SundhedPræparater

P-aminobenzoesyre: egenskaber og indikationer for anvendelse

Fordelene ved vitaminer kendt af alle. Men ikke alle er bekendt med de enkelte egenskaber af disse naturlige stoffer. Det har mange nyttige egenskaber af vitamin B10. Videnskabeligt det kaldes "para-aminobenzoesyre." Stoffet findes i nogle vegetabilske fødevarer, og findes også i form af medicin. Den nøjagtige dosis af vitamin B10 er nødvendig for kroppen på daglig basis, ikke er blevet etableret. Det afslørede imidlertid, at en dag skal spise mere end 4 gram parabener. Ellers er der en overdosis, hvilket kan føre til sygdom i skjoldbruskkirtlen.

Hvad er P-aminobenzoesyre?

B10-vitamin - er en af de vigtige stoffer, der skal indtages sammen med mad. Aktivering af immunsystemet, forebyggelse og bekæmpelse af allergiske manifestationer dysbacteriosis - alle disse egenskaber giver en para-aminobenzoesyre. Formel vitamin B10 var som følger: NH2-C6H4-COOH. Dette kemikalie ødelægges ved reaktion med vand. Under påvirkning af høje temperaturer aminobenzoesyre struktur ikke forstyrres. Hvad er kilder til vitamin B10? Alle ved, at de mest nyttige stoffer ind i kroppen med mad. Ingen undtagelse, og para-aminobenzoesyre. Dette vitamin findes i følgende produkter:

 1. Gær.
 2. Bran.
 3. Melasse.
 4. Svampe.
 5. solsikkefrø.
 6. Nødder.

På trods af, at disse produkter ikke anvendes hele tiden, bør de blive tilføjet til den sædvanlige kost (dej, salater). Hertil kommer, vitamin B10 er tilgængeligt nogle grøntsager. Blandt dem - de gulerødder og kartofler, krydderurter (citronmelisse, persille, spinat). Små mængder syre findes i mejeriprodukter og æg.

Ud over den exogene tilførsel af vitamin B10, er et stof produceret i den menneskelige krop alene. Det er et produkt af den normale mikroflora syntese. Derfor, i fravær af dysbiosis, paraaminobenzoesyre mangel i kroppen bør ikke være.

Nyttige egenskaber vitamin B10

paraaminobenzoesyre har følgende egenskaber:

 1. Stimulering af interferon. Denne funktion understøttes af kroppens immunsystem. Folk, der ikke har parabener underskud, sjældent udsat for virale og bakterielle infektioner.
 2. Kampen mod frie radikaler. B10-vitamin er en af de stærkeste antioxidanter. I den forbindelse dens anvendelse fører til forbedret hudens elasticitet, stimulerer væksten af hår og negle.
 3. Aktivering af den intestinale mikroflora. Under indflydelse af parabener er en syntese af visse vitaminer, der er egnede til fordøjelse af bakterier.
 4. Fastholdelse skjoldbruskkirtlen funktionel aktivitet.
 5. Deltagelse i blodfortyndende medicin. Vitamin B10 anbefales at bruge for folk, der har en risiko for trombotiske hændelser.
 6. At tilvejebringe beskyttelse mod ultraviolette stråler.
 7. Stimulering af amning i amning.

Desuden vitamin B10 er involveret i alle processer af metabolisme, som regulerer folinsyre. Den kemiske struktur stoffet besidder lighed med novocain. Det antages, at vitamin B10 stimulerer væksten af kollagen og elastin, der giver forebyggelse af hudlidelser og sygdomme i leddene.

Indikationer aminobenzoesyre

Særlige indikationer for brug af parabener er ikke, da stoffet er nødvendig for raske mennesker. Ikke desto mindre bør spise mere vitamin B10 for følgende lovovertrædelser:

 1. Anæmi.
 2. Svaghed og træthed.
 3. Kutane manifestationer af allergiske reaktioner.
 4. Dysbacteriosis.
 5. Depigmenterende hudsygdomme (vitiligo).
 6. Tidlig skaldethed og grånende hår.
 7. Forsinket udvikling hos børn.
 8. Utilstrækkelig laktation.
 9. Sygdomme i leddene.
 10. Solskoldning.

Mangel på vitamin B10 hos raske mennesker kan føre til fremkomsten af disse sygdomstilstande.

Paraaminobenzoesyre: formuleringer, hvori det er indeholdt

B10-vitamin kan købes på apoteker. Handelsnavn parabener - drug "PABA". Endvidere stoffet tilsat i adskillige vitaminkomplekser. Blandt dem, "MultiVit" stoffer, "Vitrum". Ether parabener, der anvendes i medicin som en lokalbedøvelse handling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.