FormationVidenskab

Frustration i psykologi: svagt forstået af udtrykket

Mange udenlandske ord i vores sprog bruges til højre og venstre, selv om deres betydning er fortsat uklar for lægmand. Dette er, hvad der skete med ordet "frustration", er det meget gerne bruge endda nogle psykologer praksis, uden at give en forklaring. Så hvad er frustration?

Bestemmelse af lyde - "den følelsesmæssige og sanselige reaktion på uventede modstand af det omgivende miljø." Selvfølgelig er dette en meget generel definition. Under modstand kan forstås som forskellige omstændigheder - andre folks reaktioner, ubehagelige hændelser. Det vil sige, hvis der er en vis uoverensstemmelse mellem forventninger og virkelighed, og mennesket giver det en følelsesmæssig reaktion, denne reaktion vil blive kaldt frustration. I det russiske sprog til ordet nærmest begrebet "forvirring".

Selvfølgelig, per definition, er det klart, at denne betingelse er meget ubehagelig. Frustration i psykologi - ofte brugt udtryk, fordi det ledsager os gennem hele livet. Det er klassificeret i interne og eksterne frustration på kilder til konflikt. Indvendig kan skyldes det faktum, at en mand satte sig mål og nå dem virker ikke. Frustration ofte opstår, når utilfredshed af stærke ønsker og behov og instinkter. Personen er ofte tabt, hvis det faktum, at han normalt opnås, pludselig ophører med at arbejde ud. Det er også en kilde til frustration kan være en opmærksom på tilstedeværelsen af eventuelle komplekser, for eksempel, er bange for at tale offentligt eller frygt for socialt samvær. Så situationen for fiasko til ansigt ikke en gang, ikke to gange. Desuden er intern frustration i psykologi anses for at være en konsekvens af de interne formål konflikt, når gennemførelsen af en drøm forhindrer gennemførelsen af den anden, dette kaldes kognitiv dissonans.

Ekstern frustration i psykologi - en forvirring forårsaget af faktorer, der ligger uden for individet. Det vil sige, hvis du sad fast i trafikken - er kilden til den eksterne frustration. Eller pludselig Leder strengt nødvendig for at udføre en opgave, hvor medarbejderen ikke forstår. Den første stat, at en sådan person vil føle og være frustration. Selv om det kan gå i aggression, og ikke rettet mod kilden, som provokerede forvirring. Så der er i vores liv lærebog situationen: en mand tyranniserede chef, så manden i huset er brudt ægtefælle, ægtefællen får fra børnene, og den sidste i kæden af aggression bliver kæledyr. Det hele startede med den frustration af én person.

Denne tilstand kan forårsage forskellige mennesker ulige reaktion. Hvad er forholdet af frustration og forsvarsmekanismer hos den enkelte? Hvis intensiteten af i det mindste det første medium, det andet omfatter obligatorisk. Den første mekanisme - kendt som et begreb ikke alle fortrængning. Ubehagelige omstændigheder i denne sag, da det blev glemt, men at leve i det ubevidste og chikanere en person fortsætte. Regression - en "tilbagevenden" af individet på et tidligere udviklingstrin, hvilket også sker for at være en reaktion på frustration. Den tredje fælles forsvarsmekanisme - overførsel, det er den situation, at du har set tidligere - når en person tager ud vraget af hans håb om at lukke (og ikke kun).

Selvfølgelig, en vis grad af frustration er normalt og er grunden til at vi forbedrer os selv, men hvis det er forsinket i lang tid, kan effekten af konstant stress underminere sundheden. Især almindelige sygdomme, der er forbundet med frustration, almindelig i mellemlederne. Deres arbejde er ansvarlig nok, desuden de nødt til at svare til lederne af højere rang. Selvfølgelig er der de individuelle egenskaber af respons og barrieren kan overvindes, men det kræver ekstra tid og kræfter. Hvis en person er uddannet til at løse problemet, kan næste gang forvirring ikke være. Frustration i psykologi forstås som en reaktion på svær at overvinde, så hvis en person er fundet med en vanskelig, men ikke uovervindelige, hvad angår den udfordring færdigheder, vil det ikke frustration.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.