ComputereComputerspil

"Gothic 3": koder, snydekoder. Passage af spil Gothic 3

Mange old-school spillere vil huske spillet "Need for Speed". Det var en temmelig usædvanlig RPG projekt, som er en af de første rollespil sjov gjort meget vanskeligere, at lægge alle fjender næsten på samme niveau, som var et tegn. Tidligere i projekter som "Diablo", kunne du dræber snesevis eller endda hundredvis af fjender uden nogen problemer, kan den "gotiske" selv en fjende bringe dig en masse besvær.

Unikt kampsystem gjorde spillet utroligt populære. Ikke overraskende, det kom den anden del, og en tredje, som blev endelig. Og ti år efter udgivelsen af den sidste episode af denne serie er stadig så populær. Selvfølgelig, nu er der rollespil, som er langt mere omfattende, spændende. De har et stort åbent verdener, dybere karakter udvikling. Men mange mennesker, "Need for Speed" forårsager en følelse af nostalgi.

Denne artikel vil beskrive nogle af de måder, der kan hjælpe dig fuldføre spillet "Gothic 3" - koder, snydekoder, og den samlede passage planen. Selvfølgelig, meget pænere at gøre alt på egen hånd, uden hjælp fra spor. Men nogle gange gamere kan ikke gøre det. Eller har de bare vil have det sjovt og føle sig som en gud af en lille univers på en computerskærm. Det er derfor, der er i spillet "Gothic 3" koder, bedrager. Hvis de interesserer dig, så er denne artikel vil være mest nyttig.

Sådan aktivere cheat?

I spillet "Gothic 3" koder, snyder standard indgang tilladt. Som med de fleste computer sjov, der oprindeligt var de testværktøjet udvikling. Med det, kan de kontrollere forskellige aspekter af projektet, mens han var i den fase af bygningen og test. Nogle udviklere har helt skåret ud koderne i spillet, når den er offentliggjort. Andre giver spillerne fri adgang til dem. Men der er tilfælde, hvor du har en lille "pokoldovat" at være i stand til at bruge cheat. Og "Gothic 3" er ingen undtagelse.

Hvordan kan aktivere brugen af snyd? For at gøre dette vil du nødt til at finde en fil ge3.in. Det er beliggende i Ini mappe i den mappe, hvor du har installeret spillet. Det skal være åben med en teksteditor, helst Notesblok. Derefter skal du finde koden linje testMode - standardværdien er sat til falsk. Det betyder, at test mode i spillet er slukket. Erstat ordet falsk til sand ord og gem filen. Hvis disse problemer, så prøv at åbne den som administrator. Måske du ikke har tilladelse til at ændre indholdet af filen. Så snart du gemmer den, kan du roligt åbne spillet "Gothic 3" - koder, snyder du vil være umiddelbart tilgængelige.

Hvordan deltager cheat?

Så nu kan du indtaste snyde koder til spillet "Gothic 3". Men præcis hvordan dette kan gøres? Heldigvis, i dette tilfælde, udviklerne har ikke opfundet nogen særlige systemer, som ville være vanskelige at bruge. Indførelsen af princippet om snyd i dette projekt er identisk med den måde, processen er udstyret i de fleste computerspil. Alt du skal gøre - er at bringe op konsollen ved at trykke på tasten under navnet "tilde" (~). Det vil være statuslinjen, hvor du vil komme ind og bedrager.

Efter at have skrevet den kode, du er interesseret behov for at bekræfte handlingen ved at trykke på Enter-tasten. Umiddelbart efter, at effekten er garanteret valgt kode vil træde i kraft. Du kan gentage proceduren et vilkårligt antal gange. Og du ikke længere nødt til at re-redigere alle filer i spillet mappe. Derefter kan du nyde processen et hundrede procent, fordi nu ved du i tovene, hvordan du indtaster snydepelse i "Gothic 3". Nu er det tid til at finde ud af præcis, hvad du kan opnå på denne måde.

gud tilstand

Så har du været en introduktion til spillet cheater "Gothic 3". Sådan aktiveres snyder, hvordan man bruger dem, nu du kender. Det er fortsat kun at forstå nogle grundlæggende kommandoer, der kan være nyttige for dig i processen med færdiggørelsen af denne sjove. Den mest grundlæggende snyde, der er mest almindeligt anvendt til at aktivere Gud Mode. Det er meget simpelt. I konsollen, skal du indtaste ordet Gud. Når du bekræfter stavningen af koden, vil rejse gennem spillets verden være ganske enkel. Sagen er, at i Gud tilstand, du er uovervindelig - ingen modstander ikke kan forårsage skade på dig, indtil den aktiveres. Så du er fri til at rejse rundt i verden for at bekæmpe de mest magtfulde modstandere og overvinde dem.

Selvfølgelig forsvinder således en del af fornøjelsen af forbifarten. Derfor er det ikke anbefales at bruge denne snydekode i løbet af spillet. Men du kan anvende den, når fast på et bestemt punkt, som ellers ikke ville komme til at gå. Af den måde, da vi taler om guderne, er det værd at nævne, at mange mennesker spørger om de snyder for "Gothic 3: Forsaken Gods", tilføjelser til spillet. Du er velkommen til at bruge dem, der er angivet i denne artikel. De er lige så godt fungere som den oprindelige version, samt i tillægget.

usynlighed

Nu ved du, at snyde koder på "Gothic 3: Forsaken Godsey" er de samme som i det oprindelige spil. Så du kan nemt lære forskellige kommandoer på. Næste snyde popularitet - Usynlighed. De mennesker, der kender engelsk, kan have titlen for at forstå, at denne kode giver dig mulighed for at forblive usynlig på ubestemt tid. Det betyder, at ingen af fjenden ikke vil være i stand til at lægge mærke til dig, så du stille og roligt kan snige sig forbi vagterne, og store grupper af monstre for at undgå kamp.

Som det er tilfældet med den Gud tilstand, alle af historien holdes i en usynlig tilstand er uinteressant. Dette er ikke den mest behagelige følelse. Men der er tilfælde, hvor spilleren ikke kan overvinde nogle forhindringer. I dette tilfælde, han er meget villige til at have en usynlighedskappe. Denne snyde kode er velegnet til denne rolle, så du nemt kan bruge det til din egen fornøjelse og for passage af specifikke episoder af spillet "Gothic 3". Snyd varighed adskiller sig fra det, der er beskrevet ovenfor. De er mere effektive for den fulde passage, så de er værd at tale for sig.

færdigheder

Selvfølgelig, kan du tror, at din karakter er for svagt. Derfor vil du have det så hurtigt som muligt at pumpe. Men det er ikke så enkelt. Erfaringen er produceret langsomt, modstanderne kommer på tværs er normalt stærk, quests er forskellig varighed. Heldigvis er der bedrager, der kan hjælpe dig med at forbedre din karakter med det samme, uden at gøre dette absolut ingen indsats. For at gøre dette, bliver du nødt til at undervise holdet, som dog i sig selv give dig ingenting. Den skal bruges i forbindelse med en bestemt færdighed, som du ønsker at øge (eller mindske, men det er usandsynligt).

Hvordan man gør det? Hvis du ønsker at indstille effekt niveau din karakter til en værdi af 20, så er du nødt til at registrere i konsollen undervise STR 20. På samme måde kan du ændre nogen af resten af dine eksisterende færdigheder. DEX er ansvarlig for agility, INT - for intelligens, ALC - for alkymi, og så videre. Derudover er der en kode, som vil tillade dig at gøre din karakter en reel monster - en kombination undervise alle. Hvis du bruger det, alle de færdigheder af din karakter straks gå op til det maksimale niveau. I dette tilfælde kan du ikke engang behøver en gud tilstand til stille og roligt at slå ned på modstandere. Således "Gothic 3" giver dig et bredt udvalg af koder til brug.

Anskaffelse af våben og andre genstande

Hvilke andre koder kan tilbyde dig en "Gothic 3"? Snyde på arme ledbånd, som mange mennesker har spurgt, tegning en analogi med en serie af spil, "GTA", hvor han ikke kan adskille pistolen (kun et sæt tematisk arsenal), er faktisk mangler fra dette spil. Du kan få nogen form for våben, rustninger, og så videre, hvis du kender det ID-nummer af emnet. Holdet selv ser lidt mærkelig. Du skal indtaste den første af hendes krop (Det), efterfulgt af en understregning straks identificere et bestemt objekt. Inden da, selvfølgelig, er du nødt til at bruge størstedelen af holdet - det ord giver.

For eksempel, hvis du ønsker at få en flammende sværd, skal du indtaste følgende kode - giver It_1H_FlameSword_01. Men det er kun i dette tilfælde, hvis du kender den specifikke identifikationsnummer. Men de er i spillet snesevis eller endda hundredvis. Derfor er der er en enklere løsning. Den "gotisk" i virkeligheden er der en masse, men de indebærer eksistensen af alle objekter af samme type. For eksempel, hvis du ønsker at få alle de våben, så er du nødt til at skrive at give Cat_Weapon. Der er også et hold på den defensive poster (rustning, hjelme, skjolde, etc.) og artefakter: giver Cat_Armor og giver Cat_Artefact hhv. Så hvis du har brug for et stort antal objekter i en gruppe, hvis du ikke kender identiteten af en bestemt ting, så disse snydekoder du vil helt sikkert komme i handy.

andre snyder

Dette er naturligvis ikke alle de koder, som du kan bruge i dette spil - et stort antal af dem. Især hvis du tager hensyn til mangfoldigheden af holdet giver. Nu hvor du ved, hvor meget kan være nyttigt i spillet "Gothic 3" snyder. Lås hakker, sværd, magi, skjolde og meget mere kan du få efter ovenstående kommando. Men der er andre uafhængige kode, som du bør vide, fordi de kan hjælpe dig godt i dine eventyr. Hvad kan være nyttige for dig i "Gothic 3" spil? Snyde koder til det ry - det er et emne, som er en af de vigtigste blandt gamere, der holder af denne sjove. Faktum er, at i den "gotiske" Der er fraktioner med hvem du kan samarbejde. Og som du vil forbedre deres omdømme, får du nye funktioner, quests, og en masse andre bonusser.

Men for at rense gældsbevis øge omdømme nej. Hvordan kan det være? For at gøre dette, er der én trick, som du kan ty til at bruge cheat gyde. Han ligner koden giver. Kun hvis du giver tilføjer receptpligtig aktiver i fortegnelsen, så gyde former det der, hvor dit syn er rettet. Henholdsvis så du kan blive en skaber, ikke kun genstande, men også skabninger. Brug også gyder sh kommando, som vil generere "Hr Helper." Denne NPC. Men han kan besvare mange af dine spørgsmål, samt at opfylde nogle anmodninger, blandt hvilke der er også en ændring i ry af de forskellige fraktioner. Glem ikke om disse kommandoer som giver guld, som vil give dig en specificeret mængde guld eller fullhealth, som fuldt ud genskaber dit helbred. Hvis du ikke kan finde i denne artikel er, hvad du ledte efter, så vil du komme i handy Hjælp hold. Det vil vise i konsol alle de snyder, som du kan bruge i spillet.

passerer Fundamentals

Nu ved du alt hvad du behøver koder. Derfor kan vi begynde at spille proces, som er en sjov stærkeste side med titlen "gotisk". Passage af spillet var ganske usædvanligt i forhold til tidligere afdrag. I første og andet episoder du har fulgt er klart angivet med et plot et kursus, der fører dig til en entydig konklusion. I disse dage, en sådan fremgangsmåde var den mest almindelige. Men at lade den tredje del af alle lidt ændret. Og mode begyndte at komme ind i åbne verden og flere scenarier. Derfor, i den tredje del af spillet historie er meget kort. Men på grund af hvilken denne ulempe opvejes? Nu vil du lære af det, der er dannet i "Gothic" spil flow, samt hvad du skal være særlig opmærksom.

fortællende job

Så, som tidligere nævnt, spillet "Gothic 3" er meget forskellig fra den tidligere trilogi af projekter. Det var meget mindre linearitet, der var mere sort. Det er derfor, du kan gå igennem historien blot en time - og slutte i dette spil, hvis du ønsker. I de fleste sjov plot rolle strækker sig gennem hele processen transmissionen og omfatter snesevis af forskellige opgaver. I tilfældet med den tredje "gotiske" historie quests, er der kun fem.

Først skal du finde dig selv i Ardee, hvor du har brug for at rense det fra de invaderende orker. Så du går på Ksardasa søgen, der vil hjælpe dig med at redde verden. For at gøre dette i den næste quest skal du samle fem artefakter Adanos. De er nøglen til sejr. Men efter at udviklerne sætte dig foran et valg - der er i alt tre ikke-player karakterer, der tilbyder egen plan for den videre udvikling. På uskyldige, og Beliara Ksardasa meget forskellige holdninger til, hvordan verden kan blive frelst. Og du er nødt til at vælge den indstilling, der er tættere på dig. Efter det vil være den sidste opgave, der indeholder en lille søgen linje. Hun vil føre dig til en bestemt konklusion. Det er alt. Hvis du vil, kan du gå gennem historien og spillet "Gothic 3" vil blive ladt tilbage. Men der er en anden mulighed - du kan strække ud på passage af snesevis af timer. Og det bliver ikke meningsløst jagten på erfaring og guld.

yderligere opgaver

I de spil "Gothic 3" og "Gothic 3: Forsaken Gods" der er yderligere opgaver, der ikke påvirker historien. De kan give forskellige karakterer. Disse quests er meget forskelligartet. Dette er ikke bare et job "bringe emnet" eller "dræbe et bestemt monster." Hvorfor de udfører, hvis plottet de har intet at gøre?

Faktisk som i alle andre computerspil, er de nødvendige i denne sjove, for at tjene penge og erfaring, finde mere interessante våben til at pumpe færdigheder og så videre. Desuden er det er i færd med at udføre yderligere opgaver, du kan forbedre sit ry i de specifikke fraktioner. Så det kan ikke anbefales til blot at ignorere disse quests. Men også for at udføre alle uden undtagelse, også er det ikke nødvendigt. Efter dem alle i spillet er der mere end 500, så det tid for dem kan tage en enorm mængde. Men du stadig holdt tilføjelsen af "Gothic 3: Forsaken Gods", som også har sit eget sæt af opgaver.

hovedopgaver

Nå, den sidste gruppe af opgaver - det er de vigtigste quests. De adskiller sig fra både plottet og den ekstra. For det første er det værd at bemærke, at den vigtigste opgave ikke må gribe ind i historien. Det vil sige, er du ikke forpligtet til at overholde dem for at fuldføre walkthrough. Men de er forskellige fra andre togter, der påvirker spillets verden i stort omfang, men også afsløre hans historie, fortælle dig utrolige historier. Hvis du udfører en ekstra søgen, så højst sandsynligt vil det være en opgave for det lokale niveau: nogle tegn har et specifikt problem, og du hjælper ham med at løse dem, værdsætter han dine venlige ord og belønning.

Hvis du fik den vigtigste sæt, det har en global skala - til det punkt, at dit mål kan være at befri byen fra angriberne. Ikke kun det, vil du lære nogle detaljer om historien af verden, de stridende parter og årsager til konflikten, du også kan påvirke den måde, verden vil se ud efter du har fuldført denne søgen. Kort sagt, er disse opgaver anbefales til implementering. Selvom data er ikke quests og plot, der er, har ingen virkning på de vigtigste linje i spillet, er de stadig meget interessant. Disse opgaver giver dig mulighed for at se på, hvad der sker i spillet verden fra forskellige vinkler, samt påvirke udviklingen af disse begivenheder. Og det faktum, at din karakter så meget som muligt at inddrage begivenhederne i spillets verden, det har en positiv effekt på det indtryk, du får fra processen med at færdiggøre dette projekt rolle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.