Intellektuelle udviklingAstrologi

Dem med Jomfruen - Sign, vil agat sten være nyttigt

Mind, ekstraordinær logik, fred, balance, opmærksomhed på indenlandske detalje - det er sådanne gode kvaliteter har Jomfruen (stjernetegn). Stone, hvem der skal bære de er født under denne konstellation, bør støtte de positive karaktertræk af ejeren og hjælpe med at bekæmpe negativ. Især er Jomfru ofte fordybet i Betragtningen af de finansielle problemer og har overdreven kritikalitet i forhold til andre.

Sidste kvalitet forårsager ofte den modsatte reaktion som negative energi emissioner. Hvad er en amulet for at beskytte mod sådanne manifestationer kan bære Jomfruen (stjernetegn)? Stone "tiger øje" i dette tilfælde kan betragtes som en stærk talisman. Den er velegnet til folk, der er konstant engageret i erhvervslivet, aktiv og målrettet. Dev det beskytter både på arbejdspladsen og i hjemmet, holde deres ejendom, et hus, samt at forebygge den jalousi og skænderier.

Hvad smykker vil sandsynligvis være glad for at Jomfruen (stjernetegn)? Stone i dem, bør ikke være alt for lyse glans, blande sig godt med tøj og situationen. I denne henseende, personer født i slutningen af august eller begyndelsen af september, er meget pedantisk, så deres samling af mineraler tillader tilstedeværelsen af mere end et dusin forskellige prøver. Siden fødselsdato er på skift af varm sommer koldt efterår, kan Jomfruer brug for som støtte sten af røde nuancer i vinteren og "køling" i sommeren ved hjælp af lys eller gennemsigtige prøver.

Hvilke mineraler kan bære vinter Jomfruen (stjernetegn)? Stones-maskotter her repræsenteret ved koraller, appelsin agat, rød jaspis. For dem, der vie deres liv til stort set arbejde, jaspis er et vigtigt redskab for gode relationer til myndighederne og den hurtige forfremmelse. Koraller styrke udviklingen af logik, lindre spændinger og frygt, så jomfruer for at bevare så værdsat af deres ro og sindsro.

Solar nuancer af agater er bedst egnet til folk af høj moral og hjælpe dem med at overleve i vanskelige situationer, få venner og opbygge relationer. Hvis du er i nærheden af en person, hvis Zodiac tegn Jomfruen (Mand), at en sådan plan vil stene ham blive mindre kulde i forholdet. Det er også muligt at kunne modstå i konflikterne, hvorfra en repræsentant for dette tegn normalt forsøger at forlade på grund af deres egen uddannelse.

Hvordan skal samle op i sommeren Tilbehør dem, der horoskop Jomfruen - stjernetegn? Stone cacholong (hvid opal) eller rhinestone hjælp midt i sommervarmen gevinst ren sindstilstand, for at bringe fred og god i familien. Crystal er meget effektivt renser rummet fra den negative, hvilket gør det meget værdifuldt at Dev, der har tendens til at "besat" med renlighed i alle planer. Mineraler, der ikke er egnet til blev født under dette tegn er mørke mønstre (labradorit, hæmatit, sort opal). De har en deprimerende effekt på den åndelige verden. Bare kan handle negativt pyrope og sort onyx og grøn jaspis, malakit, lapis lazuli, gul diamant, tværtimod, kan berige magt disse mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.