BilerBiler

Ford Transit Connect til kommerciel brug

Ford Transit Connect, som er populært kaldes "hæl" kan klare al slags vejr og vejforhold. Lastrum er steget og kan bære næsten enhver last uden problemer. Den nye version af 2012 dukkede muligheden for at placere en stor belastning på grund af afstanden mellem hjulkasserne, hvilket i nogen grad blev øget.

Skaberne af bilen Ford Transit Connect er primært søgt at sikre høj sikkerhed for passagererne. Selve maskinen er konstrueret ved hjælp af en særlig computersimulering, den optimalt kombinerer en stiv ramme og zoner, der deformeres ved nedslaget.

Højstyrkestål bjælker af dem er inde døre, giver fremragende kollisionssikkerhed side og den tværgående bjælke, som er placeret bag den forreste kofanger, absorbere anslagsenergien og garantere sikkerheden for passagerer og føreren.

I bunden Ford Transit Connect er udstyret med en førerens airbag stropper som er justerbare i højden, ABS med elektriske fordeling, det specielle design af forsæderne, hvilket forhindrer dykning under bæltet under anslaget, nakkestøtter, højdejusterbart, airbaggen i passagersiden og Traction-system Assist i komplet med en benzinmotor.

Ford Transit Connect, som svar er i de fleste tilfælde positiv, fås i to udstyrsniveauer - SWB og LWB.

SWB biler har en kortere akselafstand og er baseret på en platform, der er specielt designet til kommercherskih biler. Dens kapacitet-Best-in-class. Ford Transit Connect i SWB konfiguration kan bære op til 825 kilogamm last. modifikation har også en bagklap.

Ford Transit Connect LWB i konfigurationen har en lang akselafstand. Disse biler etablere et højt tag, hvilket letter processen med lastning. Den maksimalt mulige nyttelast er ni kilo, og den maksimale længde - 2.714 meter. På trods af den længde, manøvredygtighed Ford Transit Connect er ikke ringere udgave af SWB. Bageste dobbeltdøre åbner op til en halvfems eller hundrede halvfjerds og to grader. Som ekstraudstyr kan du bestille en side skydedør.

Interiør Ford Transit Connect forskellig funktionalitet og ergonomi. Førersædet har seks justeringer (eller fire for version SWB). Placering af sædet justeres således, at føreren giver et godt overblik.

Rattet kan indstilles i to planer. Store spejle og store forrude giver god synsfelt. Nogle elementer muligvis kun mod merpris.

Van Ford Transit Connect er udviklet i overensstemmelse med de strengeste krav, der gælder for kommercielle køretøjer, der transporterer op til et ton. Pålidelighed og enestående holdbarhed - er den værdighed af køretøjet.

Nogle af de sidepaneler fordoble og væggene er forstærket med yderligere tværgående bjælker. Det beskytter kroppen mod skader, der kan anvendes på de varer, der transporteres.

Bag den forreste kofanger bjælke (stål), der er en anden kors lavet af bor stål. Et sådant materiale er fire gange stærkere end den simple metal. Disse funktioner giver et køretøj pålidelighed og holdbarhed, og lave driftsomkostninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.