Mad og drikkevarerOpskrifter

Vi gør burgere uden æg

Koteletter koge uden æg er ganske reel. Selv om mange husmødre tvivl om, at hakket oksekød uden at bruge dette produkt vil holde givet det forme.

Selvfølgelig, takket være de æg hjemmelavede burgere er mere lækker, frodige og smukke. Men selv uden denne ingrediens kan være et tilfredsstillende og nærende måltid, der er sikker på vil blive nydt af alle din husstand.

Burgere uden æg: opskrift

Der er mange måder, hvordan man kan gøre fadet nævnt. Hvis du ikke har de nødvendige kyllingeprodukter, er det muligt at tilberede burgere uden æg. Til dette har vi brug for følgende ingredienser:

 • magert svinekød og fersk oksekød - 500 gram;
 • Hvidløg - 2 fed;
 • søde løg - 2 stk;
 • krydderier, herunder havsalt - bruges til at smage;
 • forslidt brød eller hvidt brød - et par skiver;
 • koldt vand - helt glas;
 • rasp og vegetabilsk olie - anvendes til stegning.

Gør blandet fars

Burgere uden æg bør begynde at lave mad med kød behandling. Magert svinekød og fersk oksekød vasket, afbrød alle ikke-spiselige elementer, og derefter snoet i kødhakkemaskine. Også en separat rene, søde løg og purløg. De er malet til plukfisk af blenderen.

Forarbejdede fødevarer kombineres, tilføje krydderier og salt, og derefter forsigtigt omrøres.

Til bøffer af hakket kød uden æg ikke falder fra hinanden under varmebehandlingen, en kød-baserede nødvendigvis tilføje rasp. Dens første dyppet i koldt vand og derefter blandet i fyldet.

danne en halvfabrikata

Burgere uden æg, opskriften, som vi overvejer, forberedelse temmelig hurtigt. Hænderne tage omkring halvanden store skeer af kød, gør ham til en kugle og tromle lidt. Endvidere alle produkter dannet panering (rasp).

Processen med madlavning og servering retter til bordet

Så snart et produkt af en blandet hakket kød vil være klar til at begynde deres umiddelbare ristning. For at gøre dette, er en klippefast stegepande opvarmes ved høj varme og tilsæt lidt olie (vegetabilsk). Derefter retter sprede et par små lastbiler.

Reducere varme, steger patties omkring 5-7 minutter på hver side. Men de skal ikke kun være brunet, men også helt propechsya indeni.

Fry produkter, er deres spredning på en separat plade og panden placeret et nyt parti.

Serveres sådanne bøffer til bordet er ønskelig varmt. Typisk er disse produkter bruger med garniture. Da det er muligt at bruge kogt pasta, boghvede grød, kartoffelmos og endda ris.

Vi laver kylling burgere uden æg i ovnen

Hvis blandet hakket koteletter synes at du er for tung, kan de fremstilles af kyllingebryster. Desuden kan sådanne produkter forarbejdes ikke kun i panden, men også i ovnen.

Så for kogt kylling koteletter, vi har brug for:

 • Friske kyllingebryster - 1 kg;
 • søde løg - 2 stk;
 • krydderier, herunder salt - anvendes til at smage;
 • hvidt brød - et par skiver;
 • Mælkefedt - et helt glas;
 • rasp og vegetabilsk olie - anvendes til stegning og bagning.

madlavning udstopning

For at gøre kylling burgere uden æg, frisk bryst vaskes, befriet fra knogler og hud, og derefter jorden i en kødhakkemaskine. Dernæst adskille pærer og rense dem meget finthakket.

Ved at kombinere de to bestanddele sammen, deres aromatiseret med salt og krydderier. Også tilføjet til dem en krumme af hvidt brød, som er dyppet i fede mælk.

Processen med at danne og stegning

Forming kylling koteletter være præcis den samme som beskrevet ovenfor. Fyld er taget i hånden i mængden af to store skeer, gør det til en kugle og tromle. Efter at produktet rullet i rasp.

Til koteletter vendte rosenrødt, før bagning i ovnen alle halvfabrikata skal Svits i en gryde. Til dette formål er det stærkt opvarmet med olie, derefter spredt af produkterne. Fry patties således være ca. 1 minut på hver side. I løbet af denne tid, de skal være godt brunet.

Varmebehandlingen i ovnen

Når alle kyllingen halvfabrikata er stegt, er de spredt på et ark og anbringes i ovnen. Ved en temperatur på 220 grader patties koge omkring ¼ time.

Vi serverer til middag

Kylling koteletter kogte i ovnen, viser sig tør og mindre fedt end produkter stegt i en gryde med smør. Efter stratum semi propechetsya fuldstændigt, fjernes de fra pladen og fordeles på pladerne.

Serveres varm kylling kotelet til bordet bør være med friske grøntsager og urter eller med nogen garniture og sauce.

Som du kan se, i udarbejdelsen af nævnte fødevare er nogen big deal uden æg. Med disse opskrifter, vil du få en lækker og hjertelig burgere, som er ideel til en familie middag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.