TravelingCamping

Hvorfor Ture i Tel Aviv nyder fortsatte popularitet?

Ture til Israel kan forfølge forskellige mål: at gennemgå behandling, besøg historiske steder, foretage en pilgrimsrejse til Det Hellige Land eller bare slappe af. Afhængigt af dette, skal du vælge ruten.

Resten er bedst på Middelhavet resorts i landet. Særligt populære er ture til Tel Aviv med sine enorme strande, komfortable hoteller i forskellige "stjerne", elite butikker og mange caféer og restauranter, der serverer frisk fisk og skaldyr. Med jævne mellemrum er de lokale restauranter afholdt om aftenen den nationale køkken, som, til tider, selv de bestilte varer fra det land, hvor måltider vil blive serveret til de besøgende, samt inviterede kunstnere, der har i repertoiret af passende sange og danse for at deltage i underholdningsprogrammet.

Tel Aviv med rette bærer titlen på den kulturelle hovedstad i staten. Kun koncertsale der er flere dusin, for ikke at nævne de teatre, museer og gallerier. Som regel alt i sidste øjeblik i Tel Aviv omfatter et obligatorisk besøg på opførelser af Chamber Theater "Habima" og "Gesher", som gør det muligt at føle den nationale farve af denne ungt land med en gammel historie.

Primorsky Boulevard i Tel Aviv strækker sig fra den nordlige del til Jaffa (Yafo), som er inkluderet i den liste over verdens kulturarv som en af de ældste byer på planeten, på grund af den antagelse af arkæologer mennesker bosatte her omkring fire tusinde år siden. Nu er denne gamle løsning, ligesom Hersonissos blev en del af en forholdsvis ung Sebastopol, betragtes som en af de distrikter i Tel Aviv. Under en gåtur gennem byens gader den gamle murværk, den snoede bue minder om svundne tider. Og lokale gader fortjener særlig opmærksomhed, nogle af dem - det er trappen, krydser hinanden, sammenlægning til én, hvile mod de intrikate dekoreret døre eller tomme vægge. Walking gennem deres skridt, er du sikker på at komme ud til Constellation Road - en af de mest populære turistmål over den gamle Jaffa.

Det er værd at besøge parken "Mini Israel" værd. På fem tønder land, der er indsamlet omkring tre hundrede og halvtreds modeller af berømte israelske attraktioner samt miniaturer af moderne bygninger, teatre, stadioner. Alle af dem er håndlavede af lokale håndværkere. Der er hele tiden en række arrangementer og er organiseret udstillinger, hvilket gør parken et yndet sted for lokale og besøgende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.