LovStat og lov

Sådan får du et Schengen-visum i 5 år alene?

Spørgsmål om, hvordan man får et Schengen-visum i 5 år, ophidser mange mennesker. Især dem, der ønsker at rejse en masse uden restriktioner. Selvfølgelig, den langsigtede visum tillader sådanne muligheder. Men hvordan gør det?

Hvad du behøver at vide?

Før der beskriver, hvordan for at opnå et Schengen-visum i 5 år, er det nødvendigt at give en generel definition af dokumentet. Det er ganske simpelt. Først udskrive et pas, der giver personen mulighed for at gentagne gange at besøge ethvert europæisk land, også kaldet multivisa. Det er meget belejligt. Døm selv: med en sæl i "zagrane" personen har mulighed til enhver tid til at besøge fremmede lande.

De er som regel udstedes for en periode på 6 måneder til fem år. Og så snart man kommer ind i Schengen-området, har han mulighed, uden nogen forhindringer til at krydse grænser for de europæiske stater. Men stadig bo i et bestemt land, bør ikke overstige 90 dage inden for seks måneder. Sådan er reglerne.

vigtige nuancer

Mange mennesker spekulerer på, hvordan man kommer et Schengen-visum i 5 år, og om det er ægte overhovedet. Tvivl kan forstås som processen er virkelig hårdt. For det første, det tager en masse dokumenter for at bekræfte ansøgningen. For det andet, du har brug for en god grund, hvorefter en person ønsker at gøre et visum med flere indrejser. Det vil sige, er det nødvendigt at retfærdiggøre deres ønske om at hyppige fremmede lande.

Men for at få flere indtræden i "tomme" et pas er næsten uvirkeligt. Det sker en gang i tusind tilfælde. I "zagrane" skal udskrives mindst en gang om Schengen-visum. I andre tilfælde vil visse stater ambassade ikke engang overveje ansøgningen.

Hvorfor er det nødvendigt at have mindst én til "Schengen" i passet? Ambassaden betragtes som en garanti for, at den person, der anmoder om en multi-entry, er en pålidelig turist. Det vil sige, han, at tage til udlandet sidste gang, jeg gik hjem igen, skal du ikke forsøge at holde og ikke gjorde noget ulovligt uden for deres tilstand (dette også alt angivet i dokumentet, indføres i en fælles database).

Det er værd at bemærke en anden vigtig advarsel om, hvordan man får et Schengen-visum i 5 år. Der er nogle lande, der er mere eller mindre loyale over for dette problem. Det vil sige, at henvise til den "tomme" rejse pas på ambassaden i Spanien, Frankrig, Finland, Italien og Grækenland, kan personen få godkendelse.

regler for indrejse

Hvis en person kom til at løse spørgsmålet "hvordan man får et Schengen-visum i 5 år" på egen hånd - det er fantastisk! Men! Han burde vide mere om nogle vigtige punkter.

For det første, det meste af tiden, inden for hvilken det er planlagt at opholde sig i udlandet i Europa, er det nødvendigt at holde i det land, der har udstedt visummet. Du kan give et eksempel. Antag multivisa Wiz tyske ambassade. Så fra de 90 dage, han skal bruge et minimum af 50 på sit område. Og den første post skal også foretages i den stat, der har udstedt dokumentet. Fordi bevægelse rute skal planlægges på forhånd. Med andre problemer, der kan opstå ved grænsen.

dokumenter

At tale om anskaffelse et Schengen-visum i 5 år uafhængigt i Samara og andre russiske byer, er det nødvendigt at bemærke endnu et vigtigt punkt. Det er på listen af denne person bliver nødt til at præsentere på konsulatet når de ansøger om multivisa.

Så det første - et pas. Han bliver nødt til at stadig være gyldige i tre måneder efter en persons tilbagevenden til det land, hvor han har til hensigt at gå. Det er også nødvendigt at tage fotokopier af siderne i dit pas. Dem på, hvor der er oplysninger om opholdstilladelse, civilstand og fælles data. Selv om 14-th side er tom (dvs. potentielle turister er ikke den kone / ægtefælle), du stadig nødt til at kopiere den.

Det er vigtigt at give oplysninger om tidligere opnåede visa. Det er tilrådeligt at indsende det gamle pas eller en kopi heraf. Flere vil bruge tre billeder til visum.

Hvad du ellers har brug for at forberede?

Bortset fra ovenstående, er det nødvendigt at fremlægge et bevis for beskæftigelse. Uden det, ikke blive udstedt et Schengen-visum i 5 år. Sådan får denne hjælp? Kontakt HR-afdelingen. Det bør anføres så mange oplysninger om den person og kontor i selskabet, hvor han arbejder. Løn bør også påpeges.

Forelægger originalen af det arbejde, bog og en fotokopi af det, også, har brug for. Som et bevis for solvens. Normalt mangler kontoudtog (inden for de sidste par måneder). Desuden skal det være baseret på et bestemt beløb. Normalt beregningen er, at på dagen for turisten behøver 60 euro. Det vil sige, hvis en person planlægning at tage til udlandet til bestemmelserne i 90 dage, hans konto skal være mindst 5400 euro. I betragtning af den nuværende sats det et sted 380 tusind rubler.

Og, selvfølgelig, det vigtigste - det er en garanti for, at personen vil vende tilbage til Rusland. Du kan bruge nogen dokumenter. .. Bekræftelse af familiebånd, for eksempel, eller tilgængeligheden af fast ejendom, egen virksomhed, etc. Generelt konsulatet må forstå, at en person ikke har til hensigt at forblive i deres tilstand.

Stadig brug for sygesikring. Åbn den på linjerne, hvorunder potentiel turist har planer om at deltage i udlandet. Og, selvfølgelig, nødt til at vise billetter i begge retninger, og et dokument, der bekræfter, at personen har et sted at bo i udlandet. Dette kan være en hotelreservation eller leasing.

Og stadig har brug ansøgningsskema. Her er det nødvendigt at tale om i flere detaljer.

Sådan udfylde en ansøgning

Profil består af fire plader, der indeholder 37 point. Fra den første til den tyvende - spørgsmål om ansøgerens identitet. Hans fulde navn, fødselsdato og fødested, nationalitet, pas på og sted for arbejde eller studier.

Fra 21 th til 30 th præsentation af spørgsmål i forbindelse med den planlagte tur. Det formål, som en person ønsker at gå der, antallet af poster (i dette tilfælde er det nødvendigt at specificere MULT - "gentagne gange"), bopælsland og tilstanden af hovedindgangen. Det er også nødvendigt at angive antallet af dage, hvor en russisk borger har planer om at blive der. Og oplysninger om tidligere udstedte visa skal også bemærkes. I den samme blok indeholder et afsnit om fingeraftrykket (fingeraftryk).

Yderligere er der spørgsmål vedrørende husly og slægtskab (hvis nogen). Udfyld en ansøgning på russisk og engelsk (eller sproget i værtslandet).

udgifter til

At tale om anskaffelse et Schengen-visum i 5 år alene i Moskva og andre russiske byer, for ikke at nævne et tema i forbindelse med omkostningerne ved denne procedure. Generelt visumgebyr for borgerne i vores land er 35 euro. Men hvis det er for at kontakte ambassaden og engagere sig i alene processen. Mange mennesker vælger at gøre dit liv lettere. Og vender til visum center. Der alle er meget dyrere. For eksempel, hvis en person har brug multivisa i Tyskland eller Italien, bliver du nødt til at betale omkring 750 euro (beløbet varierer afhængigt af centret og dets tjenester). Det er omkring 53 000 rubler! Mod de to og et halvt tusinde (som mange nu koster 35 euro). Selvfølgelig vil det visum centret har en vægtig hjælp, men er det værd at pengene - det er allerede gør hver for sig.

vilkår

Meget er blevet sagt om, hvordan du får et Schengen-visum i 5 år. I St. Petersborg, også kan gøre det, og rækkefølgen af handlinger vil være identisk. Endelig er det værd at bemærke den opmærksomhed og spørgsmålet om tidspunktet for produktionen af dette dokument.

Reglen er: jo mere den periode, hvor den planlagte rejse, jo længere vil blive betragtet som en erklæring. Og hvis de sædvanlige dokumenter, er en engangs-visum opfordres til at søge mindst 2-3 uger, så i dette tilfælde ville det være nødvendigt at tage sig i den seneste måned og et halvt. Hvorfor? Fordi dokumenterne vil blive kontrolleret omhyggeligt. Alligevel er der en forskel: at udstede et visum til 3 måneder eller 5 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.