Nyheder og SamfundMiljø

Skilte i verden af livløse natur. Fænomenerne livløse natur

Fænomenerne livløse natur tiltrække dets symbolik og tvetydighed. Hvad skal tro, og hvad at eksponere skepsis? Lad os undersøge i detaljer, hvor de tog i starten af overtro, og den kan fortælle kroppen livløse natur.

Hvor gjorde tegn

Det moderne begreb om de tegn, det siden oldtiden, når folk ikke havde en tilstrækkelig klar opfattelse af verden, men var overraskende iagttagelse, der førte til oprettelsen af et naturligt fænomen.

Hvordan folk kan finde ud af vejret for i morgen, hvis der ikke var nogen meteorologiske tjenester, og nyheds-feed på internettet, og selv i radioen er ikke spinning ajourførte oplysninger? Ganske enkelt, tegn i verden af livløse natur begyndte at blive lagt, når den første vismand så op mod himlen og sagde, at i morgen bliver varm, og tre år senere landsbyen forventer tørke.

Nu tager vi det for givet, at den røde sol til frost og lys til en varm klar dag. Men for de mennesker, der levede mange århundreder siden, sådanne ting som fænomener af livløse natur, forenkler eksistens og var så vigtig, både for den moderne mand en tætningsliste, en pop-up i løbet af nyheder på en blå skærm.

Så hvad er alle de samme gør disse fantastiske observationer af vores forfædre?

Moon Secrets bleg vagt

Moon - dette mysterium, som tiltrækker hver nat, og ikke forgæves. Gamle folk vidste udmærket, hvordan måneskin, og månen selv påvirker den menneskelige krop. Half-mystiske, halv-videnskabelig - organer livløse natur bærer med sig aftrykket af generationer af visdom.

Omridset af månen og dens bevægelse er nu nemt muligt at bestemme vejret i et par dage i forvejen, og specielt talentfulde på sin egen måde, kan bestemme forløbet af nedbør i måneder:

 • blege måneskin om vinteren tyder på, at der er en alvorlig storm, en snestorm og stærk kølig vind;
 • måned, når svømning, som i en tåge, kan ikke se klart alle sine omrids, så er du nødt til at vente på en langvarig dårligt vejr;
 • Det anbefales ikke at gøre en klipning ved aftagende måne, hvorfor, selvfølgelig, ukendt, men det er værd at have tillid til vores forfædre, der stort set er skabt tegn i verden af livløse natur;
 • heller ikke råde til at gøre noget i haven i løbet af tredje kvartal af månen, ellers alt vil forkæle og rådne.

Derudover er der er nogle penge overbevisninger. En overtro siger, at rigdom vil komme til en person, der gnider en guldmønt, på trods af stigningen i den førstefødte af månen.

Hvorfor tror solen

Solen selv symboliserer vitalitet, er det ikke overraskende, at hans forsvinden fra horisonten under formørkelsen har en negativ indvirkning på de menneskelige sanser. Det vil sige, selvhypnose, eller hverdagens virkelighed? Hvad livløse natur, ud til solen, så det er i stand til klart afspejler den menneskelige essens? Selvfølgelig er guden Ra er i første omgang til oprettelse og opdragelsen af et mirakel.

sol tegn

I skolebøger børn først stiftet bekendtskab med varsler og overtro, vil de vide, at denne livløse natur (Grad 2 pensum), og selv da kan ganske præcist bestemme mønstre forbundet med solen. For eksempel:

 • Rød blodige solnedgang siger blæsende vejr den næste dag.
 • Tidligt i den opgående sol viser kommende regnvejr eller langvarig sjap.
 • Solen, som indhyllede tæt tåge, kan advare om en forestående bløde.
 • En af de mest interessante sol vil sige, at den, der blev født i eftermiddag og i aften, vil det være for doven, og den, der ved daggry - smart.
 • Radiant himmellegeme ved solnedgang - advarsel om de stærke blæsevejr.
 • Når solen gør sin landing i en sky af tåge eller tåge, kan man sige om den kommende forlængede regnvejr.
 • Hvis det dannede en perfekt cirkel rundt - det indikerer også regnen, og hvis det sker om vinteren - til den tunge sne.
 • Du kan ikke gøre begravelsen efter solnedgang.
 • Solen efter regn - et godt tegn for dem, der kan lide at samle svampe i skoven. Men vores forfædre så på dette fænomen på en anden måde og så ham som en slags ulykke, såsom drukning.

Solen kan gætte, og gøre det hovedsageligt i den mest mystiske tid - under formørkelsen.

Laws of årstiderne

Livløse natur i efteråret er meget forskelligartet, og kan fortælle en masse ting, vejrrelaterede gøremål, husholdning, og selv om den skæbne kan fortælle.

De fleste af observationerne er relateret til religiøse helligdage, og nogle er et fælles mønster. Skilte i verden af livløse natur meget tydeligt uvidende om de kommende generationer om vejret.

Så hvis de stærke snestorme og snestorme om vinteren, vil den kommende sommer være overraskende klar og varm. En kold snowless tid til at sige, at foråret vil blomst og ambulance.

Den gensidige påvirkning af årstiderne

Eksisterende tegn i verden af den livløse natur, forbundet med årstiderne:

 • Fall kort? Vinter vil blive forlænget.
 • Et år er der sne - den anden forventede regn.
 • Windy sommer indledes med en frygtelig vinter.
 • En masse af regn, derfor tilstrækkelig sne.
 • Storme kunne indvarsle foråret med hyppig nedbør.
 • Koldt om vinteren? Sommeren vil være meget varmere.
 • Absolut ingen regn i de varmere tider af året? Så i kulden er en konstant sjap.

Vores forfædre blev styret af disse tegn, og især vigtigt for deres bemærkninger var den livløse natur i efteråret. Det er fordi det er tid er en overgangsfase mellem det kolde og varme - det viser bære råd, hvornår og hvordan man bedst til at arrangere bolig og få en personlig have.

People mange århundreder siden, der var mindre beskyttet, og eventuelle udsving i vejret (regn, tørke, frost) tvang dem til at ændre deres bopæl for at overleve. Dette er et stærkt argument for den moderne mand og har tillid til naturens kræfter og elementerne.

Hvad gør stjernerne

Ingen grund til at være en astrolog og har et teleskop til stjernerne om natten for at sige, hvad vejret forventes. Hertil kommer, de er de mest pålidelige rejseledsager. Stjerne kan styres, og de aldrig lade dig ned. Hvad med vilje?

Hvis man ser på stjernerne natten og se de mange lys, hvid, klar, ikke overskyet, kan du være sikker på, at den næste dag vil være en meget klar og ingen nedbør. Hvad livløse natur, men den stjerneklare himmel, så alsidig og interessant for dem, der ønsker at kende sandheden?

Men vejrbegivenheder så interessante, der er under konstant forandring, og den klare himmel natten kan udskiftes tidligt om morgenen skyer. For hvis du ønsker at finde en præcis prognose, bør du holde konstant overvågning i løbet af dagen. Sammenlign daglige prognose og nat observation - det er en garanti for succes, hvis dette også er styret af Mælkevejen og alle de andre konstellationer.

Om at stole på

Når du bliver spurgt, om at have tillid til alle disse tegn, så er svaret naturligvis simpelt. For det første er radikalt forskellige trosretninger, der er forbundet med den regelmæssighed livløse natur, og religiøse. Først bygget under den århundreder lange historie, der udelukkende er baseret på bekræftede fakta og er videnskabeligt begrundet. Stol på dem ikke kun muligt, men også nødt til konstant at overvåge udsving i fænomener. Så ikke alene kan forudsige, hvad der vil ske i morgen, og det næste år, men også i høj grad øge deres fantasi og observerende kvalitet.

Overtro, hvilket er bedre læsbarhed kritik

Det er én ting, når observationerne foretages på grundlag af vejrforholdene og taget som grundlag for tegnene i verden af den livløse natur, men noget helt andet, når en person opbygger ulogiske mønstre som "sort kat" og "tom spand". Hver beslutte hvad de skal tage for givet, men før at du skal tænke hundrede gange, fordi misdannet repræsentation kan ændre løbet af skæbne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.