InternetPopulære links

Tjeneste Kopikot: anmeldelser

Interessante tjenester, der hjælper os med at spare i dag vrimler. Dette og en række sider for at finde de rabatter og pris nyhedslæsere og mapper særtilbud.

Men der er endnu mere rentable samarbejdsmodel Sælger og køber. Det udtrykkes gennem tjeneste Kopikot, anmeldelser , som vi brugte til at skrive denne artikel.

I det, vi beskriver, hvordan man opfører systemet, til hvem det er til gavn for hvad det kan bruges. Også se på fordele og ulemper, der er i stand til at identificere køberne.

generelle koncept

Så for at begynde at arbejde kort beskrive tjenesten. Foran os er et websted, der gør det muligt at modtage de midler, som vi har brugt på købet. For hver af de online-butikker, hvor vi køber varerne, det har sin egen særlige interesse i form af et fast vederlag eller en procentdel af de samlede omkostninger. Så snart vi bestille noget på vores bekostning i Kopikot (anmeldelser bekræfte dette) kommer en vis mængde af bonusser. Efter yderligere oversættelse og validering af transaktionen sagde midler vil blive overført til et naturligt udseende.

Træk

At bruge penge, som du vil vende tilbage i "Kopikot" kan du, efter eget skøn, pay as her på et Visa-kort. Med hensyn til den periode, hvor midlerne skulle overføres, at det hele afhænger af butikken og det produkt, du har købt. I hvert fald i de arbejdsvilkår for tjenesten viser, at pengene vil blive returneret i et par uger.

butikker

På den officielle hjemmeside hedder, at Kopikot tjeneste har over 700 butikker, der er cashback. Det er i virkeligheden, uanset hvad du køber online, for nogen ting du har mulighed for at modtage en tilbagebetaling. Det vigtigste er at lave en ordre via denne hjemmeside.

Dimensioner hæve penge på hver shopu have i hovedbiblioteket. At gå ind i det, kan du se følgende billede: Lamoda vender tilbage til sine kunder og 6% for køb, AliExpress - til 2 procent, La Redoute - op til 270 rubler per ordre og så videre. I dette tilfælde hver af butikkerne har deres egne yderligere betingelser vedrørende ordren om, hvad det minimumsbeløb bør gøres købet. Derfor den manglende overholdelse af denne Kopikot betingelser (shopping service) no return du kan ikke gøre

Hvordan er betaling

Betalingen af penge skylder køberen, som bemærket, bliver opkrævet på et Visa-kort. Den mindste mængde, som kan afledes ved tjenesten er 1000 rubler. Skift cashback betaling valuta ikke kan.

Generelt tjenesten indeholder flere statusser om midler, der er opkrævet for brugeren - "Tilføjet til balancen" "Afventer", "Godkendt" og Den første fase er den længste, fordi det deltager direkte shop, som samarbejder Kopikot. Anmeldelser viser, at status for de midler kan være op til en måned. Yderligere overgang fra "godkendt" til "tilføje ..." normalt tager 5-7 arbejdsdage. Denne gang er ved at løbe ud, i henhold til betingelserne i arbejde, til at udføre betalingen på den del af butikken til den resterende del af "Kopikot". I fremtiden tjenesten fordeler modtaget midlerne og opkræver dem til brugerens konto. Fra dette punkt på, kan du overføre penge til kortet.

særlige vilkår

Der er en række funktioner, der gør opmærksom på Kopikot regler tjeneste. Anmeldelser henvise til disse fejl forårsaget af for eksempel ad blocker. Det samme plug-in "Adblok" kan afbryde forbindelsen til butikken serveren og dermed fratage køberen mulighed for at opnå erstatning. Du bør også være opmærksom på de kupon tjenester og en række yderligere rabatter - Kopikot returnerer penge fra de køb, der er blevet begået uden deres anvendelse. Det vil sige, hvis produktet til en anden slags rabat er blevet påført, den erstatning, du er tilbøjelige til at få.

Det samme gælder for den ordre på telefonen sammen med brugen af links. For det første, at foretage køb på betingelserne for service via telefonen er forbudt, fordi så www.kopikot.ru site (anmeldelser bekræfte dette) ikke vil være i stand til at spore, at varerne faktisk er blevet købt. Om betalingen i dette tilfælde du kan glemme. For det andet, så glem ikke om links - gennem dem, informationer om købet. Hvis du ikke går til de IP-adresser, der er blevet dannet tjeneste, er der risiko for, at de betalingsbevillinger låse, og cashback ikke blive opkrævet.

anmeldelser

Hvis den pågældende lokalitet, sådan en cool og nyttigt, mens nogle anmeldelser om Kopikot.ru brugere tjeneste er tilbage? Generelt udtalelse fra denne ressource ganske positivt: mennesker anbefaler at shoppe på denne måde. Mange siger, at de var i stand til at få betalt for at "Kopikot", og så tjenesten helt ærlig og hårdtarbejdende.

En anden ting - en række negative egenskaber hos dem, der, uanset af hvilken grund, ikke påløbne cashback. Nogle brugere i denne forbindelse bemærkes, at tjenesten ikke fandt deres indkøb, og har ikke omfattet betaling af varerne. Selvfølgelig, som et resultat af disse penge ikke var blevet modtaget.

Er der en fejl på den bruger eller tjeneste er virkelig engageret i bortførelsen af cashback, svært at sige. For at danne et samlet billede, er det nødvendigt at analysere essensen af Kopikot.ru projekt. Sådan virker det, vi regnede ud - tjenesten tager nogle af de penge tilbage til butikken, og den anden del tilfalder deres brugere. Således åbenlyst stjæle penge for nogle køber er tilbøjelige til at få mening ud af administrationen projektet ikke - det er ry i dette segment af forretningen, bygger på tillid, er dyrere.

Derfor mest sandsynligt, folk bare lavet en fejl og ikke opfyldte nogen af de krævede betingelser, i forbindelse med det, de har, og har problemer. For at undgå dem, læse de specifikke krav, der er blevet givet ovenfor.

Den overordnede konklusion

Generelt om tjenesten, kan du oprette en positiv anbefaling, hvis kun fordi det bringer nogle nye idé, der ikke har været brugt i hjemmemarkedet i online handel tidligere. Hertil kommer, at denne idé, da hele konceptet med livet, er en fordel for en simpel klient, der ikke kan, men glæde sig.

Derfor, hvis du handler online, skal du sørge for at prøve alle de samme "Kopikot" og muligvis tjene deres første penge til gengæld fra shopping. Efter alt, i sidste ende, det er du har absolut ingen uforpligtende!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.