Af teknologiLink

Tjenesten CDP - den er i "Beeline", hvordan du deaktiverer?

Mobile operatører med tredjeparts indholdsudbydere tilbyde deres brugere en serie af abonnementer og postlister. De fleste af disse tjenester er forfaldet: betalinger kan oplades på daglig basis eller en engangs-gebyr på tidspunktet for anmodningen. Men godt halvdelen af brugerne af mobile gadgets, der har plads til at præsentere abonnementer, er ikke engang klar over deres eksistens. I dette tilfælde er det umuligt ikke at lægge mærke til, at kontoen med jævne mellemrum mistede nogle penge - at det bliver en grund for kunderne at præcisere, hvad der stadig er forbundet til deres SIM-kort.

I detaljer, hvilket resulterer i kontoret eller via e-mail (efter en forudbestilling på din konto), kan du se udskrift uninformative - CDP. Det er i "Beeline": ekstra service af indholdet udbyder, forbundet af uagtsomhed eller option pålægges operatøren? I denne artikel vil vi diskutere, hvordan man kan undgå unødvendige tilslutningstjenester og afskrivning af midler fra balancen for at modtage unødvendige oplysninger.

CDP - det er i "Beeline"?

Kunder sort og gul operatør fortrolig med sådan indgribende service, der tilbydes af "Beeline" som "Chameleon". Dette program er etableret i lang tid nok på SIM-kortet alle kunder. Således køber et SIM-kort inde, kan du være sikker på, at "Chameleon" allerede er blevet aktiveret på det. Hvad der ligger under dette navn?

"Chameleon" - er informativ og underholdende ressource for brugere af sorte og gule SIM-kort. Dens effekt er manifesteret i det faktum, at hver dag fra otte om morgenen indtil ti om aftenen på telefonens display viser information headers forskellige emner - nyheder, vittigheder, 18 kategorier, og det er pr.- CDP indhold i "Beeline". Nogle af disse tilbud - gratis, mens andre, tværtimod indebære en vis betaling (ved den måde, er prisen for forespørgslen vises på skærmen sammen med billedteksten). Når en kunde kommer til pop-up-besked - lavet en indholdssøgning anmodning eller abonnement kanal.

Sådan deaktiveres CDP indhold i "Beeline"

Ønsket om at slukke for beskeden, hvis forekomst er udløst af den "Chameleon" tjeneste, skyldes ikke kun det faktum, at utilsigtet kontakt kan resultere i engangskarakter afskrivning konti, eller i alle, at abonnere på nogle unødvendige oplysninger kanal. Mange mobil operatør kunder mere regelmæssig udseende irriterende meddelelser på skærmen af gadget, som ikke kun forstyrrer den normale drift af enheden, men også reducerer batteriets levetid.

Hvordan at slippe podnadoevshego pålagt tjeneste, der giver indhold CDP subs, hvordan du deaktiverer? "Beeline" tilbyder to muligheder for dets deaktivering.

Deaktiver tjenesten gennem USSD

Blandt de nyttige USSD anmodninger, som bør være afsluttet til abonnenter på mobil operatør "Beeline" er kommandoen for at slå "Chameleon". Husk det simpelthen: * 110 * 20 #. På denne enkle måde kan du fravælge at modtage uønskede nyheder og andre forslag i forskellige fag. Om resultatet af kommandoen kunden vil få besked via sms.

Af den måde, hvis der er et ønske om at forbinde tilbage til tjenesten, i stedet for de 20 i ovenstående kommando, du har brug for at indtaste tallene 21.

Deaktiver pop-up-forslag gennem BiInfo

På SIM-kortet operatør "Beeline" program er installeret, som også vises i grænsefladen, eller rettere, i din menu smartphone eller tablet. Oftest unødvendige programmer skjule brugere, ved hjælp af standard-værktøjer i operativsystemet af gadget. Så for at deaktivere oplysninger anmeldelsen, gå til BiInfo ansøgning. I menuen, vælge listen over emner "Chameleon" og finde muligheden "deaktiver nyhedsbrev." du kan glemme alt om CDP (det er i "Beeline" vi fortalte tidligere), efter at du har udført disse trin. Aktiver nyhedsbrev kan være på samme måde ved at vælge "Aktiver Feed."

Hvis der ikke er "BiInfo" menuen på din smartphone, hvordan man kan være?

Hvis fravælge at modtage informationsbeskeder ikke er muligt eller ' "menuen BiInfo er ikke tilgængelig på SIM-kortet, anbefales det at besøge Salon. Mest sandsynligt, i dette tilfælde, at abonnenten vil blive tilbudt at erstatte SIM-kortet på en brugbar naturligt bevare nummer. Få det på dine hænder, kan du deaktivere uønsket menupunktet "BiInfo". At komme af med den "Chameleon", vil sort og gul operatør klient ikke modtage tilbud om at bestille indhold CDP subs «Beeline».

Tjek andre muligheder og abonnementer aktiveres på plads

Ud over nyhedsbreve, deltage SIM-kortet, kan årsagen til debitering blive yderligere muligheder og tjenester af tredjeparts indholdsudbydere, der forbinder abonnenten bevidst eller ved et uheld. Tjek deres tilgængelighed kan ske via personlig kabinet. Her kan du se listen over aktiverede tjenester.

Anbefalinger til at fjerne unødvendige tjenester når den er tilsluttet

For ikke at undre sig over CDP - det er i "Beeline" - udelukke "Chameleon", medmindre naturligvis du ikke morede at modtage en meddelelse, og du er sikker på, at ulykken ikke vil være i stand til at abonnere på en hvilken som helst nyhedskanal. Desuden følger disse tips:

  • Skriv ikke en kort kommando, der består af tal, asterisker og riste, der kom til dig i reklamebudskabet fra operatøren. Kun hvis du er sikker på at du har brug for det og kender anmodningen pris.
  • Før du forlader dit værelse til nogen nyheder, underholdning portal, læse de vilkår. Mest sandsynligt, vil oplysningerne om prisen på det resulterende indhold gives i småt.
  • Nægte at sende anmodninger om kortnumre, selvom du insistere på, at de er gratis. Men hvis det skal gøres, så tjek hvilken pris at betale for det. Til dette formål, så send en besked med et spørgsmålstegn på det korte nummer. En sådan anmodning er ikke opladet - som svar modtaget en meddelelse om omkostningerne ved at sende beskeder.
  • Ved detektering af snydere blandt organisationer, der leverer indhold, bedes du meddele Operatør ved at kontakte kontaktcenter "Beeline".

konklusion

I denne artikel, vi diskuterede, hvordan man kan slippe af abonnementer, der tilbydes af teleoperatør "Beeline", ved hjælp af programmet "Chameleon". Men bortset fra den standard indhold, der er ekstra abonnement fra tredjeparts indhold provadyerov. For at deaktivere denne type nyhedsbrev med korte numre, nok til at sende et svar besked med teksten "Stop".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.