LovStat og lov

Militær pension for mange års tjeneste: beregningsregler, godtgørelser og funktioner

Folk i uniform i mange år er til gavn for de mennesker og fædreland, ofte forsvare hjemland deres egne bryster. Og så karakteren af deres aktiviteter, de ofte går på pension meget tidligere end resten af raske del af befolkningen.

Og i dette tilfælde, måske de mest presserende spørgsmål - en "modtage en præmie, hvis folk i dette erhverv for mange års tjeneste" og "hvad der menes med udtrykket" værnepligt pension "" I denne og andre vigtige spørgsmål vil vi forsøge at forstå i detaljer nedenfor.

Hvem er borgerne kan drage fordel af at modtage en pension for mange års tjeneste?

Bakket op af Rusland lov, kan militært personel søge om pensionsydelser for lang tjeneste i følgende tilfælde:

 • på tidspunktet for hans udflåd fra militære rækker den samlede erfaring skal være mindst 20 år;
 • hvis summen af anciennitet er 25 år, men kun halvdelen af dem blev givet til militærtjeneste, og personens alder er 45 år, så få en Superannuation pension kan kun være genstand for helbredsproblemer eller med debut af aldersgrænsen for stillingen.

Hvis der er mindst én af ovennævnte betingelser, er den pågældende fuldt ud berettiget til en pension for lange serviceintervaller soldater.

Men i det tilfælde, hvor der er en omvendt situation, tilføjes anciennitet til den samlede anciennitet. Som et resultat, en person går på en ferie på generelle grunde, der er fastsat af lovgivningen pension.

pensionsalderen

Det er værd at bemærke, at den maksimale aldersgrænse for hver militær kategori dit:

 • servering hyret personale - 50 år;
 • Intermediate Generelt - 60 år;
 • den højeste del af - 65 år;
 • kvinde - 45 år.

Dette gælder kun for folk i uniform, der tjener til gavn for deres hjemland.

Betingelser et pensionsbidrag for års tjeneste militær

Meget ofte, folk er interesseret i spørgsmålet om, hvad er betingelserne i beregningen af den monetære godtgørelse for lang.

Til soldaten kunne modtage en pension for mange års tjeneste, du har brug for følgende:

 • tjener i hæren i det tidligere Sovjetunionen, SNG og Den Russiske Føderation;
 • mand skal tjene fædrelandet i mere end 20 år eller nå pensionsalderen.

Der er nogle få tilfælde, hvor en sådan betaling er sat, det henviser til personer, der tjente i ligene af interne anliggender, i at kontrollere narkotikahandel organer og organer i det strafferetlige system. Men på samme tid beregningen af pensionsydelser går lidt anderledes.

Funktioner beregning af militære pensioner

Hvis en person er omfattet af de ovennævnte krav, kan det kvalificere sig til periodisering af den militære tjeneste pension.

Men hvad vil være på størrelse med betalingen, vi betragter nedenfor.

Hvis der på det tidspunkt, hvor der er en afskedigelse og adgang til et velfortjent hvil, der er et minimum anciennitet på 20 år, vil det nettobeløb af pensionen være lig med halvdelen af den løn, som den person, der modtages i løbet af tjenesten. Denne regel gælder også for folk, der har en fælles oplevelse af arbejdskraft aktivitet er mindst 25 år, hvoraf halvdelen blev givet til at tjene i de militære organer. For eksempel, hvis en person har en militær løn var 30.000 rubler om måneden, nettobeløbet af de pensionsudbetalinger uden præmier beløbe sig til 15 000 tusind rubler om måneden.

proceduren for beregning

Hvad er proceduren for udstedelse af en pension for lange serviceintervaller soldater?

Hvis en person har tilbragt i tjeneste hos mere end 20 år, opstår forskellene. Med andre ord vil en person, der har tjent mere end 20 år i de væbnede styrker kunne kvalificere sig til supplement til den netto pension, selv ved 3% om året behandles. Det er værd at overveje, at det samlede beløb, der modtages pension med tilsætningsstoffer for behandling ikke kan overstige 85% af den tidligere opnåede løn. Og eksempel på dette ville være: hvis for året var den gennemsnitlige månedsløn i mængden af 30 000 tusind rubler, der af dette beløb er beregnet, og yderligere 3% til nettet pension.

Hvis en soldat har en blandet oplevelse, nemlig den halve givet til tjenesten, og den anden halvdel gik til andre strukturer, så for hvert omarbejdet år stigning var kun 1%. Og det vil blive beregnet efter samme princip som beskrevet ovenfor.

Betalingsformer

Det skal bemærkes, at formålet med alderspension militært personel består af flere typer af betalinger, nemlig:

 • rate positioner;
 • sats for den militære speciale eller rang;
 • monetære tillæg for anciennitet;
 • betalinger vedrørende indekseringen af pensioner;
 • refundere til maden og den månedlige udgifter til militære rationer.

vigtigt er også det faktum, at den resulterende sum bonus for opfyldelse af pligt i fjerntliggende områder ikke vil blive inkluderet. Da der i dette tilfælde beregningen af pensionen betaling vil være en helt anden formel. Hertil kommer, at på det lovgivningsmæssige plan, en klar og kontrolleret af størrelsen af alderspension til soldater.

Dette beløb skal være præcis 100% af hovedstolen del af den alderspension, som blev etableret på tidspunktet for beregning og udførelse af militæret. I praksis ser det sådan ud: hvis på tidspunktet for registrering af pensionen er størrelsen af den monetære godtgørelse på 10 000 tusind rubler, er en militær folkepensionist løn under dette niveau strengt forbudt.

Er det muligt at modtage to pensioner på samme tid? Sådan arrangere dem?

Først og fremmest kan hver soldat nægte pension for mange års tjeneste til fordel for pensioner, der er udstedt for alderdommen. I dette tilfælde, magt udviklet og konsolideret på det lovgivningsmæssige plan, muligheden for at opnå godtgørelse penge til alderdommen som anciennitet og garanterede alderspension.

Militær pension for mange års tjeneste kan udbetales sammen med den alderspension underlagt følgende punkter:

 • mand efter militærtjeneste bør fortsat fortsætte med at arbejde i henhold til kontrakten;
 • en person, der ønsker at modtage godtgørelse for alders-, skal nå det krævede alder i henhold til loven;
 • summable forsikring periode skal være på mindst 5 år;
 • i henhold til lovgivningen til militær værner om retten til en kontant godtgørelse for lang.

Det skal erindres, at ved beregningen af alderspension perioder med aktivitet af militære pensionister ikke tages i betragtning, hvis de allerede er blevet taget i betragtning.

Hvordan beregningen af anciennitet for militært personel, der tjente i særlige vilkår?

Næsten hver soldat har oplysninger at anciennitet ikke altid forekommer i et kalenderår. Hvis en person var i færd militærtjeneste under særlige forhold eller var involveret i udførelsen af komplekse opgaver, så er denne person til at anvende fortrinsret beregning af alderspension til værnepligtige.

For eksempel folk der er involveret i kampene eller var på vagt på det tidspunkt, da den blev etableret en undtagelsestilstand. I sådanne situationer, er en særlig beregning anvendes på denne person. Denne regel gælder også for de soldater, der har været aktivt involveret i terrorbekæmpelse operationer i det nordlige Kaukasus.

Hver måned, vil denne service blive tredoblet. Med andre ord, er en måned regnes som 3. Derfor vil beregningen af pensioner til lange serviceintervaller soldater være 1: 3. Lovgivningen i vores land, og markerede de andre tilfælde, hvor optjening af anciennitet er muligt til en favorabel grundlag. Differentieret periodisering berettiget til at tage, hvis den service og indkvartering forekomme i områder med ugunstige klimatiske forhold. Disse omfatter nord langt og andre ækvivalenter til feltet regioner i vores land.

Men der er en vigtig pointe: hvis en militær pensionist genoptager sin karriere, vil denne betaling være utilgængelige. Hvis en person går på pension, betalingen igen genoptaget og vil blive re-konverteres. I dette tilfælde skal du følge tilvækst for hvert år brugt.

Pensionsgivende tillæg til lange serviceintervaller soldater i 2017

Det nye år vil bringe enhver og alle militære pensionister, der fortjener det, godtgørelse for mange års tjeneste. Det vil blive beregnet ikke blot i form af en kontant supplement, men også på bonussystemet, nemlig:

 • når den militære erfaring af over 30 år, vil positionen af bonussen være 1 point;
 • Tja, hvis militær erfaring var mere end 40 år, og bonus vil være mange gange mere - 5 point.

Vil militær indeksering af pensionerne i 2017?

Det nye år vil behage mange militære pensionister, og ikke kun dem. De fleste ubeskyttet segment af befolkningen forventer flere overraskelser. Hvad? Læs videre.

På den første dag i februar i det indeværende år var der en stigning af pensionerne for alle pensionister. Taget højde med en hastighed på 5,4%. Hertil kommer, at de gode nyheder ikke ende der, som fra april denne betaling er steget med 0,4%. Som et resultat, vil den samlede stigning forekomme 5,8%.

Som det vil blive indekseret militær pension for mange års tjeneste? Med hensyn til en bestemt gruppe af tjenestemænd, især vi taler om den militære, denne gruppe af mennesker, som du kender, har særlige rettigheder, så øger deres pensioner vil være som følger:

 • obligatorisk årlig stigning på 2%, uanset niveauet af inflation og andre ting;
 • obligatorisk indeksering af pensionerne efter inflationen, som vi ved, var det 5,4%.

Hvis vi gør simple beregninger, at billedet er tydeligt - militære pensioner vil stige med 7,4% for års tjeneste.

Hertil kommer, for de militære pensionister er alle fordele. Som før, skal de ældre af dette lag være berettiget til at drage fordel af gratis rejse på nogle offentlige transportmidler. Desuden er det absolut alle militære pensionister er berettiget til en rabat på billetprisen for andre transportformer.

Men det er ikke hele listen med fordele. Når en person opnår status af militær pensionist, han har al mulig ret til at drage fordel af en rabat på 75% på en billet til et sanatorium. Det er også vigtigt, at skattetrykket for denne kategori af mennesker er meget lavere end for andre dele af befolkningen. Rabat på skat vedrørende køretøjer og jord. Det er værd at bemærke, at der er en anden ganske imponerende præference i form af ekstraordinær kompensation af regninger. Her er, hvad det betyder præferentielle anciennitet pensioner for militærpersoner.

konklusion

De sidste par år i vores land har været ret kompliceret. Især tung forløbne tid har stået ud for de mest ubeskyttede lag af befolkningen - pensionisterne. Men det nye år har bragt tro og håbe, at tingene vil blive bedre, og som kan ses fra alle de ovennævnte, den positive udvikling indlysende.

Med hensyn til militære pensionister, konklusionerne er klare: det segment af befolkningen i vort land kraftigt støttet af regeringen. Og det er meget vigtigt. Da soldaterne trak sig tilbage med ære at forsvare deres land og folk i mange år. Og når det er legitime ret til velfortjent hvil, har staten ikke glemt dem, og fortsætter med at pleje og støtte materiale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.