Kunst og underholdningFilm

"En sjælden gruppe af blod": roller og skuespillere. "En sjælden gruppe af blod": historien og filmholdet

Seerne kan se en anden utrolig ligner hundreder og tusinder af andre tv-serier. De Borgerne er positivt indstillet over for sådanne billeder, hvor der er ikke er for spændende begivenheder, men tværtimod viser en rolig, stille liv af almindelige mennesker, med deres fordele og ulemper, hvor alle handlingen er bygget på en simpel lys følelse - kærlighed. I disse film, kan fra de første minutter antages at være i livet af hovedpersonerne, den skæbne, der venter dem, der under mødet, de vil. Og selv hvis noget uforudsigeligt sker meget hurtigt alt går tilbage til den gamle sti. Efter alle disse drejninger af begivenheder og viste skuespillerne i serien. "En sjælden gruppe af blod" - en film, der er interessant at se på og behagelig at huske.

Historien i billedet

Det vigtigste heltinde i serien er en tredive-årig sygeplejerske Nadezhda Samsonova. Hun arbejder på byens hospital, hun bor med sine forældre. Hun er overbevist om, at det hele i hendes liv er at hjælpe mor og far, samt arbejde. Landsbyen, hvor hun bor, ikke selv har den sædvanlige førstehjælp indlæg, og retterne folk vasker under rindende koldt vand fra brønden. Det skyldes, at livet for landsbyboerne sker i sådanne vanskelige forhold, Hope mener, at hun ikke har ret til at forlade. Det har simpelthen for at hjælpe sine forældre.

Desuden mener hun, at det er helt uinteressant, og intet menneske vil aldrig være opmærksom på det. Hendes lillesøster flyttede til byen. Med jævne mellemrum inviterer hun hende til ham, så hun kunne finde en god fyr og blive gift. Det skal bemærkes, hvor godt de skuespillere blev valgt. "En sjælden gruppe af blod" - en film, der er værd at se mindst én gang. Hans karakterer synes at understrege karakter og udsigterne for heltinden. Nadia søger ikke at arrangere hans personlige liv. Hun mener, at hvis frataget skønhed, så ingen vil ikke lide det.

Skønhed eller godhed?

På den anden side, på grund af arten af Håb er ikke en skriftlig smuk, men hun er meget lydhør, venlig person med en munter disposition. Hun kommer altid til hjælp for dem, som har brug for denne hjælp. Pårørende, kolleger, patienter og kærlighed og respekt for de iboende Woman altruistiske kvaliteter. Men hvordan kan en kvinde leve et lykkeligt liv uden at opleve en enkelt dråbe af kærlighed? Og hvis jeg kan i håb Samson at finde lykken, at tror oprigtigt, at du ikke kan falde i kærlighed til skønhed og position i samfundet, og for den store hjerte?

Aktørerne i serien "En sjælden blodtype:

  • Ada Rogovtseva (rollen som Olga I., tanter Andrew);
  • Tatiana Tashkova (rolle Anastasii Fedorovny Samsonovoy);
  • Dmitry Orlov (spillet Andrew);
  • Prokhor Dubravin (Igor rolle);
  • Alexander Sersky (rolle Nadine far);
  • Vladimir Nosik (rolle Tikhon bedstefar).

det rigtige valg

Da det blev besluttet at begynde at skyde billedet, Hope ubetinget rolle Samson gav skuespillerinden Catherine Porubel. Og instruktøren har ikke tabt. Det var meget korrekt tilpasning af roller i serien "En sjælden blodtype." Skuespillere meget præcist skrevet ud hver detalje af hans figurer.

En ung landdistrikterne kvinde, måske lidt gamle og støvede og ikke mousserende særlig skønhed, men en meget venlig og medfølende - dette skulle vises på skærmen i billedet af hans karakter Porubel. Det var ikke den første sådanne af dets reinkarnation. Lidt tidligere hun allerede havde medvirkede i en anden tv-serie om en smuk Seraphim. Og alle de test sat hendes karakter på manuskriptet, hun slog med følelser denne landsbyboer. Derfor re-udseende Ekateriny Porubel på skærmen i rollen som de andre piger fra landsbyen med den første episode vakt interesse hos publikum. Især for fans af sovjetiske og russiske biograf, der er interesserede i arbejdet med berømte skuespillerinder. Efter alt, i mange år kun mindeværdige Nonna Mordjukova og storslåede Alisa Freundlich aldrig bange for at blive vist på skærmen i billeder, så at sige, utiltrækkende kvinder.

Serien er filmet i Ukraine - Odessa og sydlige by Naked Pier, som ligger 16 km fra Kherson. En del af optagelserne af billedet er ikke i selve byen og i nærheden, på øen Belogrudovo. På billedet kan du se floden og Konka.

Dette vosmiseriynogo melodramatisk serien udgivet russiske producenter - Vadim Serebrennikov og Alexander Zosimenko. Manuskriptforfatter med projektet var Jaroslav Segal. Et studie "ARKA" har deltaget i alle serier. Sammensætning Alexei Shalygina blev en storslået musikalsk akkompagnement til tv-serien.

Selyanka eller byen dame?

Når den indstillede af serien "En sjælden blodtype" aktører og roller, de spillede, viste en interessant billede af den landlige livsstil. I et interview med Ekaterina Porubel fortalte journalister, at billedet af en pige fra landsbyen Det er ganske behagelig fornemmelse. Selv alle tøj er ikke bragt hende ulejligheden og ubehag.

Skuespillerinden sagde, at det er ganske let i det virkelige liv mennesker. Selv høje hæle ikke kan lide. En udenlandsk usympatisk karakter det ikke skræmme hende, fordi det var bare en rolle, og det uinteressant er helt anderledes. Det sker på samme måde, som en grim mand er så charmerende, at der ikke generelt accepterede kanonerne af skønhed, han simpelthen ikke bemærke. Spil Håber det var interessant, fordi den indre kerne af heltinden og hendes uudtømmelige altruisme er værdig til respekt.

mærkeligt navn

Serien "En sjælden blodtype", som skuespillerne blev valgt med opmærksomhed, åbnede seerne ikke blot billedet af hovedpersonen, men fra starten forklarede ideen om den betegnelse, som kan ved første øjekast synes fantasifulde og bizar. Ja, i den første serie, når det hospital, hvor han arbejder Hope bragte en patient med et enormt tab af blod, hun ved et uheld hørt, at en mand har en sjælden blodtype, sagde han til sine kolleger, at transfusionen blev ført bort. Hun havde ikke ondt af den anden ingenting, ikke engang sådan en sjælden blod.

Det er denne lille fragment bærer enorme betydning: Nadia Samsonov er ikke i stand til at fortryde noget for andre, selv deres eget blod.

Måske showet og noget naiv, men plottet er omtalt i det er alvorligt nok. Han er begyndelsen, klimaks og denouement. Aktørerne i filmen "En sjælden blodtype" næsten perfekt kombineret sine evner med arten af hans karakter. Og alt sammen passe perfekt ideen om at skabe maleriet. Så hvordan det så instruktøren.

Selv i forhold til patienten to kvindelige sygeplejersker, der arbejder til gengæld er i diametral modsætning. Den første af disse er håb. Anden - Alla (skuespillerinden spille hende - Julia Zhigalina). Selv piger navne lyde anderledes: Alla - højt, saftig, farverige og Nadia - simpelthen, sikkert, selv blegt. Den første forsøger meget hårdt som en nybegynder til hospitalet lægen tillader ham flirte. Den anden er ofte tavs, næsten aldrig smiler og er ikke travlt med at reagere på den nye chef for de gode vittigheder. Selv i det almindelige liv hver pige tingene går deres egne veje. Alla har en mand, men hun er helt parat til at diskutere-de andre mænd. Men Nadia stadig ikke kan blive gift, og ikke forsøger at ændre deres livssituation.

Ærligt om kærlighed

Alle roller talentfulde skuespillere blev valgt. "En sjælden blodtype" - en af de største tv-shows i de seneste år. Hver historie fortalt i det blev spillet af en meget troværdig.

Selv begynder at opbygge et forhold til en ung læge Igor (Prohor Dubravin) synlig ærlighed og integritet af pigen. Nadia ikke rigtig tror på intentionerne i den fyr, men faldt i kærlighed uden hukommelse. Og alle gik smukt og godt, indtil hun så Igor, på den anden side - Natasha (Skuespillerinde Svetlana Ustinova). Hun straks afbrød alle forbindelser med lægen og fandt ud af, at hendes kollega ventede et barn med ham. Også her ser det ud til det storsind af hovedpersonen: efter fødslen af Natasha Mishenki Nadya søn hjælper hende med barnet, hæver ham som sin egen søn, og troede ikke på det faktum, at i hendes personlige liv vil der være nogle ændringer.

Fremragende arbejde vist i serien aktører. "En sjælden blodtype" - en film, der fortæller en historie, der kan ske for enhver. Skuespillere tage hensyn til alle de faktorer, rum-tid-format og det lykkedes at undgå en enkelt alvorlige fejl eller mangler. Når du ser er der ingen skygge af tvivl om, at de tegn - er absolut virkelige mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.