Nyheder og SamfundMiljø

56 DSHB - separat Guards Airborne overfald Brigade: beskrivelse, sammensætning og interessante fakta

I byen Kamyshin Volgograd-regionen ligger legendariske 56th separat Guards Airborne Assault Brigade. Den militære del har to officielle adresser, blandt dem på læberne af det talte navnet "røde og grå tage." Navnet kommer fra farven på de vigtigste kaserne, hvor soldater bor 56 DSHB.

historiske oplysninger

Dannelse fandt sted i det fjerne 1943 og har en stolt tradition for Den Store Fædrelandskrig. Især fremtrædende krigere under befrielsen af de ungarske byer i de tyske angribere. Dele af faldskærmstropper deltog i den berømte Prag drift, går samtidig gennem den tjekkoslovakiske grænse.

Soldaterne var uundværlig i Afghanistan, der opfylder international tjeneste. Og for at hjælpe Marines under kampene i Tjetjenien. Permanente baser i Kamyshin blev afholdt i 1998.

Interessant, grundlaget for dannelsen af den meget imponerende. På dette punkt er den berømte KKVSKU - militær skole, der uddannede officerer. Studentereksamen, desværre opløst og personale overføres til Togliatti og St. Petersborg Institut.

Sammensætningen af

Efter Anden Verdenskrig stykker blev trukket tilbage fra Ungarn og ligger i nærheden af Budapest. Siden 1946 det vigtigste sted for dislokation var byen Tula, og nogle blev en del af den 38. Guards Airborne Corps Wien. Men allerede i 1953, lander en hær helt opløst.

Personale var blevet accepteret i den 137. Guards Airborne Regiment, beliggende i Ryazan. Soldaterne var involveret i at hjælpe beboerne i Tasjkent efter jordskælvet, såvel som det havde været garant for sikkerhed under den populære uro.

Kun i 1997 var arrangeret af den 56. luftbårne Assault Brigade, og blev flyttet til byen Kamyshin. Siden 2010 er han en del af navnet på Order of Kutuzov og bekendtgørelse af den Fædrelandskrig.

Formål med

Hovedformålet med 56 DSHB Kamyshin er dannelsen af en militær-uddannet reserve faldskærmstropper klar til at lande i en krigszone. Ved dekret af forsvarsministeren til at øge mobiliteten af oversat til motorkøretøjer.

Til overførsel af personale antages helikoptere, soldater indsat fuldt bevæbnet og udstyret med faldskærme. Militær udstyr bevæger sin egen måde. Men med hjælp af tunge helikoptere kan overføre det fra luften. For at gøre dette, er regelmæssige øvelser udført med månedlige ture i området.

De seneste store tests blev gennemført i 2008, hvor luften kastede haubitser og GAZ.

Glorious bedrifter af personale

I 1999 soldater på grænsen mellem Rusland og Georgien sikre beskyttelsen af den tjetjenske jord. Marines landede fra luften, helt blokeret de bjergpas og stier. Bander i deres forsøg på at komme rundt og slå krigere fra Georgien lidt en komplet fiasko. Mange af de soldater blev sendt til de priser, og for det meste faldskærmstropper kræfter der havde været nogen massive blodsudgydelser på grænsen.

Tre fighter brigade DSHB 56 for heltemod og mod under den militære aktion, blev tildelt titlen Hero of Den Russiske Føderation.

fortjente awards

I løbet af sin glorværdige historie er en del af mange priser både personale og kombinerede arme. Blandt de vigtigste udgivelse:

  1. Vagter kæmpe flag.
  2. Kendelse afsagt af Fædrelandskrig på 1 grad.
  3. Kutuzov Order 2 grader.
  4. Orden Red Banner.
  5. Takket øverstkommanderende.

De prisbelønnede soldater fra den modtagne til at deltage i den tjetjenske kampagne og servering i Afghanistan.

service i dag

Til dato, 56 DSHB forbereder soldater gennemgår militærtjeneste, og her det gå og kontrakt. Ud over fremragende fysisk forberedelse, som bør have en faldskærmssoldat, uddannet personale, og andre færdigheder. For at gøre dette, arrangerer jævnligt ture til lossepladsen, hvor i marken, tæt på militæret, holdt militære øvelser.

På dette tidspunkt, soldaterne lever i telte, er drevet af sin egen, ved hjælp af en felt køkken. På tidspunktet for afrejsen udstedes daglige ration. Ifølge militæret, fødevarer helt nærende, varieret og velsmagende. Glædeligt krigere om ferier chokolade, kager og endda en grill.

De fleste af de soldater, der gjorde tjeneste i Kamyshin, stolte over, at de hører til dele af VDV. 56 DSHB forbereder faldskærmstropper, så et obligatorisk program omfatter skydiving. Det antages at hoppe fra en helikopter og et fly. Entreprenører, der har gennemført programmet hoppe får et tillæg til ydelsen.

levevilkår

Ved ophold værnepligtige giver komfortabel kaserne. Rekrutter passerer "grunduddannelse", adskilt fra de "gamle-timere" for at undgå eventuelle konflikter. Derefter de kombineres.

Soldater placeret i mandskabsrum, der er designet til fire. Bruseren er placeret direkte i enheden eller på gulvet. Badeværelset er placeret i hver kahyt. Standard værelse og har køjesenge, natborde, klædeskab og et skrivebord.

Power er i spisestuen hvor kokken - de ansatte i civil struktur. For nemheds af soldaterne i det område er en lille butik, men ifølge anmeldelser, produktionsomkostningerne er lidt højere end i byerne forretninger.

Information til forældre til rekrutter

Når der danner pakker bør erindres, at den indvendige side er forbudt at sætte nogen medicin. Under søgningen de stadig tage væk. Dog er læger lov til at hjælpe inhalator. Hvis det er nødvendigt, vitaminer, de sidder i en medicinsk kontor, og soldater får dem fra lægen.

Telefonen kan efterlade en soldat, hvis han ikke misbruge dem. Ingen vil vælge de kommunikationsmidler, hvis du bruger det kun i deres fritid. Det anbefales at skrive beskeder til soldaten, og så vidt muligt militær kalder sig selv med deres pårørende.

Men hvis telefonen taget væk, så hans udlevering finder sted på en fridag en gang om ugen. Hvis du har mistanke om, at uautoriseret brug af en mobiltelefon, en soldat kaldet chefen, og kommunikationsmidler trækkes tilbage inden udgangen af sagen.

værnepligtige De fratrædelsesordninger kan gå i forståelse med den øverstbefalende kun med forældrene. Opløsning kan få ægtehustru. Tag en tur med en pige vil ikke fungere.

ed

Som i enhver del af 56 DSHB holder højtidelige ed rekrutter. Til hjælp for familie begivenhed timet til at falde sammen med weekenden, om morgenen.

Efter den ed, kan du få en orlov. Hvis en rekruttere forældre kom fra langt væk, kan du arrangere med den øverstbefalende for weekenden indtil tirsdag.

adresse del

56 DSHB Kamyshin adresse er dobbelt. Grundlæggende Airborne Division ligger i den "grå tagene" på gaden. Gorokhovskaya. For post- adresse bruges: Kamyshin 10 i / h 74.507.

RKHBZ dele er placeret på gaden. Petrovskaya. For postadresse bruges: 403.871 Volgograd-regionen, Kamyshin-1, on demand ..

Kamyshin er mellem Volgograd og Saratov. Airport Ingen tog kører kun fra Moskva. Byen lettere at få på bussen. De kører regelmæssigt fra Volgograd og Saratov.

Anmeldelser af soldater

De fleste serveret i Kamyshin 56 DSHB meget varme minder fra boligen og betingelser. Kaserne opfylder standarderne, og de chefer lyttede til de behov, som unge soldater.

Mange efter tjener underskrive en kontrakt og gøre forsvaret af fædrelandet i deres erhverv, samtidig med at tjene i hæren 56th separat Guards Air Assault Brigade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.