ForretningVirksomhed

Baseret på hvilke handlinger SP

I dag er en ganske vanskelig tid, hvor de økonomiske og skattereformer betydeligt komplicere livet, der kræver en vis indsats i ophobning af penge, og at opretholde kvaliteten levestandard. Forsøger at holde sig oven vande, er mange ikke opgivet deres forsøg på at åbne sin egen forretning og forsøge at finde dig selv i en verden af erhvervslivet. Hvilket bekræfter dag for dag et stigende antal borgere, som er villige til at blive registreret som enkeltmandsvirksomheder (SP). Så hvad er status for denne og er baseret på, hvad der virker, SP?

Skattelovgivningen giver følgende definition af denne status: SP - er den fysiske person, der påtager sig at udføre aktiviteterne i iværksætter, mens ikke at have en juridisk enhed (SP), registreres i den rækkefølge, der er til dette sæt.

I overensstemmelse med den civilretlige har ret til at udføre denne form for aktivitet kan være en individuel, startende fra det øjeblik, hvor det vil blive registreret som SP.

Prøv at forstå, hvordan en person kan blive en individuel iværksætter , og det grundlag, hvorpå IP opererer. Prøv også at få svar på spørgsmål, der oftest opstår som i udarbejdelsen af dokumenter til registrering, så i løbet af det. Vær ikke ilde at vide om detaljerne i den pakke af dokumenter, der skal forberedes til staten registrering og hvor den skal sendes. Hvad er grundene til afslag på registrering, samt hvad der skal gøres, og ophører med erhvervslivet.

Det eneste organ, der har myndighed til at registrere på individet som iværksætter og udstede et dokument om status registrering, dokumentation baseret på hvilken IP opererer - det er den skat inspektorat, som ligger på stedet for registrering af en fremtidig iværksætter.

For at starte proceduren for registrering bør være genstand for stempelafgift, hvis størrelse for dem, der ønsker at blive iværksættere gøre fire hundrede rubler. Så en ansøgning om registrering er lavet i den foreskrevne form. Endvidere bør det give en kopi af passet.

På behandlingen af ansøgningen er givet fem dage, hvorefter den enkelte er registreret som en individuel iværksætter og bliver ejer af jorden for sin operationer dokument (certifikat statslige registreringsprocedure), det samme papir, baseret på hvilken IP opererer.

Individuel iværksætter ikke har nogen grundlæggende dokumenter, på grund af det faktum, at udøvelsen af dens aktivitet er på egen hånd, med kun de lønarbejdere. Partnere og medinvestorer til individuelle iværksættere leveres ikke af lovgivningen. Der er derfor ingen grund til at regulere forbindelserne med partnere sådan dokumentation. Især fordi en partner anden selvstændig iværksætter kan fungere for den enkelte iværksætter. Hver SP handler på grundlag af sit instrument for staten registrering.

Ved afslutningen af aftalen, hvis parterne er individuelle iværksættere, vil deres dokumenter, som vil certificere den eksisterende status, tjene som en tid certifikat statslige registreringsprocedure, der er gyldig i henhold til IP i aftalen, samt et certifikat INN.

Dog skal skattemyndigheden berettiget til at nægte registrering af en iværksætter. Den nuværende lovgivning indeholder en række grunde, baseret på hvor han er berettiget til at gøre det. De vigtigste er korrekt udfyldt ansøgning eller fejlagtige oplysninger om betaling af statens pligt.

I så fald, hvis iværksætteren har besluttet at indstille deres aktiviteter, skal han indsende en ansøgning til skattemyndighederne. Til registrering af ophør af erhvervsaktivitet skat er ikke taget. Behandling af ansøgningen tager ikke mere end fem dage. Beslutningen af skattemyndighederne om opsigelse af erhvervslivet vil blive bekræftet af et certifikat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.