BilerBiler

Volkswagen Touareg, anmeldelser og features

Det touareg volkswagen - populært crossover af det tyske selskab Volkswagen produceret siden 2002. I naturen er der to generationer af disse biler. den anden generation af modellen udkom i 2010 fra deres forgængere, de er forskellige karosseri, nye gearkasse, motor og konfiguration.

Volkswagen Touareg: tekniske specifikationer

Denne fem-SUV pyatidvernyiy længde 479,5 cm, en bredde på 194 cm og en højde på 170,9 cm egenvægt af køretøjet er lig med 2100 kg .; Afhængig af motortype maskine bruger på acceleration fra 0 til 100 km / t fra 5,8 til 7,8 sekunder; maksimal hastighed på 219-248 km / t. Model udstyret med skydetag, placeret på taget, kørsel displayet, front- og sideairbags. Desuden er alle biler udstyret med stabilitet kontrol, regnsensor, en assistent til at overvinde de op-og nedture, fjernlys kontrolsystem og andre muligheder.

Volkswagen Touareg: anmeldelser

Kraftfuld, smuk, stilfuld, selvsikker bil tiltrækker ved første øjekast. Ud over det ydre uden undtagelse, ejerne siger fejlfri håndtering af denne maskine. Crossover reagerer på styring selv ved høje hastigheder, fremragende vejgreb. Høj pålidelighed - et klart plus bil Volkswagen Touareg. Anmeldelser fleste af ejerne angive, at maskinen uden eventuelle reparationer sår titusindvis af kilometer. nogle nævner dog, at en del af bilen, tilsyneladende, kommer fra fabrikationsfejl og til at reparere deres konti næsten oftere end indenlandske klassikere.

På trods af, at prisen på bilen er ganske høj, service og reservedele er ganske overkommelige. Fremragende permeabilitet - en anden fordel ved Volkswagen Touareg. Anmeldelser tyder på, at den anden generation af bilen i stand til at overvinde vand forhindringer til en dybde på 580 cm, op ad skråningen, i en vinkel på 45 grader, og gå under tværs af hældningen på 35 grader. Til denne bil er ikke en hindring dybe snedriver, forår mudder, kantsten og spor.

Fremragende dynamik - en anden fordel af bilen Volkswagen Touareg. Anmeldelser tyder på, at det hurtigt er ved at vinde momentum fra starten, og på farten, nemt at komme til at overhale. Nogle siger, at kvaliteten trim og komfortable sæder i bilen Volkswagen Touareg. Anmeldelser indikerer, at anvendelsen kvalitetsmaterialer, holdbare og behagelige at røre ved. Betjeningspanelet er komfortabel og informativ, operativ fungerende system klimaanlæg, hurtig opvarmning og køling af det indre efter behov.

Som for ulemperne, nogle siger høj gas kilometer sammenlignet med personbiler, hvilket ikke er overraskende for en maskine af en sådan vægt og kraft. Periodisk knirken - en anden ulempe ved Volkswagen Touareg. Anmeldelser indikerer, at ridser kan vokse med stigende hastighed, ofte summende oplyses spejl. Den høje pris på bil, der spænder fra 1,5 til 3 millioner, kan også tilskrives manglerne.

Denne bil har den perfekte forhold mellem komfort åbenheden. Kraftfuld og smukke udenfor, komfortable og opmærksomhed på detaljer inde, vil han trofast tjene deres ejere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.