Nyheder og SamfundMiljø

Metro "Perovo". Hvordan kommer man til metrostationen "Perovo"?

Station "Perovo" Moscow Metro lanceret på tærsklen til det nye, 1980 - 30.12.79 Åbningen af stationen, timet til at falde sammen med OL-80, der blev afholdt i den russiske hovedstad. De kaldte det til ære for landsbyen, og derefter byen Perovo, derefter placeret i nærheden af Moskva. Siden begyndelsen af 60-erne af denne by er det en del af Moskva, og kaldte området Perovo. Stationen har to projektledere navne - Vladimir og Perovo felt.

Beliggenhed station

Metro tunnel "Perovo" lagt på stedet, om der er trukket to Vladimirskie Street - 2. og 3., og Green Avenue. Denne tunnel ved serienummer 114 refererer til Kalinin filial, som omfattede 9 flere stationer. Det er beliggende på segmentet Novogireevo - Highway Entusiaster.

På det område af det østlige AO kapital lagde metro "Perovo". Det område, hvor den finder sted, kaldes Novogireevo. Hans underjordiske udgange tillader folk at komme til Green Avenue, 1., 2. og 3. Vladimir gaden. Derfra går det ud på gaden Novogireevskaya og broderligt.

Design funktioner station

Hvælvede underjordiske "Perovo" med en gennemsnitlig daglig passagertallet på 58.000 mennesker, der er i en dybde på 9 meter. Til konstruktionen af sine tunneler brugt armeret beton. Buerne af de underjordiske korridorer er fastgjort på de lodrette vægge "i jorden".

Stationen Salen er udstyret med en direkte ø-platform. Mellemstation uden direkte gitternet udstyret 8. passager åbner ind to underjordiske vestibule, som arbejder med 5:25 til 1:00.

metroen

Stationen har to lobbyer, der passerer under jorden. De er tegnet af den grønne udsigt, og løbe ind i metroen. West lobby er udstyret med seks udtag på gaderne i hovedstaden. Af dem komme til 2. vej og Vladimir forskellige punkter af Green Avenue. Øst entré er udstyret med to outs i storbyen, i den grønne zone avenue.

metro design

interiøret station er lavet i den slaviske stil. Motivet "Perovo" er domineret af nuancer af hvid metro, bringe i de lyse og luftige værelser. Emner bygningens udformning platforme og lobbyer baseret på elementerne i national brugskunst.

Ornament på stenpanelerne svarende til billeder trykt på populære prints. Sammensætningen af marmor paneler, herunder traditionelle slaviske tegn. Denne livagtige figurer, har oprindelsen af hvilke gået langt i den gamle æra. De er elsket af folket og i århundreder brugt til at skabe dekorationer.

LA kunstnere Novikov og VI Filatov var i stand til at harmonisk kombinere dem i solen, puste liv, til venstre, bevogtning huset, hest, der symboliserer den magt og velstand, Sirin fugl personificerer lykke og fantasy blomster design.

Foring væggene og buer

Væggene er dekoreret med hvid marmor station "koelga" med rosa nuancer. Ifølge bestilt sokkel trim sort mineral gabbro. De er dekoreret med originale vægmaleri med fantastiske og mytiske dyr lukket inde i traditionel rhombisk celle. Med disse tal bliver væggen en slags rytme.

På væggene skabte 4 par paneler, skåret til den snehvide marmor på russisk "horomnom" stil. I midten af rombiske celler i rammen af vegetabilsk ornamentik er et centralt billede. I stationen hal, til højre for den østlige indgang, placeres panelerne med billedet af en fugl sidder på et træ. Panelet til venstre er dekoreret med fantastiske fugl af paradis Sirin, hvis hoved er kronet med en krone.

På det andet par af paneler afbildet fe Gamayun profetisk fugl og lion. På en af de tredje par paneler malet bevingede hest, mens den anden - to sol (den ene med triste og den anden med en klar ansigt). I de sidste par sammenføjede paneler, med en tilbagevendende motiv, der er på højre side af den østlige indgang, og populære prints med duer.

Indgang buer i stationen hal er dekoreret med blomster design. For at oprette en tegning på deres frontoner tråd teknologi, der anvendes på våd gips.

Efterbehandling loftet buer og gulve

Loft hvælvinger skæres af smalle nicher, hvor der er monteret zigzag dekorative loft. Inventar indsamlede siksak af glød-udladningsrør og metalplader at klare samtidigt med to mål - pryder loftet og belyse værelser.

Den oprindelige loft tegnet af den berømte kunstner Mikhail Alekseev. Dens interessant form for lampeskærme lys på loftet hvælvinger spreder sig som ringe pen.

"Perovo" - metro station, hvor gulvene er dannet af poleret granit fliser. Fliser lagt ud en interessant geometrisk mønster i russisk stil. Kombinationen af lyserøde, grå, brune og sorte nuancer lov til at oprette på gulvet en smuk harmonisk mønster.

Interiør forklæde

På den centrale platform linje installeret dobbelte dekorative søjler med lys indikatorer. Til hjælp for passagerer, de bandt firkantet træbænke. Deres brede sider vender mod hinanden, og forgrenet gå op. Generelt sammensætningen af søjlerne og bænke udskåret med dekorative accenter som en dissekerede træstammer.

belysning station

Station rum er fyldt med luft og lys. Smart haller give hvide lys i loftet hvælvinger. De ligner en lys blonde, samlet fra trekantede motiver.

Hvordan kommer man til "Perovo" station

Sommetider passagerer der er et behov for at finde ud af, hvordan man kommer til metrostationen "Perovo" på, hvad transport til at komme til ham. Gå til stationen metro og tre typer af landtransport. At "Perovo" komme på togene sejler på Kalinin-Solntsevo linje.

Ved siden af stationen stopper taxi №114m, 617, 646, 108, 627, 104, 341, 249. For hende køre op på busser №617, 659, 620, 141, 787 og bus №77.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.