Mad og drikkevarerOpskrifter

Toast med hvidløg og ost - alsidig snack

Måske for at forklare nogen, hvad toast er ikke nødvendig. Duftende tørrede eller stegt toast er egnet til morgenmad, som en snack eller bare fordi brødet ikke var tabt. Det er en harmonisk supplement til de første retter, samt en separat skål ofte bruges om eftermiddagen.

Hvis du tilbereder hvidløgscroutoner, de erhverve yderligere nyttige egenskaber, kan øge appetitten og forbedre kvaliteten af en parabol. Opskrifter af mange toasts.

En af de mest populære og enkle opskrifter - det er toast med hvidløg og ost. Specielt velsmagende er toast lavet af sort brød. Kog dem let og hurtigt. Vi er nødt til at tage et halvt rugbrød og skær den i stykker. Så steger i solsikkeolie på begge sider. Let ristet brød skal køles rist hvidløg og drys med revet ost. Ved en mængde af toast den har brug for cirka 150 gram ost. Disse toasts med hvidløg og ost nærende, velsmagende og sundt for morgenmad. Som sådanne toasts har en udtalt krydret duft af hvidløg, kan de ikke passer til alle. I dette tilfælde kan du lave mad med hvidløg croutoner og ost med en lys hvidløg smag. Til deres forberedelse er bedst at bruge hvidt brød eller brød. Pan i smeltet smør er nødvendig for at sætte et par fed hvidløg og forsigtigt simret hvidløg, fjerne det. Og derefter stegt i denne olie brødskiverne på begge sider. Hot croutoner drysset med revet ost til at smelte det. Dette er de toast med hvidløg og ost vil have en lys hvidløg smag og enestående smag.

Mange sparsommelige husmødre kan ikke lide at smide brød. Og det med rette, på grund af dette kan du forberede brød toast med æg og hvidløg. For at gøre dette i en gryde steges nogle hakkede fed hvidløg. Mens hvidløg er stegt, er det nødvendigt at fremstille en pisket blanding af et par af æg og en lille mængde af mælk, bør det være salt og peber. Derefter dyppes i en blanding af stykker brød på begge sider, er det nødvendigt at stege dem i en vegetabilsk olie som de to sider, efter fjernelse hvidløg. Forbedre smagen af maden dåse revet ost og dekorere det med finthakkede greens. Og ost på toast er bedre at sætte i stegningsprocessen, så det er smeltet i en stegepande og zaplavil ene side af toast. Nogle gange, når de siger, at de kogte æg og croutoner med hvidløg involvere en anden opskrift. Til fremstilling deraf er stegt i vegetabilsk olie brød. Hvorefter blandingen spredes på toppen af de hakkede kogt æg blandet med mayonnaise. Dekoreret med grønne blade croutoner.

Fodring toast til forskellige retter og drikkevarer bør altid være opmærksom på den obligatoriske kombinerede smag af fødevarer. For eksempel, toast te peber er ikke nødvendig, men bedre til fedt syltetøj og toast til suppen skal bare stege i solsikkeolie med krydderurter og server.

Derfor skal croutoner hvidløg øl være forberedt specielt. Til deres forberedelse er bedre at tage rugbrød og skær den i terninger små eller store stykker. Stykker stegt i solsikkeolie og overtrække blandingen af det pulveriserede hvidløg og salt deraf. Hvidløg kan skubbe gennem løgfrø. Med sådanne toasts øl synes meget dem. Meget oprindelige smag har toast med hvidløg for øl kogt i ovnen. Præ-fremstillede blanding blev ekstruderet fra hvidløg, salt, smør og persille. Coat med blandingen, skæres stykker af stok og indpakket dem i folie og bages i ovnen. En sådan toast vil glæde selv dem, der ikke kan lide øl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.