Nyheder og SamfundMiljø

Peacemaker - en budbringer for fred

På alle tidspunkter kæmpede folk. Konstant finder sted, og væbnede konflikter, der finder sted. De beføjelser, der deler det område, rigdom, ved religiøse forskelle står over for.

Men i alle tilfælde, da krigen bliver spillet ud, lider almindelige civile. Derfor er folk forsøger at slukke konflikten, forhindrer blusser op store problemer. Denne involverede fredsbevarere

Lidt historie

Det er interessant, at den allerførste fredsstifter kaldet Kejser Alexander III. Han gjorde alt i sin magt til staten og dens befolkning leve i fred, fred og ro.

Rusland, til sin bestyrelse overlevede mange krige. Alexander III ønskede landet for at komme sig, få styrke og vundet styrke. Efter alt, der var så meget ødelagt, mange familier har mistet deres forsørgere i endeløse krige.

Interessant, alle ordrer vedrørende grænser og deres styrke, blev underskrevet kun efter aftale med lederne af andre lande. Alt, der gjorde kejseren, var det kun for fred og ro. Til dette blev han kaldt en fredsstifter.

Peacemaker - hvem er det?

Allerede på selve ordet kan forstås, at fredsstifter - er "verden, der gør." Deres vigtigste opgave, og det mål at standse blodsudgydelserne og for at stoppe krigen. De kan ikke tage nogen side, men for at forsvare sig selv, hvis de bliver angrebet, har ret til, selv ved at åbne ild.

Peacemaker - en militær, der fungerer som en regel, i henhold til kontrakten, og bidrage til etablering og restaurering af fredelige forbindelser.

Den person, der beslutter sig for at blive en "budbringer for fred" must have visse kvaliteter af karakter, fordi nogle gange er det nødvendigt at glemme alt om deres egne ønsker, deres egen mening og acceptere og forstå begge stridende parter. Og nogle gange sker det, at det er nødvendigt at give deres liv for en sag.

Kvaliteter nødvendige fredsskaber

Den person, der beslutter sig for at følge vejen mod fred og godhed, er forpligtet til at have en række menneskelige egenskaber.

Ved ansøgeren er forpligtet altruistiske træk og barmhjertighed. Udover militær fredsstifter bare skal øve tolerance og livsglæde.

Peacemaker - en militær mand, men bærer fred og godhed. Må ikke ødelægge, og bærer restaurering og konsolidering af de stridende parter.

Peacemaker - for fred og konfliktløsning bezkrovoprolitnoe.

Når der var en fredsbevarende

Begrebet "fredsbevarende" i sig selv opstod i forbindelse med FN dekret tilbage i efterkrigstidens 1945. FN selv blev skabt for at opretholde "fred i verden." Er der noget land kan rejse spørgsmålet om konflikt og den trussel, som truende mennesker.

Lederne af de stridende stater har mulighed personligt i tilstedeværelse af mæglere for at diskutere eventuelle misforståelser og for at komme til en fredelig løsning.

Hvis flertallet af de lande - medlemmer mod konflikt, skal den træde i kraft, og problemet er normalt løses på fredelig vis.

Det allerførste skridt, når det tog indførelsen af fredsbevarende styrker fandt sted i 1956, da konflikten i Palæstina. Fredsbevarende styrker kunne ikke gribe ind, de observerede på grænsen og rapport om alle de handlinger parterne i Sikkerhedsrådet.

FN har allerede besluttet, hvad de skal gøre, for parterne at overholde de fastsatte betingelser, og hvad man skal gøre for at stoppe fjendtlighederne.

Hovedaktiviteter FN-soldater

  1. En stor del af arbejdet for fred er ved at forsvinde efter konflikten. Efter krigen - det er mit, ueksploderet ammunition, våben. Alt dette er nødvendigt for at afvæbne, at ødelægge, og at hjælpe folk ind i det civile liv. Dette er en meget vigtig del af deres opgave, fordi hvor ofte, efter krigen, er folk undermineres af minerne, og børn finde geværer, granater.
  2. FN fredsbevarende organisation opfordrer fulde gennemførelse af produktionen af miner. Og opkald til helt at opgive deres anvendelse og eksport til andre lande.
  3. Indgået en aftale om et totalt forbud mod test, hvor der kan være, atomvåben, samt at udvide det område, hvor sådanne våben er totalt forbudt.
  4. Curb våbenhandel. Især tage sig af børn, fordi der under krigen så ofte børn bliver dræbt af landminer, de skyder ned under lokale sammenstød og tilfældige skyderier.

fredsbevarende operationer

For at begrænse konflikten og indløsning introduceres fredsbevarende tropper. De, såvel som i en konventionel konflikt, er en form for tredjepart, der kan hjælpe til at komme der passer til alle mener.

Militær hjælp, hvis det er nødvendigt, for at sikre sikkerheden for statsoverhovedet valg og neutralisere miner og andre våben.

Hvis soldaternes - fredsbevarere bevare freden på de krigsførende lande, mæglerne fra FN udpege et møde med lederne af de modstridende lande og forsøge at finde en løsning.

om indgåelse af fredsoperationer er af to typer:

1. Peacemaker det - betragteren. Han var ubevæbnet, og er kun beregnet til at overvåge situationen, rapportering om resultaterne.

2. Peacemaker - en soldat kan have et våben, men det bruges kun i ekstreme tilfælde og for selvforsvar.

Et karakteristisk træk ved de fredsbevarende styrker er blå hjelme. De klæder for alle operationer, så alle kunne se, hvem det var. Fredsbevarende styrker, fotos, hvoraf findes nedenfor, har et særligt emblem, der adskiller dem som tilhørende den "peace soldater".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.