Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan kan du forberede lækker grisens hjerte i multivarka

Multivarka - dette er en unik enhed, der er opfundet bare for dem, der ikke er gode til madlavning. Du kan bruge det til at lave mad noget. For eksempel multivarka den sædvanlige svinekød hjerte ubesværet forvandlet til en original og meget velsmagende ret. Og det kan gøres på forskellige måder.

Gullasch for dovne

Madlavning svinekød hjerte multivarka let, da produktet i sig selv er meget nyttig i madlavning. På grund af den særlige struktur af stoffet og et stort antal interne fedt det kan slukke selv uden forudgående træning. For at gøre en lækker svinekød hjerte multivarka, det tager noget tid og minimum af indsats. Desuden er det nødvendigt at indsamle på skrivebordet følgende produkter: svinehjerte masse på 1 kg, 2 gulerødder, 2 tomater 1 sød peber, salt, 2 store løg, laurbærblade, persille bjælke 5 ærter allehånde, 30 gram tomatpure og te ske en blanding af provencalske urter.

Færdigretter som følger:

 1. Første produkt skal være lidt blød i vand, og derefter tage sin ydre film. Den resterende pulp skæres i stykker tilfældigt.
 2. Løg og peberfrugter skæres i mellemstore terninger og hak tomaterne og gulerødder på et groft rivejern. Persille kan simpelthen snittes fint med en kniv.
 3. Alle komponenterne i formuleringen foldet i multivarku.
 4. Dæk med låg og sæt "slukke" mode.

For at forberede fadet skal du bruge mere end to timer. Denne gang vil være nok til at blive en stor vegetabilsk sauce, og mit hjerte gennemsyret af den unikke aroma af krydderier.

Enkel og lækker

Endnu nemmere forbereder svinekød hjerte multivarka med creme fraiche. At arbejde nødvendige mest enkle ingredienser: 300 gram svin hjerte, et glas vand, 50 gram frisk løg og gulerod, lidt salt, 25 gram creme fraiche og en lille sort peber.

Hele processen består af et par enkle trin:

 1. Det første trin er hjertet skal vaskes grundigt og derefter skåret i stykker.
 2. Løg og gulerødder kan være lige Mince uden brug af ekstra værktøj.
 3. Alle produkter indsamler i skålen Multivarki.
 4. Der også hælde vand, tilsæt creme fraiche og de resterende krydderier.
 5. Forberedelse måltid i "quenching" mode i en time. Ingen yderligere handling er nødvendig for at producere.

Fri tid kan blive brugt på forberedelsen af side retter. Til denne parabol er perfekt til kartoffelmos eller kogt pasta. Her alle gør et valg i henhold til deres egne spisevaner. Hertil kommer, hjerte, stuvet i creme fraiche, hører til den kategori af kalorielette retter. Derfor ingen restriktioner med hensyn til anvendelsen af muligheder for ham.

saftige burgere

For at forberede en lækker gris hjerte i multivarka opskrifter kan komme med dine egne, eller bruge allerede kendte varianter. For eksempel biproduktet opnås fra sådan en flavorful og meget saftigt burgere. Til deres forberedelse er nødvendig:

500 g porcin hjerte pære 2, et lille stykke af fedt, 1 æg, 3 fed hvidløg, 50 gram semulje bit krummer, salt, peber og mælk.

Forberede burgere som følger:

 1. Første crunches bør lægges i blød i 10 minutter i mælken, så de kan lide at være, hævede. Ved afslutningen skal de overvindes, således at fyldet ikke har fået megen fugt.
 2. Vasket og skåret i stykker hjerte knust i en kødhakkemaskine.
 3. Det samme sker med bacon, løg, hvidløg og rasp.
 4. Produktet blev opsamlet i en enkelt beholder.
 5. For at drive ægget, tilsæt de øvrige ingredienser og ælt homogen udstopning.
 6. I Multivarki skål hælde lidt vegetabilsk olie og sæt "batch" mode.
 7. Fra bare kogt hakket danner bøffer, panerede deres paneret, derefter steges indtil den karakteristiske skorpe.
 8. Billet slå over til den anden side, og på toppen af hver af dem sat på et lille stykke af smør.

Klar koteletter kan straks spise som en side parabol med eller uden ham.

Vegetabilske gryderet med indmad

Der er en anden interessant mulighed for at tilberede en gris hjerte i multivarka. For at gøre dette, kan du tage en blanding af forskellige biprodukter og eksisterende in-house grøntsager. Følgende komponenter kan anvendes til fremstilling af denne parabol:

300 g porcin hjerte, lever og lunge, gulerødder, løg 2, 4 frisk tomat, salt, laurbærblad og eventuelle krydderier.

For at forberede denne gryderet i multivarka bør:

 1. Slagteaffald vaskes grundigt, og derefter skåret i stykker af gennemsnitlig størrelse.
 2. Grøntsager kan formales vilkårligt. Alle på denne konto kan have deres egne synspunkter.
 3. Alle produkter er indlæst i multivarku.
 4. Luk låget stramt og sæt på panelet "quenching" mode.

Til fremstilling af retterne har brug for en halv time. Efter at det kan udvides i en dyb skål og tjene, overbrusning succulent bouillon, som blev dannet under bratkølingen. Stew vender saftig, blød og meget aromatisk. Pynt i dette tilfælde er ikke påkrævet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.