifterne til deres højere.

For at komme til Jurmala fra Rigas hovedbanegård kan være med taxi, rejse tid - det samme som i toget.

Siden 3. juni lufthavn "Riga" mod Jurmala kører i begge ender af en lige flyvning busbillet er 2, hvori Ls (ca. 3 EUR). Rute på dette område er gyldig indtil udgangen af oktober.

Det mest interessante løsning tur til Jurmala om sommeren vil være en tur på floden båden "Ny bølge". Hans måde, han starter fra Riga Slot og svømmer til stationen Majori. Alle i løbet af dagen kan nyde floden Lielupe, og om aftenen for at gå tilbage til Riga. Denne tur tager omkring 2,5 timer, men i løbet af denne tid kan du nyde en fantastisk udsigt over den lokale natur.

Visitkort af Jurmala

Jurmala anses for at være "City på den bølge." Det er her, udvider den berømte konkurrence af unge talenter "New Wave". I dag, Jurmala - dette er den mest miljøvenlige by og et populært europæisk Østersøen udvej.

Den visitkort af Riga havet er:

  • smukke strande med gyldent sand, der er markeret med blåt EU-flag;
  • rengøre lavvandet hav;
  • høj fyr og smuk natur;
  • helbredende luft;
  • turist tjeneste af den europæiske standard.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.