BilerBiler

Bil enogtyvende århundrede - en Mercedes S-Klasse

Mercedes S-klasse, velkendt leder i serien køretøjer, implementeret ændringen af brændstof i kraftværket. Indførelsen af S350 BlueTEC, ingen tvivl om, er en gamble for mærket, selv om det længe er begyndt at associere med sådanne kraftfulde enheder.

Klassisk model, der kører på diesel, betragtes som en af de sikreste i verden.

Den nye Mercedes S-klasse fik kodenavnet W221 fra skaberne af Mercedes, det begyndte at dukke op i salget af næsten et halvt år siden.

Systemet på bagsiden på testeren kontrol blev inkluderet som en del af en pakke med tre tusinde fire hundrede og fyrre dollars.

Mercedes S-Class 2012 modtog W221 kodenavnet af skaberne begyndte at dukke op i salget af næsten et halvt år siden. Det skal bemærkes, at han senest har fået nogle opdateringer i årenes løb, med indførelsen af dieseltanken V6 BlueTEC, mængden af tre liter.

Den nye S-klasse Mercedes 2012 har givet en række tekniske anordninger, der bidrager til at øge den sikre bevægelige tilstand.

Den første enhed var stereo vision kamera. Enheden gør det muligt at få et overblik over siden af bilen i en afstand af halvtreds meter og vil være nyttigt ikke kun under parkering. Sammen med radar og nødbremsen systemet, vil dette kamera hjælpe med at forhindre eller reducere konsekvenserne af ulykker på vejene.

Samleprocessen S350 adskiller sig fra sin forgænger, E-klassen. Mercedes-Benz har udstyret sit system standard 4MATIC firehjulstræk. At ignorere de væsentlige dimensioner af motoren, S350 BlueTEC fra miljøet, giver et estimat for en mere økonomisk bil, henholdsvis strømningshastigheden i syv punkt seks liter pr hundred kilometer. Selv om dette er en ny post til S-klasse, den S350 BlueTEC er rivaliseringen med S400 hybrid, som har meget mere kapacitet er tolv point fire liter, sammenlignet med ni hele fire tiendedele liter. Med dette i tankerne, kan du betale mere og købe en V8 og en V12 turbo.

Den udbredte brug af sensorer er blevet et yderligere aspekt af den opdaterede Mercedes. I fem og tyve biler har indbygget sensorer og infrarøde sensorer og ultralyd aktionsområde. Alt dette gør det muligt for sedan Mercedes S-klasse til at scanne situationen på vejen i en afstand af omkring fem hundrede meter. Udviklerne brugte ikke bilen de sædvanlige glødepærer, helt erstatte dem med lysdioder. Generelt deres mere end hundrede og halvfems stykker.

Den eneste visuelle stikord til at bestemme, hvilken slags motor i Mercedes, er et par af ikoner på de forreste vinger, selvfølgelig, obligatoriske alfabetets bogstaver pryder stammen. Sand, S350 ikke er i stand til at levere firehjulstræk på sin kuffert, men kan bestilles separat del 4MATIC logo. Da det ikke synes mærkeligt, vil kunderne nødt til at betale yderligere tre hundrede femoghalvfems dollars for efterbehandling valnød, som er udskiftningen af eukalyptus. Sæder af store dimensioner af bilen Mercedes klasse S, gøres til genstand for justering, med en vilje til at rumme op til fem passagerer i bilen, som er mere og mere føles som en klub for medlemmer, snarere end en diesel sedan.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.