Kunst og underholdningFilm

Top thailandske lakorny (liste)

Lakorny - en thailandsk, filippinske mindre drama, dvs. asiatisk tv-serie ... De kan være baseret på historien om den populære anime eller manga, men for det meste er helt uafhængige frembringelser. I modsætning til den velkendte brasilianske "sæbe operaer", thailandsk lakorny designet primært til unge. De fleste fans af genren - en ung pige på 25 år. Thai TV-serie er produceret i en række forskellige genrer: fantasy, mystik, drama, men oftere er det en romantisk komedie eller melodrama. Længden af tv-projektet normalt ikke overstiger halvtreds episoder.

Nødvendig thailandske aften ritual

Det skal bemærkes, at thailandske lakorny i deres hjemland mere end populære. De ser hver dag overalt: under middagen, på caféer, banegårde, butikker og butiksvinduer. I lang tid serien er et uundværligt ritual i livet af den lokale befolkning. Senest har de thailandske "sæbeoperaer" er blevet populære i Europa og Rusland, fordi den russisktalende befolkning er en hel glødende fans af asiatisk kunst. Den første, der vovede at erobre verden blå skærme var drama, t. E., kinesisk, koreansk og japansk serie. Nu er de ikke bagud og lakorny.

Nogle love og funktioner

Thai lakorny har en række særlige kendetegn, der er unikke for dem og adskiller dem fra andre serier:

 1. I ethvert sådant barn af thailandske biograf publikum vil ikke se scener af lidenskabelige kys, t. Til. I dette land sætte deres følelser på skærmen ikke er accepteret. På et af de lokale kanaler sådanne scener er officielt forbudt at udsende.
 2. Men den bedste thailandske lakorny har en masse scener, der viser vold, herunder voldtægt. Vi kan ikke sige, at de lokale filmskabere nød med velbehag alle de forfærdelige og frastødende detaljer, men bare punktligt inkludere dem i historien om det enkelte projekt. Ikke værd at forsøge at forstå, ikke analysere, bare kan du prøve at tage det.
 3. Vigtigste antagonist kender umiddelbart alarmerende musik og mærkevarer listigt grin (disse to funktioner vil ledsage skurken i hele timing).
 4. De følelser af hovedpersonerne meget hypertrofisk, men når det er klart, hvor bjerget, og hvor glæden. Dette er Thailand! Thai lakorny enkel og let mærkbar.
 5. De centrale figurer er altid en eller flere venner til at samarbejde fuldt ud med dem så hurtigt som muligt fælles lykke.
 6. Hovedpersonerne er altid taler om sig selv i tredje person, for eksempel, "Jeg ønsker" og "ønsker at race." Blandt fans af denne genre det anses for at være meget rart.

Alle Western i pris

Strange kendsgerning kan også betragtes at alle vestlige, kommer frem i billedet, anses det for ekstremt prestigefyldte. Hvis tøjmærket - den eneste "Dior" og "Chanel". Hvis du viser en velstående familie hjem, vil hans forbedring udføres i nøje overensstemmelse med de europæiske standarder. Hvis tegnene taler engelsk - det er placeret som en særlig dyd. Alle rige og respekterede helte i scenariet lige vendt tilbage fra USA eller Europa. Og så videre ...

For avancerede fans

Det er ingen hemmelighed, at disse kreationer af asiatisk film er meget populær blandt teenagere, så for at finde og se dem kan være i de populære sociale netværk, som bliver en regelmæssig på den moderne ungdom. Selvfølgelig, for at finde en "sæbe" med anstændige stemmeskuespil på russisk er vanskelig. Men Thai lakorny "i kontakt" til rådighed for visning med russiske undertekster, hvilket er ganske interessant, fordi de bevarede originale stemmer og betoninger af aktører.

Hvor skal man begynde?

Hvis du har et ønske om at slutte sig til fans af varmen, kan du overveje to muligheder. Den første er at se på klassiske designs såsom "forlade paradis" eller "Ping Anon", den anden omfatter undersøgelse af klassificeringen, så for ikke at ødelægge det første indtryk og gæt selv med genren af serien. Thai lakorny, vil listen over hvilke blive præsenteret nedenfor, ville være et godt valg for nybegyndere tilskuer, og for fanatisk hengivne beundrer.

klassikere af genren

I 2014 udgav han den thailandske lakorn "Hate tværtimod", som takket være konstruktionen af historien, kan spændende støbning og skuespil betragtes som et benchmark for genren. Dens varighed - i alt 15 episoder, er plottet bygget på en blanding af romantik, kærlighed og hævn. Hovedpersonen Keane - formanden for et stort firma - fører ned ad kirkegulvet til din favorit Kanoko, som mødes så meget som 7 år. Men bruden på tærsklen til bryllupsnatten beslutter sig for at køre til sit hjem for at tage en af de glemte bryllup gaver.

På dette tidspunkt, skønhed Tavan undslipper fra den nette bryder forlovelsen, efter at have erfaret, at han skamløst utro i to år, og hans elskerinde var gravid.

Kanoko, at tage en gave i en fart til sin mand på de regnfulde gader på sin bil, og uden at mærke nødstedte Tavan, slår hende. Efter ulykken Kanoko dør Tavan kommer ind i intensivafdelingen. Den uheldige Keane desperat kapløb til hospitalet for at finde ud af, hvem der var ansvarlig for drabet på sin unge kone, og da han hørte navnet Tavan, sværger hævn over hende. Her er en viklet plot er typisk for de fleste thailandske tv-serie.

Klassifikation efter genre tilhørsforhold

Absolut alle thailandske tv-serie kan opdeles efter genre grupper. Men det er værd at overveje, at en ren genre filmprojekter ikke ses. I hver film, tv-serier og endnu mere, kan du altid finde en tæt sammenvævning af flere undergenrer:

 1. Romantik (aka romance). Udestående repræsentanter for dette afsnit er: "Heart Akkani", "Golden trio", "Bewitched Vayapak", "Trap af kærlighed Patapi" 4 kærlighedshistorier - "The Himalaya af Tara", "Ping Anon", "Taddao Buss" og, selvfølgelig, "i blænding af solen."
 2. Komedie. Denne serie gør dig ikke bare smile, men være fyldt med latter:. "Maid med klokker og fløjter", "Fristen ... at blive gift" og klassikere af genren - "Restless girl"
 3. Rent ungdom lakorny "Baby" og "Kung Chai Ronnapi".
 4. Horror / rædsel. I denne retning, kan der produceres en hel del billeder af de udfordringer, der kaldes "Silke sti."
 5. Mystic (ikke rædsel!) - "Bewitched Vayapak".
 6. Fi (fantasi). Dette afsnit indeholder billedet med en interessant navn for en fantasi - "Love aldrig dør".

Klassifikation efter emne og semantiske belastning

Thai LANKOR meste overdrive brændende emner, der fører blandt dem:

 1. Alle arter og virkningerne af et proformaægteskab, "Vanida", "Hundrede måder lumsk forfører", "Crazy bryllup."
 2. Hovedpersonen er tilsigtet eller utilsigtet stjæler hovedpersonen: "The fange af kærlighed", "Ping Anon", "How to Marry", "Forladt Paradis", "bånd af kærlighed", "The tyv, der stjal mit hjerte", "Netværk af Amor" "God, smuk og ensom", "Act of ære", "Bitter honning", "Wild feber af kærlighed", "Rainbow flamme", "Under samme himmel", "hundrede måder snigende forfører."
 3. Hævn, hævn, og så videre Etc:.. "Og i morgen vil jeg stadig elsker dig", "I udstråling af solen".
 4. Separat isoleret serie, hvor der er scener af grusomhed og vold. Nervøs og letpåvirkelig anbefales ikke. Blandt dem: "Sådan Love", "Bitter honning", "Act of Honor", "Forladt Paradise", "The Incredible Bo", "Caught in Love", "Hundrede måder snigende forfører", "The tyv, der stjal mit hjerte", " regnbue flamme. "

Glad visning!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.