Mad og drikkevarerSalater

Salat "Vandmelon". Hvordan forbereder en salat af vandmelon

Salat "Vandmelon" - en overraskende smuk ret, som kan fremstilles ikke kun om sommeren, men også om vinteren. I dag er der et par opskrifter på hvordan man kan gøre denne kulinariske mesterværk. Vi ser på to af de mest enkle, men på trods af dette, er det meget velsmagende, hjertelig og original salat, som vil være tilfreds med alt, hvad gæsterne inviteret til fest.

Usædvanlige Salat "vandmelon": dåse lyserød laks opskrift c

For at forberede denne parabol du får brug for følgende ingredienser:

 • agurk dlinnoplodny - 2 stk;.
 • hård ost af enhver sort - 205 g;
 • Dåse sorte oliven, udstenede - Standard Bank;
 • sød peber røde store - 1 stk;.
 • stor kylling æg - 1 stk;.
 • hvidløg - en lille tand;
 • duftende krydderier - efter smag;
 • Dåse laks - 1 pot;
 • mayonnaise gennemsnitlige fedtindhold - 3 store skeer;
 • Friske røde tomater - 2 store stykker.

At lave mad

For at gøre salaten i en vandmelon, bør det være en stor indsats og være sikker på at vise den kreative fantasi. Til at begynde, skal alle ingredienserne købes på forhånd at forberede. Dette kræver at tage dlinnoplodnye agurker og mellemstore rub dem på et rivejern. Til parabol ikke "flød", præsenteret anbefalet vegetabilsk stå i potten for en fjerdedel af en time, og derefter fast vride næsten helt fratage den fugt. Af den måde, skal på samme måde og være færdig med friske tomater, men de skal hakkes fint.

Også Salat "vandmelon" omfatter lag af hård ost. Dette mælkeprodukt er ønskelig gnide i gennemsnit rivejern med hvidløg og der er afsat. Efter at du ønsker at Hak peberfrugter og dåse oliven.

I slutningen af behandlingen af de grundlæggende ingredienser, der er nødvendige for at koge et æg og riv den på et rivejern. Hertil kommer, at åbne dåse lyserød laks, sætte det i en stor skål og gaffel peremyat højre sammen med den duftende bouillon.

Fremgangsmåden til dannelse af de originale retter

At smukt arrangere Salat "vandmelon", bør vi tage en dyb skål rund form og tog sin plastikfolie , så det faldt med et minimum antal folder. Derefter i et tykt lag af polyethylen er påkrævet for at lægge ud og presses revne agurker. Samtidig bør de være fuldt gentages halvcirkel valgte skåle. Dernæst over friske grøntsager er nødvendigt at fordele en del ½ revet ost blandet med hvidløg, krydderier og mayonnaise. Som et tredje lag, skålen virker rød peber og oliven. De er også forpligtet til at lægge et æg, som bør være forblandet med en skefuld mayonnaise og dåse lyserød laks. Endelig salat skal jævnt dække den anden del af revet ost. Næste fad anbefales at lukke plastfolie og sat i en køler til 60-80 minutter.

Efter lagene blev gennemblødt godt, bør de retter med ingredienserne kontrollere, og derefter at fjerne det øverste film, for at dække den flade plade og pludselige bevægelser at vælte salat. Som et resultat af disse trin, vil du få en halvcirkelformet fad, helt dækket i grønne agurker.

Hvis det ønskes, kan toppen af salat være dekoreret som følger: smøre det med en lille mængde af mayonnaise, og derefter sætte de fint hakkede tomater og oliven.

Hvordan forbereder salat "Vandmelon skive" med kylling?

Det skal bemærkes, at der er mange muligheder for, hvordan man laver en salat, "Vandmelon". "Udsnit" - er en af de sorter af denne skål. Dens navn den fik på grund af deres udseende, hvilket er i fuld overensstemmelse med skivede bær.

Så for at skabe en så original skål vi har brug for:

 • kylling - 200 g;
 • havsalt - til kogning af kødet;
 • mellemstor agurk - 2 stk.;
 • ost - 160 g;
 • dåse udstenede oliven - ½ standard dåser;
 • mayonnaise gennemsnitlige fedtindhold - tilføje efter eget skøn;
 • Friske røde tomater - 2 stk.

At lave mad

Salat "Vandmelon" (foto præsenteres i denne artikel), opskriften som blev betragtet som en lidt højere, er meget længere end denne skål. Således for fremstillingen af "skiver" skulle tage kyllingen, vaske det godt og kog i saltet vand. Dernæst færdige kød bestanddel, som kræves til at afkøle, fjerne knogler og hud og derefter Hak.

Også præsenteret salat inkluderer i sit medlemskab sådanne friske grøntsager som tomater og agurker. De skal vaskes, og derefter, uden stripning huden, ikke stor skarp kniv til at hakke og rist på et medium rivejern henholdsvis. Som det er kendt, disse produkter indeholder for meget fugt. Og for at fjerne det, ingredienserne er fortrinsvis i partikelform stå ved stuetemperatur i 12-14 minutter. Efter dette er det kræver nøje dræne de indsamlede saft og om nødvendigt, klemme agurk hænder. Hvis vi forsømmer denne procedure "Vandmelon" salat bogstaveligt "flyde".

Ud over alle de andre ingredienser, bør være adskilt riv osten på en lille rivejern og ikke meget store chop oliven.

dannelse kurser

Hvis du følger alle de regler for registrering af denne parabol, er du sikker på at få en smuk og velsmagende salat "Vandmelon". "Udsnit" formet noget anderledes end ovennævnte skålen. For at gøre dette, bland i en skål følgende ingredienser: kogt kylling filet, ost, oliven og mayonnaise. Den resulterende dej er forpligtet til at sætte på en flad plade i form af cirkelsegmenter (skiver bær). Den side af dannede form bør dekorere med revet agurk, som vil simulere skorpen. Dernæst skal du til at bane tynde lys stribe af revet ost. Ved afslutningen af den primære overflade er forpligtet til at sætte salat finthakkede tomater, oliven pryder dem, minde vandmelon frø.

Sådan præsentere ferie bordet?

Efter salaten "Vandmelon skive" vil blive oprettet, skal den sættes på en halv time i køleskabet, og derefter straks til stede til gæsterne. Til at modstå en sådan skål anbefales ikke for længe i kulden eller i varmen, ellers ville det se ikke så appetitlige som ønsket.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.