LovStat og lov

Kilder til forvaltningsret

Systemet og kilderne til forvaltningsret afspejler de komplekse og indbyrdes afhængige og indbyrdes forbundne juridiske og administrative regler og bestemmelser. De danner en særlig information og juridisk enhed, som har til formål at sikre reguleringen af de juridiske compliance management relationer forbundet med staten administration organers aktiviteter, den udøvende magt, samt relationer, der er forbundet med ledelsen aktivitet, som gennemføres af andre organer statsmagten og tjener deres enheder og andre enheder, der kan lov.

ovenfor industrien system indbefatter i dets sammensætning to delsystemer - særlige og generelle. De, til gengæld er opdelt i mindre delsystemer.

Den generelle del omfatter:

  1. Udøvende organer, organer statslige administration.
  2. Forvaltningsret i form af juridiske, videnskabelige, industri og akademisk disciplin.
  3. Metoder og styreformer, de udøvende organer.
  4. Administrativ jurisdiktion.
  5. Angreb og ansvarlig.
  6. Juridiske enheder.
  7. Administrativ proces og typer af produktion.
  8. Disciplin og lovligheden i aktiviteterne i den offentlige forvaltning og udøvende organer.

Den særlige del omfatter de administrative og retlige regulering:

Det vigtigste formative element for at sikre integriteten af kontrol, ledelse betragtes arten af relationer, der er dannet i de områder af aktivitet af statslige organer.

Kilder til forvaltningsret - det virker, juridiske, regulatoriske, dannet med organer fra statsmagten og statsforvaltningen. Deres juridiske egenskaber kan være forskellige. For eksempel kan handlinger gives højere juridisk ejendom (lov) eller være underordnet (management handlinger, for eksempel).

Kilder til forvaltningsret i Den Russiske Føderation - er de dekreter, love, administrative forskrifter, afgørelser fra regeringen og andre. Blandt disse love, som har højere juridisk ejendom, giver den mest betydelige regulering og generelle administrative og andre retsforhold. Vedtagelse af love, som de lovgivende organer i staten og dens fag.

Kilder til forvaltningsret, er øverste juridiske ejendom i Rusland er: Forfatningen, føderale love (den undtagelsestilstand, for eksempel), de føderale love forfatningsmæssig karakter (fra regeringen i Rusland, for eksempel), de love, herunder hovedstol, de emner i Den Russiske Føderation og andet.

Dekreter udstedt af den russiske præsident, også give regulering af vigtige spørgsmål i tilrettelæggelsen af den offentlige forvaltning.

Spørgsmål om lov og orden, lokale myndigheder og andre spørgsmål af regulatoriske beslutninger udstedt af den lokale repræsentant.

Ledelsen fungerer som kilder til forvaltningsret, som blev vedtaget af højere myndigheder (regeringen), kommunale, centrale (ministerier og styrelser) samt myndighederne i de russiske regioner. Forvaltningsakter kan kun vedtages i forbindelse med reguleringen af spørgsmål om regeringsførelse, der strækker sig til den myndighed overdraget til institutioner og virksomheder uden at påvirke de pligter og rettigheder for borgerne. Fra dette punkt på de vigtigste normative retsakter omfatter koder, vedtægter, regler, forordninger, handlinger, ikke udstyret med disse former.

Vedtægter, som kilder til forvaltningsret, er oprettet og drives i forskellige områder af den offentlige forvaltning. Ifølge loven, skal sådanne handlinger være til stede i virksomheder, uddannelsesinstitutioner. Chartret er et dokument, fastsættelse af organisationsstruktur og kompetence i de organer i det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.