TravelingRetninger

Lake Balankul (Khakassia): hvordan man skal køre?

Fantastisk sted at spise i nærheden af Abakan. Omgivet af bjerge, dækket med relikt skov, ligger en smuk sø, der engang blev betragtet som helligt. Folk skal have bragt ham ofret, og dyrene - hjorte, elge - fundet beskyttelse her. Navnet på denne sø Balankul. Khakassia er rig på smukke naturlige damme, men Balankul ( "Moose Lake" i Khakass) er måske den mest populære. En af grundene - sin bekvemme beliggenhed, som gør det muligt nemt og hurtigt at komme hertil fra de omkringliggende byer og landsbyer. Den anden og vigtigste grund - den unikke natur omkring søen og renheden af sine farvande.

Beliggenhed, hvordan man får

Hvis vi antager en lige linje, omkring 80 km væk, og hvis vejen er 100 km fra byen Abakan er en sø Balankul (Khakassia). Hvordan at komme til det, og på hvad? Desværre er offentlig transport ikke derned. Derfor, for at komme til søen kan kun bil. Hvem kom til Abakan fra fjerne steder og ønsker at besøge denne naturlige objekt kan tage en taxa. Route of Khakassia kapital er som følger: du har brug for at følge sporet af byen Askiz (A161). Markøren på 63-th km drej til højre i retning af Ust-Kamyshta, passerer det og følge op af landsbyen Pulankol. Det er også bruges til at blive kaldt og søen. Her asfalten glat ind i grus og grusvej. Fra denne landsby er at køre et andet sted 25 km, med fokus på pointere.

vej tilstand

De, der går til søen Balankul (Khakassia), skal være tålmodig. Landskaber på vejen venter på et par af deres A161 kedelige på grund af sin monotoni. Omkring steppe og banen. Hills er kun synlige i horisonten. Det eneste, der kan holde op udtalelse - Khankul sø med hejrer og tog en fancy til sine gamle bautasten, nogle gange komme i vejen. Men driverne i dette område er god, fordi vejen på alle tidspunkter glat, hjulene asfalt. Ganske anderledes billede åbner øjnene efter årsskiftet. Jo tættere på landsbyen Pulankol, den smukkere rundt, fordi nu er vejen for predtaezhnoy zone. Her, lærk, birk og fyr afløst steppe, og til Højene og bjergrige bakker var ved hånden. Det omkringliggende landskab er en fryd for øjet og sjælen. Men chaufførerne på dette websted hårde tider, især på det første lag. Selv om godt vejr til at køre hårdt på det, og i sjap overhovedet umuligt, at det er nødvendigt at tage hensyn til, at gå til søen Balankul (Khakassia). Det sidste segment er nødt til at gå gennem skoven på vej op. spejl dam åbner uventet. Det ser ud til, at søen blev dannet som i krateret af vulkanen af den frosne.

Geografisk beskrivelse af søen

Med en højde godt nok set nogle interessante form, er Lake Balankul (Khakassia). Billeder taget på tæt hold, viser rører sjælen skønhed af sine kyster, frosset under en himmel blå vand overflade. Og oven det viser, at reservoiret består af mindst to områder - næsten det meste ovale, smal, langstrakt mod syd-øst på. Den maksimale længde på søen i de mest ekstreme punkter - omkring en kilometer. Bredden af den første del er 625 meter, og det andet - 76. Den faktiske dybde kan være op til 6 meter, og kysten og i området beach ned til 1,5 meter. Men søen Balankul (Khakassia) er meget ustabil i sine grænser. Tid i 12 år, det løber og øger dit spejl. Grunden til, at - oversvømmelser og foråret tidevand. Takket være dem, er mængden af vand i søen stiger fra 1 til 120 millioner kubikmeter.

Shore Balankul overvejende fladt, er der sand, der er græsklædte. På vestsiden direkte til vandet stiger nåletræ-løvskov. På den østlige bred er udstyret strande, og den nordlige kompleks af sedimentære bjergarter. På denne side er der en forholdsvis kraftige fjedre. Søen er placeret på en bakke omkring 840 meter. Lille og sporer Sahsarskogo Pistagov dannet omkring reservoiret ring revet kun i den sydlige side. Der udvider dalen, hvorigennem flyder Spruce Creek og en lille kilden til floden Lille ost. Ikke langt fra dammen foran os er der en hule, som også er interessant at besøge.

De fauna i søen området er meget rig, fordi næsten øjeblikkeligt taiga begynder for ham. Her kan du se en række fugle, rådyr, ræve, egern og nogle gange endda bjørne.

Rest på søen Balankul (Khakassia) Savage

Geografiske træk af kysten af søen gør det muligt at perfekt hvile vilde, hvilket er, hvad de fleste turister. Der er gode betingelser for fordelingen af campingpladsen, bålplads, grill madlavning, badning og gåture gennem skoven. Steder hvor man kan parkere bilen, da der vil være nok. Folk, der har valgt denne ferie, du skal tage med mad, da den nærmeste butik ligger i landsbyen Pulankol, og drikkevand. Selvom søen dårligt mineraliserede vand (niveauet af 0,4 g / liter) er friske, og de seneste data er så rent, at nogen yderligere oprensning er egnet til husholdningsbrug. Det mest interessante aktivitet på søen - det er fiskeri. Vandet findes Balankulya linjer, gedde, karpe, aborre. Fiskeri er muligt på ethvert tidspunkt af året.

hvile civiliseret

På bredden af søen Balankul er en vidunderlig hostel, der hedder "Moose Lake". I skyggen af fyrretræer og lærk harmoniske udseende 5 træhytter med en samlet kapacitet på 36 personer. Værelserne er uden faciliteter (toilet og badefaciliteter på stedet), men med forskellige møbler, køleskab, køkkenredskaber. En af de fem hytter med private faciliteter. På grundlag af en café, sauna, grill, udlejning af fiskeredskaber, både og mountainbikes. Der er også en lille rytterstatue klub tilbyder ridning.

Lake Balankul (Khakassia), kendt i mange år som en lokal børns udvej. Her og nu er to børns lejre arbejder, "Balankul", der hovedsageligt hvile og uddanne unge atleter Khakassia, og "Eaglet".

anmeldelser

Mange mennesker har kaldt perle af søen Balankul kant (Khakassia). Anmeldelser sige, at resten er glade komplet enhed med naturen, så vidt det vandområde ligger fra civilisationen. objekt plusser:

  • den ideelle skønheden i naturen;
  • renhed terræn, vand og luft;
  • gode forhold for hvile i et telt og på en campingplads.

ulemper:

  • dårlig adgang til søen;
  • dårlig infrastruktur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.