TravelingRejsetips

Hvor man kan bo på M4 "Don" i Krasnodar-regionen, Voronezh, Rostov, Moskva?

Kvaliteten af russiske veje er dårlig i dag. Flere og flere bilister til at køre lange afstande foretrækker at bruge betalingsvej. Her og vejbelægningen bedre, og på næsten hver kilometer kan du finde tankstation eller tankstation. Nær betalingsveje er en masse mini-hoteller for kvalitet rekreation i vejen. Hvor man kan bo på M4 "Don"? Nedenfor er en liste over steder vil blive præsenteret til at hvile i forskellige regioner.

Hotelkomplekset "slavisk"

På den 143 kilometer af ruten, nær begyndelsen af stien er et komfortabelt hotel kompleks "slavisk". Hotellets gæster tilbydes komfortable dobbelt og tredobbelt værelser. Derudover kan du installere en anden seng. Komplekset har en døgnet rundt bevogtet parkeringsplads. Alle værelser har en telefon, en gratis internet.

De, der ikke ved, hvor man kan bo på M4 "Don" er bestemt værd at besøge hotellet "slavisk". Hvor du vil være i stand til at slappe af foran en udmattende tur, ikke kun kroppen men sjælen. Gæsterne inviteres til listen af yderligere tjenesteydelser. Disse omfatter billard, karaoke. Der er en mulighed for at tilbringe tid i en hyggelig café. Måltider i prisen er ikke inkluderet. For et ekstra gebyr kan du bestille morgenmad, frokost eller middag på dit værelse.

Ophold i forvejen er ønskelig. Til dette formål har vi bare ringe til nummeret 8910159 99 26 eller udfylde en formular på hjemmesiden.

Hotel "Airplane"

I Lipetsk region på 460 km af vejen er et hyggeligt hotel, der behager den besøgende kvalitet og service i over 15 år. Her, alle kan stoppe nogen krydser M4 "Don" motorvej. Hvor man kan bo, vil hotellets personale fortælle den godmodige. Tilbyder komfortable lejligheder til at rumme to eller tre personer. Ekstra senge kan udleveres, hvis det er nødvendigt.

Værelser i hoteller varierer øget komfort. Der er engangs personlige hygiejneprodukter, forudsat ren seng og håndklæder. I de varmere måneder, arbejde aircondition. Hvert værelse har en telefon til at kommunikere med personalet, med gratis internet.

For dem, der ikke ved, hvor man kan bo på M4 "Don", hotel "Airplane" tilbyder yderligere tjenester. Bygningen har et vaskerum, sauna. Territory har en sikret parkeringsplads. Alle kan slappe af uden at bekymre dig om din bil.

"Dace" hotel

Blot en kort køretur fra skråninger, er hotellet "Elec" beliggende i det historiske centrum. I umiddelbar nærhed er der mange interessante attraktioner. Dette er et godt sted for dem, der endnu ikke er besluttet, hvor at tilbringe natten på motorvejen M4 "Don". Vurderinger viser, at hotellet ligger i en virkelig smukke sted. Du bør absolut efterlade bilen på parkeringspladsen og gå en tur gennem gaderne i byen.

"Dace" Hotellet er designet for gæster i forskellige kategorier. Jeg stopper her og familier med små børn, og erhvervsfolk til at rejse periode. Turister, der besøgte byen rejser, vil sætte pris på den avancerede funktioner af hotellet. Lige her kan du bestille en interessant tur, og fortsætte rejsen den næste dag. Efter alt, alle ved, hvad en rigtig ferie - en ændring af aktivitet. Det er ikke nødvendigt at bruge tid i rummet er spildt.

Motel "Blå Thunder"

For dem, der ikke ved, hvor man kan bo på M4 motorvejen i Moskva-området, har hotellet en lille "Blå Thunder". Dette sted er perfekt til folk med begrænsede økonomiske ressourcer. For standard Enkeltværelse bliver nødt til at betale kun 600 rubler. Dobbelt "Lux" er værd at omkring 1500 rubler. Lejligheden har alt hvad du behøver for kvalitet rekreation. Denne seng med alle sengetøj, personlige hygiejneprodukter. Rummet telefonen er, at der er en Internet. Tillæg kan ydes en hårtørrer og jern.

Hotellet har normalt en masse tomme pladser. Men antallet er stadig bedre at booke på forhånd ved at ringe 8495649 45 96. Hotellet har vaskeri og renseri. Bilen kan efterlades på uret bevogtet parkeringsplads. Motel "Blå Thunder" har en veludviklet infrastruktur. De, der ikke bruges til at tilbringe aftenen alene, kan besøge en af de restauranter eller caféer i nærheden. I bydelen er der flere karaoke barer og billard klubber.

Hotel "Don"

33 km af vejen er et hyggeligt hotel med samme navn. Det er ikke let sted at sove. Her kan du drage fordel af en vej servicefaciliteter hele vejen igennem. Dette er en stor mulighed for dem, der ikke ved, hvor man kan bo på M4 "Don" og til at udføre vedligeholdelse på sit køretøj. Komplekset har betalende parkering. Hertil kommer, her motordiagnostik, kan udføres bremsesystemet. Dygtige håndværkere vil forberede bilen til den lange tur, indtil føreren vil have en pause.

Hotellet tilbyder hyggelige enkelt- og dobbeltværelser med tv, minibar, bad og toilet. Extras kan leveres online. Nogle værelser har et køleskab. På tredje sal i en sauna, samt flere caféer. Hvis det ønskes, kan morgenmad, frokost eller middag serveres på dit værelse.

Hotelkomplekset kan henføres til den gennemsnitlige prisklasse. Omkostningerne ved en standard dobbeltværelse er 2500 rubler per dag. Per lejlighed "Suite" bliver nødt til at betale ikke mindre end 5000 rubler.

På første sal kan du købe alt hvad du behøver til dit køretøj. Denne række af reservedele og forbrugsvarer. Du kan leje en bil støvsuger, eller bringe bilen for at specialiserede bilvask.

Ved indgangen til hotellet har også en restaurant Subway fastfood. Der kan være en lækker snack eller et varmt måltid på vejen. En bred vifte af desserter og læskedrikke.

Hotelkomplekset "Galkino"

Hvor man kan bo på M4 "Don" i regionen Voronezh? Den naturskønne plet ligger hotelkompleks "Galkino", der opfylder de besøgende døgnet rundt. På trods af, at der i umiddelbar nærhed der er en travl trafik motorvej, kan hotellet slappe krop og sjæl. Hotellet kan tilbyde sine gæster komfortable værelser med bad, aircondition, tv og køleskab. Det er muligt at bruge internettet helt gratis. Hastighed det er ganske lav. Men det er nok til at læse nyheder på sociale netværk eller kontakt med deres familier.

Hotellet tilbyder standard enkelt og dobbelt lejligheder. Derudover kan du installere senge. Børn under 5 år ophold med forældre gratis.

Hotelkomplekset "Galkino" er placeret i umiddelbar nærhed af Voronezh lufthavn. Det var på dette hotel ofte overnatter folk opfylde deres fjerne slægtninge. Dette er ideelt for dem, der ikke ved, hvor man kan bo på M4 i Voronezh-regionen. Komplekset har betalende parkering, samt flere caféer. Om aftenen, alle har mulighed for at slappe af i saunaen eller spille et par spil i billard klub.

"Katyusha" hotel

På den 855 kilometer rute er et hyggeligt sted at slappe af efter en udmattende rejse i bil. "Katyusha" - er det perfekte sted for dem, der ikke ved, hvor man kan bo på M4 i Rostov-regionen. Denne indstilling er perfekt for rejsende på et budget. Udgifterne til den dyreste plads er 2000 rubler per dag. For enlige standard lejligheder vil være i stand til at betale kun 500 rubler. Denne pris inkluderer overnatning i et hyggeligt værelse med et minimum af faciliteter. Internettet er gratis.

Det tilbyder value-added services såsom tøjrens og tøjvask kan leveres. Om aftenen har gæsterne mulighed for at slappe af i en hyggelig cafe eller en sauna. Også i hotellets pool. Den parkering på stedet. Under hvile, kan chaufføren ikke bekymre dig om integriteten og sikkerheden af dit køretøj.

Hotel "Druzhba"

Hvor man kan bo på M4 motorvejen i Rostov-regionen? Service er glade for at tilbyde sine ansatte hotellet "Venskab", som er i Millerovskiy område. Det er et roligt sted egnet til turister, der er vant til at spare. Per værelse med nogen bekvemmeligheder kommer til at betale omkring 800 rubler om dagen. Bad og toilet er på gulvet. Komfortable lejligheder med alle faciliteter ville koste mindst 1800 rubler. Derudover kan gæsterne TV, Internet, personlig hygiejne produkter.

På hotellet er der betalt parkering. Biler er beskyttet døgnet rundt. Hotellet er velegnet mere for dem, der bare ønsker at fysisk resten af vejen. Ingen underholdning her, desværre ikke. Men en rolig afslappende søvn vil helt blive nået.

"Gostiny Dvor" hotel

Komplekset ligger på 1196 km på motorvejen. Hotellet er det ideelle sted for dem, der ikke ved, hvor man kan bo på M4 "Don" i Krasnodar-regionen. Besøgende tilbydes komfortable værelser koster fra 2900 rubler. I de fleste tilfælde er komplekse tjenester bruges af turister, der går på ferie til Sortehavet. I hotellets alle vil være i stand til at slappe af efter en udmattende tur og samle kræfter til den videre rejse.

Hotellet har en veludviklet infrastruktur. Du kan ikke kun søvn, men også have det sjovt på en af restauranterne. Hotellets gæster er også inviteret karaoke, billard, sauna. Desuden kører tøjrens og tøjvask. Arbejde døgnet rundt bevogtet parkering. De, der har reserveret et hotelværelse, betale for er ikke nødvendig parkering.

Mini-hotel "finke"

I Pavlovsk bydelen Krasnodar-regionen vil gerne mødes besøgende ansatte i et lille kompleks "Siskin". Du kan ikke kun slappe af i kroppen, men også få erfaring ved at besøge de lokale attraktioner. Kun 200 meter væk er den kapel i St. Nicholas. Ifølge legenden, ønsket, den skjulte i denne historiske påmindelse, vil gå i opfyldelse.

Det tilbyder gæsterne en gratis parkeringsplads, som er bevogtet døgnet rundt. Hotellet har en sauna og en indendørs pool. Komplekset har i alt syv numre. Så book lejligheder til ophold helst på forhånd. Til dette formål bør kun ringe op til nummeret 8962864 71 77. leveomkostningerne for én person per dag er 1.400 rubler. For en ekstra seng bliver nødt til at betale en anden 400 rubler. Tag i kæledyr ikke-ryger.

Mini-hotel "finke" er perfekt for dem, der ikke ved, hvor man kan bo på M4 "Don" i Krasnodar-regionen. Men det er nødvendigt at tage højde for, at antallet af pladser er begrænset. Spontant overnatte her kan ikke gøre alle tilfredse.

Hvor man kan bo på M4 "Don" i teltet?

Skal du på en lang rejse, er ikke alle regner med yderligere finansiel udgift. Men også være mere end 10 timer på vej uden pause er ekstremt farligt. I sommeren kan du stoppe til hvile i et malerisk område af poolen. Man behøver blot at henvende sig til 100-200 meter fra vejen. De, der rejste ruten adskillige gange, hævder, at de bedst egnede steder til camping ligger på 900-1100 km. Stort set alle steder du kan sætte ned et telt, tænde et bål og har en stor tid med din familie. Du er nødt til at forberede sig på forhånd alt tilbehør for natten under åben himmel. Hvis der ikke er telt, og du kan sove i bilen.

De, der ikke ved, hvor man kan bo på M4 "Don", værd at et stop på bredden af floden af samme navn. Alle ved, at vand er næsten øjeblikkeligt lindrer træthed. Don-floden har mange maleriske steder, som er ideelle til campingpladsen. Bestemt ønsker at bo her. Og hvorfor ikke bruge tid i fællesskab med naturen, hvis tiden tillader det?

Livlig Thrakien M4 "Don" har en masse steder, der er egnet til at levere rekreation kvalitet. Hvis finanser tillader det, kan du bo i et komfortabelt hotel. Og hvis ikke, ja, du kan tilbringe natten i det fri! Det vigtigste er at tænke på forhånd om deres egen sikkerhed og for at bestanden op på fødevarekvalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.