Nyheder og SamfundMiljø

Tuileries Gardens i Paris - Tidligere Franske Park i hjertet af storbyen

Den berømte Jardin des Tuileries, ligger i hjertet af den franske hovedstad - en af de største attraktioner i Paris. Denne have-park kompleks, designet i en klassisk fransk stil, ofte sammenlignet med open-air teater, hvor dekorationer er skulpturerne, planter og forskellige elementer i landskabet. I dag Tuilerierne fundet den største regelmæssig park opererer på dens område. Det er et yndet sted for parisere hvile, samt gæster.

placering

Geografisk er Jardin des Tuileries ligger i hjertet af Paris. Grøn zone landskab kompleks strækker sig langs den højre bred af Seinen og generelt tager femogtyve og en halv hektar. Parks længde er ni hundrede og tyve meter lang og op til tre hundrede og tyve meter.

Fra syd Tuileries begrænset floden. Mod øst af haven er Louvre - mellem ham og Tuilerierne placeret Place du Carrousel. På den vestlige side af parken grønne distrikter passere ind berømte Concorde, ud over hvilken Champs Elysees. Den nordlige grænse er markeret Rivoli Tuileries, den længste gade i Paris, vil blive vist på Place Vendôme.

Tuileries Gardens: Historie

I modsætning til populær tro, navnet på den "Tuileries" har intet at gøre med tulipaner. I det XV århundrede, dette sted var en forstad til byen, besat af dump og ler stenbrud. Den franske ord "tuile", gav senere navn til haven, det betyder "flise", eller "helvedesild".

Ideen til at bryde ind i dette sted havelandskab tilhørte Marii Medichi. Efter sin mands død, Henrik II, blev hun beordret til at købe et stykke jord til Louvre mure og bygge videre på dette sted palads. Lidt senere, omkring Tuileries slot på ordre fra dronningen Regent blev bygget til fods frugthave. Det blev oprindeligt lavet i den italienske stil at ligne Marii Medichi af hendes fjernt hjemland.

Hundrede år senere André Le Nôtre, lederen gartner ved retten i Ludvig XIV, helt omlægge Jardin des Tuileries, giver det har klassisk fransk stil. Stort set sådan en have udseende forbliver den dag i dag. Det Lenôtre på Tuilerierne banet centrale gyde gravet to store reservoir og designet parterre blomsterbede, dekoreret med ornamenter. Et karakteristisk træk ved ensemble af Tuilerierne - en gennemsigtighed på grænser, hvor det omkringliggende område - og selv himlen! - det passer godt ind i den samlede dekoration af parken.

Efter afgang af det kongelige hof af Louvre i Versailles park efterhånden forfaldt, bevokset med træer og ukrudt. Ikke bestået for ham sporløst, og flammende i det land, krig og revolution. Det var først i slutningen af firserne af det XX århundrede haver og parker kompleks af Tuilerierne, blev det besluttet at genoprette og sat i orden ved at returnere ham alle de fantastiske designfunktioner, der er udviklet en uovertruffen mester Le Notre - far til fransk stil.

Tuileries i dag

Generelt kan Tuilerierne nu betragtes som sammensat af tre dele: den "store firkant" med et ornament, skoven og den ottekantede pool. Den væsentligste del af haven består af fem store indkøbscentre, dekoreret med skulpturer og halvrunde nicher af sten. Placeringen af alle elementer i udformningen af parken (baner, blomsterbede, damme og lunde) kalibreret til den mindste detalje og er underlagt streng symmetri.

Floraen af parken er meget varieret. I hans samling samledes næsten tre tusinde planter bragt fra forskellige hjørner af Jorden. Haven og parkområdet er også placeret to museer, udstillingen er præsenteret i de overlevende bygninger Tuileries Palace: det er den berømte galleri "Orangerie" og "samme-de-pom".

Haven er et fodgængerområde; kun her den tilladte form for transport - en cykel. Parken er altid fred og ro regeringstid. Besøgende tilbringe tid i ro og mag slentre gennem gyderne, beundre blomsterne, damme og sten statuer, besøger udstillinger og udendørs udstillinger, og om ferier - deltage i folkemusik festligheder og bolde.

artikler galleri

Vi kan ikke ignorere et andet markant træk, der er kendt for Tuilerierne. Skulpturerne udsmykning komplekset er en række forskellige epoker, fra middelalderen til i dag.

Den rigeste samling af haven skulpturer samlet i stræder i den vigtigste del af haven. Det fungerede som et motiv for en anden kaldenavn Tuileries - "hal af Louvre" Gæster og turister slentrer i parken, har mulighed for at beundre værker af den brødre-træet, karper, Coisevaux, Barrois, Ken, Maillol og mange andre berømte mestre fra fortiden og nutiden.

Vær dog opmærksom på, at de fleste af de skulpturer placeret i haven - det er en kopi. Originalerne selv er mesterværker i Louvre.

Interessante fakta om Tuilerierne

Interessant nok blev Jardin des Tuileries i Paris åbnet for offentligheden efter den franske revolution, siden 1799.

Hjem Tuileries komplekse akse afviger fra den vestlige facade af Louvre og er forpligtet gennem Triumfbuen i retning af La Défense bue. Således have placeret på den historiske akse i Paris, som også er kendt som "tre-akse buer".

Det er herfra, på campus, de Montgolfier brødrene verdens første ballon blev lanceret.

Beskrivelse Tuileries park indeholder den berømte roman "De Tre Musketerer" Aleksandra Dyuma.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.