Kunst og underholdningFilm

Sovjetiske komedier - den bedste komedie

I dag er det svært at finde endnu en person, der ikke ser nogen sovjetisk komedie. Vi voksede op på de film, vi kender dem udenad. Alle sovjetiske komedie vil for altid forblive i vores hukommelse, vi er ved at gennemgå dem mere end én gang, og hver gang vi finde noget nyt i dem.

Den sovjetiske periode var ganske særegen i historien om den sovjetiske biograf. en film script krav var ganske konkret. Men på trods af dette, forfatterne skabt, instruktører filme, skuespillerne fortsatte med at spille. Noget mere for de mennesker er blevet en film.

Komedie, bedst i USSR, var en integreret del af enhver ferie. Mange år er gået, og vi stadig fejre nytår med filmen "skæbnens ironi, eller nyde dit bad!" og erfaring, sammen med helten, der befandt sig i en fremmed by i nytår. Da det viste sig, at den kult komedie ligesom ikke kun til befolkningerne i det tidligere Sovjetunionen, filmen "skæbnens ironi, eller nyde dit bad!" oversat til mange sprog. Forfatterne af billedet, sandsynligvis ikke engang mistanke hvad der venter dem verden popularitet, og vores folk ikke engang tænke på, at der snart vil de ikke kun fejre nytår sammen med de foretrukne skuespillere i denne film, men hele verden.

Interessant nok har mange sovjetiske komedier blevet oversat til mange sprog, de er elsket, de er i efterspørgslen og, selvfølgelig, de er meget morsomt. Måske en sans for humor i mennesker i forskellige lande er forskellige, men lyset humor af denne film opfattes af ethvert publikum.

Sådanne vidunderlige film som "Operation" Y "eller The New Adventures of Shurik", "Hund Mongrel og usædvanlige kors", "Queen of benzinstationen", "Gentlemen of Fortune", spottede dumhed, grådighed og fejhed, fremme kærlighed, ærlighed og skønhed. At tvinge os alle til at være venligere. Sovjetiske komedier - den venligste af alle verdens biograf. Måske fordi det er den mest forbud, der blev pålagt manuskriptet, og det viste sig, at disse film er blevet den mest rene og lyse.

Disse film kan ses børn i alle aldre, og forældre vil ikke have at frygte, at små hjerner vokser op at se på dem noget slemt og forbudt at deres barns sind. Det er ikke underligt, de oversat til sprogene i mange lande. Taget et halvt århundrede siden, er de stadig populære.

Sovjetiske komedier aldrig gå ind i kategorien af film "for en dag." Efter at have set mindst en af disse tider, jeg ønsker at se mere! Og snart er vi langsomt begynder at tale sætninger fra dine foretrukne bands i visse situationer, for at besvare dem, og at ikke mærke for sig selv. Disse film er en del af vores liv, og forblive der for evigt.

Sovjetiske komedier indsamlet enorme biografer verden over. De voksede mere end én generation er ikke det samme land.

På nuværende tidspunkt i det globale netværk er der mange steder, hvor du kan se gratis film. Komedie af den sovjetiske periode, som før, publikum nød stor popularitet. Dette er den bedste familie film, billeder, der ser godt hele familien, let at forstå som en tilskuer i alle aldre og ikke kede sig. Aktører, der medvirkede i dem var stadig i vores sind unge, interessante og sjove, selv om mange af dem er ikke længere i live. Men stadig vi husker dem som de fyre og piger, som vi så på skærmen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.