Nyheder og SamfundMiljø

Hvad er klimaet i Sibirien? Novosibirsk klima

Sibirien er kendt for sine åbne rum og barske vejr. Dens indbyggere respekt for naturen, og udlændinge ofte endda lidt bange for dem på grund af de eksisterende stereotyper.

Men få udenlandske venner til at vide, at et af de største forskningscentre i verden - Novosibirsk - er blandt de endeløse skove af Sibirien. Og vejret minder om den tragiske fortid, hvor totalitære regimer blev landsforvist her mennesker. Novosibirsk klima er skarpt kontinentale. Det betyder, at her en lang kold vinter og korte, men varme somre.

I forhold til byer beliggende i samme breddegrad, vejret i hjertet af Rusland er langt mere alvorlig - at skyde skylden bjergene, der fra vest og syd blokere den varme luft. Derfor Siberian vil uundgåeligt nødt til at være stærkere end de andre - et klima i Novosibirsk, og sådanne mennesker.

barske vinter

Tør luft, klar himmel og vejr permanens gør det nemt at overføre kulden til 30-40 grader. Kommer fra Peter overrasket over, at de døde af vinteren ikke forårsager så meget bekymring som sædvanlig for ham til -10 ° C, og en kølig vind Neva. I begyndelsen af marts, ved -15 ° C, klare sol smelte sne på taget, der dannes dråber.

Men lad dig ikke narre - en lang vinter i høj grad komplicerer livet. Huset skal opvarmes grundigt, bilen er bedre at holde i garagen, og hatte til at bære luftigt. Novosibirsk klima er ofte den afgørende faktor i afvisningen af at flytte til byen.

Forår og sommer

Foråret kommer sent. I slutningen af april, er vinteren gradvist vigende og solen giver til at klare bjerge af sne. Hvis snedriver særlig stor, Ob overløb, oversvømmelser lavtliggende område. En del af byen Novosibirsk klima overraskelser i form af sne i maj eller omvendt, tø i midten af marts. Muligt om morgenen for at gå gennem vandpytter og blive kvalt i en varm jakke og aften slide på is og bebrejder sig selv for, hvad der kunne være bedre og få klædt.

Sibirien er meget rig på vegetation og i sommeren byen er omgivet af grønne områder. Kirsebærblomster, duftende syrener og himlen an mod den ældgamle birk. Det eneste negative - et stort antal af poppeltræer. I juni, igen kommer fra "Vinter" - ned så meget, at det kunne forveksles med sne.

Efterår i Novosibirsk

I slutningen af august, startede fuldgyldigt fald. Dag er forkortet, og om natten er der den første frost. Og mens solen stadig er varm, den lange nat køler gradvist jorden, forbereder sig på en vanskelig vinter i Sibirien. Den tørre periode erstattes af nedbør.

Hovedparten af nedbøren falder som regn og sne fra de nordvestlige regioner. På den anden side bjergkæder blokere vejen af luftstrømmen mættet med fugt. Derfor, selv i efteråret er relativt tørt klima. Novosibirsk næppe lægger mærke til overgangen fra efterår til vinter - det er meget hurtigere end fra forår til sommer.

Efterår - høsttiden. Land i midterbanen er meget frugtbar, og vokse enhver afgrøde er nemt. Og for de planter, der mangler den korte sommer sibiriske gartnere bruger kvie.

Topografi og jord

Relieffet er overvejende fladt, hvilket gør det nemmere at bygge. Men hvis stedet ligger på bredden af floden, er du nødt til at tage sig af underbygning og en høj sokkel. Spring oversvømmelse kunne oversvømme huset. Og lad de alvorlige oversvømmelser normalt ikke ske, men i årene, der falder unormalt høj nedbør, er Ob og dens bifloder forårsager betydelige skader.

I Novosibirsk region er næsten alle kendte typer af jord - næsten hundrede slags. Marsh, grå skov, salt slikker, og andre. Denne funktion forkælet livet for mange bygherrer. Jord ofte blandet, hvilket gør det vanskeligt for opførelse af både små udhuse og permanente bygninger.

Kommunikation vejr og Industri

Novosibirsk - en stor by med et udbygget infrastruktur og en række bosættelser-satellitter. Byen ligger den industrielle belastning og de omkringliggende landsbyer danner fødegrundlaget. Vanskelige vejrforhold gør det meget svært ikke kun i det byggeri, opvarmning og landbrug, men også det banale budskab. Det er vanskeligt at komme til det sted, hvor vejen er dækket med sne, og bilen vil ikke starte på grund af frost.

Men producenterne af klimaanlæg og varmelegemer er ikke trætte takket være klimaet i Novosibirsk. Kold vinter kan være uden frygt for efterspørgsel, hæve priserne på varmelegemer og sommer - et paradis for købmænd balsam.

Sibirien - en frugtbar, rig jord, hvor det forenede Europa og den progressive konservative Asien. Videnskab og tradition udgør en unik symbiose, som kun kan findes her. Denne legendariske Akademgorodok, en berømt Novosibirsk Opera- og Avissælgeren hætten fra halvfemserne. Hjælpsomme mennesker og gamle forestillinger om ære. De smukkeste piger og ufleksible, ligesom fyr, mænd. Og hvem vil hævde, at den konstante kamp med naturen ikke har spillet en rolle i dannelsen af den sibiriske karakter?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.