Nyheder og SamfundKultur

Monumental skulptur: definition. De mest berømte monumenter i klassisk og moderne monumentale skulptur

Monumental skulptur helt forskellig fra andre lignende former for kunst. Dette skyldes det faktum, at det er udtryk for ikke blot forfatterens hensigt, men et stort øjeblik i historien, eller endda på fuld tid. Typisk er disse steder installeres direkte hvor forskellige aktiviteter fandt sted, som i virkeligheden, de er afsat til.

Mens du ser de monumentale skulpturer Viewer til at gøre runder. Faktum er, at i modsætning til malerier, statuer og monumenter til at se mere realistisk. Derfor får at stifte bekendtskab med kunsten at behovet fra alle synsvinkler.

definition

I moderne tider er der flere definitioner af skulpturen. For det første er det et monument, stele, obelisk eller noget andet, der blev rejst til ét formål - at ære mindet om den enkelte, der har gjort en masse godt for byen eller landet.

For det andet er det en skulptur dedikeret til de historiske begivenheder. Normalt er det installeret i slutningen af krige. Der er tilfælde, hvor monumenter er rejst i de årsdagen år af en by.

I dagligdagen den monumentale skulptur - er enhver statue, som har store dimensioner. Men denne definition ikke kan kaldes forskning, selvom det foregår.

Faktisk er den monumentale skulptur er et kunstværk, der er dedikeret til de historiske begivenheder. Det kan også være rejst til ære for de store personligheder. Dens karakteristiske træk er en stor skala, og harmoni med den omgivende arkitektur.

Målgruppen betragtes som en masse publikum. Vi kan ikke sige, at monumentet kun kan være en skulptur med en figur, der kan være mere. Nogle gange bygget fuld bekæmpe øjeblikke med deltagelse af flere personligheder, skaller og så videre.

Historien om monumentale skulptur

I Rusland, samt hele verden i mange århundreder det perfektioneret kunsten at skulpturen. Først som et materiale, der anvendes træ, så stenen. I begyndelsen af det tiende århundrede, i Kiev er der en første værk monumentale karakter. Det er en lettelse af Jomfru Hodegetria.

Men tror ikke, at den monumentale og dekorative skulptur faktisk begynder i Kiev. Det faktum, at de slaviske mestre uddannet i de byzantinske talentfulde skulptører. En byzantinsk betragtede type var allerede ret populær.

De første typer af monumentale skulptur blev viet ikke menneskets historie. De personificerede krigen mellem guderne, lånere af byer eller fødsel, og så videre. Og kun et par århundreder, en revolution i verden af kunst. Der er de første monumenter, som er planlagt til at udødeliggøre individer faktisk eksisterende og skabe nyttige ting på planeten.

Teknologi til produktion af monumentale skulptur

Før monumentale skulpturer vil blive installeret i stedet reserveret til det, en masse arbejde. Der er en række fremstillingsteknikker, men hver af dem har til fælles. Processen foregår i 7 trin:

 1. Opret en skitse på papir.
 2. Oprettelse af en grafisk skitse, som vil være repræsenteret ved skulpturen fra forskellige synsvinkler.
 3. Oprettelse af en lille statue af en model af et blødt materiale. Typisk er dette bruges modellervoks. Tidligere var det ikke muligt at forsøge at forme en lille kopi, så alle skulpturerne blev foretaget "profit."
 4. Oprettelse af en arbejdsmodel, hvor han tæller alle forhold, op til små dele.
 5. Beregning af andele i et enkelt koordinatsystem. Ofte skitser udføres igen, men under hensyntagen til det arbejde, der udføres.
 6. Kom godt i gang med materialet. Centimeter billedhugger bygger sin fremtid skabelse.
 7. Made sidste sats, korrigerer de små detaljer, såsom hår, øjne, læber og andre hjørner.

Således kan oprettelsen af en lille statue tage år eller endda årtier. Efter alt, er du nødt til at overveje en masse detaljer for at skabe et mesterværk.

materiale produktion

Monumental skulptur kan være fremstillet af forskellige materialer. Ægte geni er i stand til at bruge alt, hvad han har på hånden. Men oftest bruges følgende materialer:

 • Natursten - marmor eller granit. Den første giver dig mulighed for at gøre blødere linjer og funktioner, men det er dårligt modstår fugt. Derfor skal til placeret på gaden statuer granit bruges oftere. Produkter skåret ud af store kampesten.
 • Kunstig sten - en sammensat. Dette materiale hældes i formen. Når skulpturen er tørt, bliver det helt færdige. Ved type produkter ikke afviger meget fra marmor eller granit, men er meget billigere.
 • Metal - bronze, messing eller kobber. Fremstillingsmetoden svarer til den foregående udførelsesform. Smeltet metal hældes i en form, og derefter give det tid til at tørre.
 • Gips. Dette materiale er den nemmeste at billedhuggere. Først vand blandet med pulveret, hvorefter den resulterende blanding blev hældt i en form. Tørringen foregår hurtigt, bogstaveligt inden for en halv time.
 • Træ. I dette tilfælde kan skulptur skæres fra et monolitisk stykke, eller være skabt af enkelte dele.

Valget af materiale er kun fokuseret på ønsket af billedhuggeren, kun lejlighedsvis det vælges efter kundens behov for produktet.

Typer af monumentale skulpturer

Monumental skulptur er uendelig i sin mangfoldighed. Du kan føre en masse eksempler, der vil være forbundet med denne kunst. Men der er arter, for hvilke der er en monumental klassifikationsmodeller:

 • Memorial. Denne skulptur, ved hvilken en person forsøger at forevige skaberen.
 • Monument. Dette monument, som er dedikeret til de historiske begivenheder eller tal.
 • Statue - et monument dedikeret til den enkelte.
 • Stele - en lodret plade, som bærer inskriptionen indgraveret eller tegning.
 • Obelisk - en søjle, der består af 4 ansigter, der tilspidset opad.
 • Monumental og dekorative skulptur. Det udfører to funktioner. For det første fastholder en begivenhed eller en person. Og for det andet, udføres således, at det passer til omgivelserne i harmoni med det, der er til dekoration.
 • Triumftog søjler, buer eller porte. Disse er strukturer, der udføres til ære for sejren over nogen at slippe af med undertrykkelse og så videre.

Det er muligt, at der i denne tid vil være dygtige skulptører, der vil bringe yderligere arter i det samlede klassement. Så tag en komplet liste kan være først i det øjeblik, kan vi ikke benægte sit potentiale rekruttering.

eksempler

I hvert land, snarere grasserende monumentale skulptur. Eksempler kan føre uendelige. Dette skyldes det faktum, at hver stat har sin egen historie, dens vigtige øjeblikke af deres store mænd. Og for at videregive den viden videre til de kommende generationer, rejst monumenter og obelisker, statuer og monumenter, steler og mindesmærker.

Da den russiske eksempel overveje et monument til Peter 1, ligger i St. Petersborg. Stor billedhugger Falcone arbejdet på det i næsten 15 år.

Du bør også være opmærksom på den Alexandria kolonnen. Det er dedikeret til sejren over Napoleon, men Alexander I givet afkald dens konstruktion. Men kejserens efterkommere følte ret stadig forevige denne vigtige russiske historisk øjeblik.

Fra udenlandske monumentale skulpturer kan man se en statue af Marcus Aurelius, beliggende i Rom. Dens bevarelse indtil i dag bør betragtes som en stor succes. Når alle statuerne Mark smeltet, dette monument er en statue fundet en helt anden person. I dag, derfor er det muligt at kigge efter restaureringen det ligner nye.

Den Bronzerytteren

For at udføre et monument til Peter 1, blev Falcone inviteret til Rusland ved kendelse af kejserinde Katarina II. Billedhugger dengang var allerede gammel nok (50 år) til storstilet arbejde, var det ikke for ham i Frankrig. Han selv, der opfylder ordrer på en almindelig plante, der stadig drømmer om et stort projekt. Når invitationen kom, havde han ikke engang behøver at tænke. Han kom til Rusland, så snart han kunne.

Falcone engageret i arbejdet i 12 år. Men helt uafhængigt udføre skulptur han ikke kunne eller simpelthen ikke ønsker at. Leder af monumentet tog sin elev, der kom sammen med ham. En slange under hestens fødder gjorde russiske billedhugger.

Da projektet var temmelig store, havde føreren ikke er enige om at støbningen. En tur til udlændinge ikke var økonomisk muligt. Men så vendte sig Haylovu, som indvilligede i at undervise Falcone, hjælpe ham med udvælgelsen af stikprøver og proportioner.

Det skal bemærkes, at billedhuggeren var en forholdsvis lille gebyr, men med hjælp fra Bronzerytteren lykkedes det ham at forevige ikke kun den russiske kejser, men også sig selv. I dag kan alle få bekendtskab med skulpturen, det er i det offentlige domæne i St. Petersborg.

Statue af Marcus Aurelius

Der er skulpturer, som har mange århundreder. Nogle af dem er kun kendt fra skriftlige eller ruiner. Men man stadig overlever til denne dag. Dette er en statue af Marcus Aurelius i Rom.

Generelt var der mange lignende statuer. Men i middelalderen var de alle smeltet ned i en lang række nyttige produkter fra bronze. Equestrian billede af Marcus Aurelius bevaret kun på grund af en fejl. Det faktum, at det forveksles med statuen af kejser Konstantin den Store.

I renæssancen monumentet tjente som en repræsentativ stikprøve. Mange billedhuggere, herunder talent og endda geni af Donatello, vendte sig mod ham, har påberåbt sig ham.

Alexander kolonne

Alexander kolonne dukkede op i projektet umiddelbart efter nederlaget i Napoleon. Men kejseren ikke støtte idéen, fordi han var beskeden, og taksigelse inskription til ære for Alexander I, ikke passer ham. Arbejdet med obelisken stoppet.

Senere, da Karl Rossi beskæftiger sig med design af generalstaben, tilpasser han til arkitekturen under Alexander Column. Derfor, i 1829 Nicholas havde jeg intet andet valg end at acceptere projektet. Desværre, hans udvikling, han har betroet ikke Rossi og Montferrand.

Alexander Column var lavet af rød granit. Dens top er dekoreret med en engel. Den repræsenterer den højeste triumftog kolonne i verden. Og dens kendetegn er, at der under det er der ingen fond eller bunke forstærkning. Det holder kun takket være en præcis beregning.

Bygningen af Admiralitetet

Bygningen af Admiralitetet i St. Petersborg blev udført i overensstemmelse med de tegninger af Peter I. Konstruktionen begyndte i 1704. Efter 7 år i midten af bygningen facade, tårn, spir, der pryder den lille båd.

Bygningen af Admiralitetet i St. Petersborg er en af de vigtigste bygninger i byen. Dette skyldes det faktum, at tre store gader skærer med det. Main facade over længden af 407 meter. I nærheden er der en skulpturel dekoration, som omfatter flere statuer og søjler.

konklusion

Anyway, en vigtig plads i kunsten at gøre en monumental skulptur. Billeder af forskellige triumf statuer, statuer eller monumenter pryder siderne i mange historiebøger. Nogle skulpturer er i private samlinger, men selv fra tid til anden show på udstillinger. Men for det meste alle de monumenter placeret på byens gader, og alle kan læse dem gratis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.