Af teknologiElektronik

Glødende træer med deres hænder

Ønsket om at dekorere dit hus eller lejlighed er velkendt for alle de glade ejere af fast ejendom, såvel som dem, der er nødt til at leve i et lejet værelse. Moderne producenter af forskellige dekorative armaturer kapløb travlt med at imødekomme den stigende efterspørgsel ved at tilbyde en nyhed for nyhed og skabe de mest utrolige kombinationer af stilarter og teknologier.

Nogle af dem kun udføre en æstetisk funktion, mens andre kombinerer et attraktivt udseende med funktionalitet. Det er sådan en nyttig og dekorationer omfatter de lysende træer, lavet af polymere materialer og udstyret med et stort antal små LED pærer. Denne indretning er i stand til perfekt belyse rummet.

Naturligvis kan lysstyrken på lampen ikke konkurrere med fuld belysning, snarere er det hensigten at erstatte den tændte stearinlys eller vågelampe.

Hvad er LED Belysning

Dynamisk produktion af LED lygter støt erstatter traditionelle glødepærer, erobre markedet ved hjælp af en lang række fordele:

 • Enestående holdbarhed.
 • Høj lyskvalitet (lysstyrke).
 • Sikkerhed.
 • Lavt batteri forbrug.
 • Miljøvenlig.
 • Resistens over for fugt og ekstreme temperaturer.

Essensen af LED (Light Emitting Diode) lamper indebærer adskillelse af lys under indflydelse af halvledermaterialet af elektron bevægelse. Fosfor er ikke påkrævet til fremstilling af sådanne indretninger, kviksølv eller andre farlige stoffer. Og under drift udelukket forbrændinger og elektriske stød, da lamperne er ikke opvarmet og forbruge en ubetydelig mængde energi (5-9 watt).

Ligne træer LED

Hovedparten af populariteten af LED-belysning kan tilskrives det er deres attraktive udseende.

Glødende træer, hvis grene er oversået med mange glitrende lys, dekoreret med blomster, bær eller anden indretning, der forårsager kun de mest behagelige associationer med fantastiske kulisser og fantasy genrefilm. Hertil kommer, at ejerne af nogle af enhederne givne lejlighed ændre farven på skinnende lys, tænde for blinkende tilstand, eller for at opnå en struktur, der lyser spille et par blomster.

Afhængigt af formålet og stil i rummet lampe eller liggende træer der er absolut ingen indretning. Deres lys er ikke skjult blomst dyser, og løbet er lavet med et minimum af ekstra elementer, der perfekt passer ind i det indre i stil med hi-tech.

Typer af LED træer

Tænker hvordan til at dekorere dit hus eller område LED-lampe i form af et træ, er det nødvendigt på forhånd at indsamle oplysninger om de enheder af denne art.

LED træer kan være af forskellige størrelser og typer:

 • Små beregnet til at blive placeret på piedestaler og tabeller.
 • Mellemstore og store sat på gulvet i de rummelige værelser (store stuer, kontorer, shopping områder).
 • Gadelygter er installeret på stedet, eller knyttet til levende træer, der vokser.

Nogle af disse armaturer er tilgængelige i en helt færdig form, andre har brug for at samle og forbinde. For elskere at dekorere huset med sine egne hænder er mulig, bortset fra køb af forarbejdede varer, producere en lignende anordning selvstændigt.

Glødende træer: pris og udstyr

Selvfølgelig, for at få et fuldstændigt billede, der illustrerer den indvendige udstyr eller lyse LED landskab træ, kan ikke undvære prisen for sådanne anordninger.

For fans af traditionel shopping, foretrækker supermarkeder, vil lampen køb koster lidt dyrere end at købe fra online forhandlere eller uafhængige produktion. På den anden side, vil de være tilgængelige, såsom Creature Comforts som professionel rådgivning, Sælger Tips, udbringning og professionel installation.

Generalisere foreslået af flere store producenter værdi, kan du angive følgende priser:

 • Klar glødende træer op til 50 cm i højden - 35 euro.
 • Større modeller (80 cm), der er beregnet til indendørs brug, og som har et større antal lamper - 57 euro.
 • Træ til liggende dekoration (1,5 meter) - 90 euro.
 • LED strip til dekoration voksende træer (5m) - fra 5 til 18 euro (på båndet, afhængigt af frekvensen placering af lamper).
 • Garland at dekorere træet, som omfatter alle de nødvendige tilbehør - 135-225 euro (5 strenge af 20 m).

Prisen på det færdige lampe eller en krans med lys også påvirke farven af lysdioderne. Dyrere betragtes blå, hvide og gule lys.

Indehavere af de "gyldne hænder" vil være i stand til at spare penge ved at købe enkelte komponenter, samt selvstændig produktion og installation af LED-lampe.

Opret LED træ hjemme

Ved tilstedeværelse af selv minimale viden inden for elektronik, kan du ret hurtigt lave en lysende træ med sine egne hænder. Selv om det ville have at gøre en indsats, at vælge, købe og forbinde komponenter, men resultatet vil være tilfredse selv de mest krævende hånd-meydery.

Der er to måder at oprette en sådan smykker:

 • Indsamle lysende elementer fremstillet ud fra træer (stabil bundramme, bånd med dioder og prydblomster).
 • Lod eget elektronisk design ved hjælp af separate LED pærer, ledninger og isolering.

Den første metode er meget lettere og hurtigere. Det kræver ikke anvendelse af færdigheder med en loddekolbe og elektriske kredsløb, da du behøver kun forbinde den forberedte device nodes i en bestemt rækkefølge. Her kreativitet kommer til udtryk i valg af farver og fremtiden for træ i en unik kombination af præfabrikerede elementer.

Ved at vælge den anden metode og fuldt skabe en lysende træ med sine egne hænder, master konsekvent udfører følgende etaper:

 • Samler ramme (for denne fit rør af forskellig tråddiameter, træ base).
 • Loddet til trådene LED lamper modstande og giver isoleringssamlinger.
 • Sikring lysdioder til grenene.
 • Udgange til strømforsyningsledningerne og fastgør dem ved slaglodning (under anvendelse phosphorsyre , og tin).
 • Rettelser træstruktur med grenene til lamper stabil, vandret base.

Under udførelsen af dette arbejde, skal du omhyggeligt følger den korrekte polaritet (+/-).

Tree dekoration LED

Glødende træer til gader ser godt som en enkelt eller som en udsmykning element lyse sammensætning (dekorerede stræder, have, hjem).

En af de største fordele ved LED strygere og lamper er deres modstandsdygtighed over for mekaniske skader og ætsende vejr faktorer. Det er derfor, de så ofte brugt til at dekorere haver eller områder nær kontorer og butikker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.