InternetPopulære links

Analyse af konkurrenters websteder. Undersøg konkurrenternes sites

Hvordan du hurtigt komme ind i top 10 i søgeresultaterne? For at løse dette problem er konstant kæmper og hundredtusinder af SEO specialiserede virksomheder at promovere vores hjemmeside. Men de vil altid spille i så store selskaber som "Yandex" og Google.

Disse virksomheder - ejere af spillet. Alt det andet forsøger blot at gætte, finde eller beregne spillets regler. Hvad gør stedet op i SERPs? Hvad er de mekanismer og algoritmer på samme tid involverer søgemaskinerne? Hvordan at lære hemmelighederne af top ranking hjemmesider? Hvordan man kan fremme dit websted på den første side af en søgemaskine?

ingen enkle svar på disse spørgsmål. Og måske de aldrig vil. Optimeringsansvarlige bliver vredere og søgemaskiner er klogere og mere fleksibel. Hvad er garanteret til at skabe resultater for fem år siden, ikke længere fungerer i dag. Hvad skal man gøre?

Analyse af lederne som en måde at fremme deres egen web-ressource

Du ønsker at komme ind i top ti steder? Undersøgelse dem! Analyse af konkurrenters websteder - dette er det første skridt i opbygningen af sin vellykket fremme af algoritmen. Hvorfor er det så?

 • Top 10 er altid ved hånden. Det vil sige, hvis du ønsker at lære en konkurrents websted, så gør det meget enkelt. Vi indtastet din anmodning og straks modtage top ti.
 • Snesevis af hjemmesider viser altid deres styrker. De skal blot se.
 • Succes på internettet - en dynamisk tilstand. I dag nogle ledere og andre i morgen. Det vil sige, kan du altid se noget nyt og meget interessant.

Steder konkurrenter - det er den bedste kilde til en enorm mængde af nyttige oplysninger. De vil fortælle dig alt om sin vej frem til succes. Kun brug for at lære at finde de nødvendige oplysninger for sig selv, det effektivt analysere og drage korrekte konklusioner.

Hvad er nyttigt for at fremme din hjemmeside kan ses på konkurrenterne

Alle de nyttige oplysninger for dig på en konkurrents websted kan inddeles i tre grupper:

 1. Oplysninger, der kan ses med det samme.
 2. De oplysninger, der ikke er umiddelbart synlige, men kan findes ved hjælp af specialværktøj til analysen.
 3. Oplysninger, der aldrig vil lære.

At sitet er umiddelbart indlysende

Umiddelbart slående brugervenlighed af webstedet. Næsten alle hjemmesider, er lederne meget gennemtænkt med hensyn til psykologi perception. De har en klar og en klar struktur, som giver brugeren mulighed for straks at finde, hvad han har brug for. Og vigtigst af alt, hvad brugeren vil finde, det vil være nyttigt! Useless og ubekvemme steder ingen kan lide - ingen søgemaskiner, ingen mennesker.

Teknologien avancement er sådan en ting som et site for folk. Det er karakteriseret ved følgende:

 • Godt, intuitiv bruger site struktur.
 • Let og nem at finde oplysninger.
 • Alle tekster er godt læsbar. De er ikke overvældet af de centrale sætninger, der gør af volapyk tekst.
 • Alle oplysninger af interesse for brugeren. Det er konkret og uden det overskydende vand.
 • På denne annonce er ikke pinde på alle sider, og forsigtigt fuldender sidens indhold.
 • Rydning ikke forårsager irritation, og klart passer ind dens indhold og tiltrækker sig brugeren.

Hvis vi sammenligner hjemmesider af konkurrenterne til disse kriterier, kan det opnås for et tilstrækkeligt antal nyttige og nødvendige ting. Alle oplysninger for analysen vil være direkte på skærmen. Alt, du skal bruge , er tålmodighed og et ønske om at lære så meget som muligt. Resten af jer har allerede gjort dine modstandere. Tak dem og tage det bedste fra dem.

Af den måde, nogle gange at vide, hvor mange besøgende kan være rigtigt på forsiden af det konkurrerende site. Hvis der ikke er meter, eller det viser ikke antallet af besøgende, mens dette og andre skjult for almindeligt syn oplysninger kan fås ved brug af ekstra værktøj.

Hvad kan ses på hjemmesiderne for konkurrenter, ved hjælp af specielle analyseværktøjer

Alle moderne søgemaskiner, når de placeres steder i forbindelse med tildeling bruge deres egne kraftfulde algoritmer. Det består af de komponenter, der er forbundet til et websted. Kombinationen af disse komponenter, deres kvalitative og kvantitative egenskaber ved den direkte eller indirekte virkning på positionen i spørgsmålet.

At gøre analysen af konkurrenternes hjemmesider, er du forpligtet til at støde på en liste over de vigtigste komponenter, der bestemmer placeringen af dit websted og en konkurrent:

 1. TIC for "Yandex" og PageRank for Google.
 2. Antallet af indekserede sider.
 3. Indekserede billeder på sitet.
 4. Antallet af eksterne links til siden.
 5. Kvaliteten af eksterne links. Deres relevans.
 6. Antallet af interne links på sitet.
 7. Links fra blogs.
 8. Antallet af udgående links fra sitet.
 9. Antal mapper, som den nuværende hjemmeside. Kvaliteten af disse mapper.
 10. Det unikke ved indholdet.
 11. Webstedet trafik.

Dette er en ufuldstændig liste. Men det er nok til at forstå essensen af hvad du kan se, hvilket gør analysen af konkurrenternes site med specialværktøj.

Hvordan til at analysere en konkurrents websted ved hjælp af specialværktøj

Alle nødvendige for analysen af en hjemmeside oplysninger kan findes ved hjælp af specialdesignede software eller online-tjenester. Gør det meget enkelt. Alt du skal gøre er at kende navnet på det sted, sit domænenavn. Domænenavnet er opført i en særlig service linje, det er alt. Efter et stykke tid, får du så mange oplysninger om en konkurrent.

For at sikre, at du kan bruge to eller tre tjenester. Ved at sammenligne disse oplysninger, vil du modtage fuld information om interessen portalen.

Hvorfor indsamle oplysninger om konkurrenters websteder

Hvis dit mål er at fremme deres egne hjemmesider i top ti søgemaskinens resultater, hvilket gør analysen af konkurrenternes hjemmesider og finde ud af deres styrker, vil du altid være i stand til at anvende denne information til din egen hjemmeside til sammenligning. Efter dette, vil du allerede forstå tydeligt, hvilke aspekter af dit projekt, skal du være opmærksom.

For eksempel kan du lære trafik til en konkurrents websted. Lad os sige, at det vil være omkring 300-500 mennesker om dagen. Dit liv kommer til et maksimum på 100 personer. Så du har brug for at øge populariteten af egne midler. Det er en simpel analyse af tilstedeværelsen af en konkurrents websted kan give dig den nødvendige udgangspunkt.

Således kan du gøre for dig selv en liste over opgaver, der skal udføres for at forøge levetiden rating og dets fremme.

Nyttige tip til at optimere deres eget arbejde

På internettet, er alt udvikler sig meget dynamisk. Søgemaskine algoritmer bliver konstant forbedret. Noget, der bringer en garanteret resultat i går, kan i dag nødt til at flytte til den anden eller tredje plan. Hvordan man ikke at fare vild i dette?

 1. Begynd at føre statistik. Lav en tabel over alle tilgængelige kriterier for forfremmelse og det er hele tiden suppleres og spore. Du vil få et klart lokaliseret punkt du begynder at fremme dit projekt. En konstant analyse af konkurrenters websteder vil bede dig i retning af dens bevægelse.
 2. Undersøg alle tilgængelige oplysninger om principperne for søgemaskinerne. Tro mig, dine konkurrenter har mestret dette tema så godt som det tillod udviklere til at gøre søgemaskinen algoritmer.
 3. Eksperimenter. Find nye metoder og anvende dem på din egen hjemmeside. Kan ikke stå stille. Den eneste måde du kan opnå succes.

Hvad er du sikker på at støde på vejen til at fremme deres hjemmeside

Undersøg konkurrerende sites og analyse før eller senere det vil føre dig til den konklusion, at egenhændigt overmande hele bygningsværk af markedsføring og fremme dit websted, du vil ikke lykkes. Du skal bruge hjælpere - rofessionalnye SEO-Optimizers, gode tekstforfattere, indhold ledere og andre fagfolk.

I dette tilfælde vil vækstraten afhænge af størrelsen af din tegnebog. Det vil sige, jo flere penge vil du have, jo hurtigere du bevæger ressource. Tro mig, dine konkurrenter meget vel drage fordel af dette ved at investere i deres udvikling af anstændige penge. Så vær forberedt på dette.

Sammenfattende kan vi sige, at analysen af konkurrerende sites altid kan give en masse til at fremme deres egen web-ressource. I princippet kan den indledende fase af denne kampagne være den eneste rigtige beslutning. Jeg kiggede og klarede sig bedre - det er et meget stærkt princip. Brug den.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.