Kunst og underholdningFilm

Skuespillerinde Elena Maximova: biografi, personlige liv, Filmografi

Maksimova Elena Aleksandrovna var en del af et konglomerat af smukke skuespillerinder i den sovjetiske tid, som placeres den måde almindelige kvinder, mødre, bedstemødre. Disse funktioner er velkendt for enhver person, der desuden gav ekstremt glade og hjertevarmende følelser. Lev så meget som muligt i deres rolle, viste Elena slående realisme i skuespil, naturlige adfærd og sandfærdighed.

Følelsesmæssige impulser ramte hjerter og sind af millioner. Skuespillerinden Elena Maximova husket i mange forklædninger, på trods af at hun næsten ikke spiller en stor rolle.

Fødsel og skole tid

Født fremtidig skuespillerinde Elena Maximova 23 November, 1905 i Moskva. Hendes far solgte dagligvarer. I 1916 lukkede han sin virksomhed og familien gik til at leve i Sokolniki, hans far arbejdede i depotet revisor. skuespillerinde mor var en husmor, og i 1920 efter dødsfaldet af hovedet af familien gav børnene (tre døtre), der skal rejses på et børnehjem nummer 55. Hun døde et par år.

I begyndelsen af 1925, studerede i 9. klasse, bestået Elena konkurrencedygtig udvalg i studiet NG Vishniac. Samtidig dimitterede hun fra ni-års skole. Fortsætter sine studier i studiet, blev den fremtidige skuespiller arbejder på produktionen af knapper plante som pressovschitsy indtil efteråret 1926.

Start handler karriere

Den starter job i filmen Maksimova Elena Aleksandrovna modtog samme år. De fleste skuespillerinder nævnte debut i filmen "The halt herre" K. Eggert. Men i kronologisk rækkefølge, vil tage hensyn til højre for det første billede af "Baba Ryazan" I. Juridisk og O. Transfiguration, hvor hun spillede en skandaløs Lukerya, gift med en rig landmand.

Ung pige perfekt opfyldt instruktørens opgave, der passerer i den præsenterede billedet Zadornov, den frækhed, de perioder af fortvivlelse, manifesteret i forbindelse med ægteskabsbryder. Efter denne efterfølgende film at definere sin credo som en almindelig russisk kvinde ofte bruges af de fleste producenter.

Skuespillerinde Elena Maximova medvirkede i filmskabere 'Baba Ryazan' flere gange. En af de bedste dele var Daria i Sholokhov "Stille flyder Don". Elena den mest plausible banet vejen, slå realistisk temperament, følelser og selvmodsigende karakter af den karakter.

blive

I 1930 Maximov spillet en rolle i den mesterværk maleri Natalka Dovzhenko kaldet "Earth". Skuespillerinden med titanisk kvaler realiserede tragisk retning af heltinden, der har mistet en elsket. I en af de eksplicitte scener film Natalka febrilsk farende rundt i huset nøgne, frygtelig bekymrende om død gommen. Det er bemærkelsesværdigt, at Maximov - den første skuespiller i USSR, udsætter skærmen.

Samtidig skuespillerinden Elena Maximova spillet flere mindeværdige roller. Blandt dem:

 • Mariya Kudina (gift med en gammel Believer) i filmen "Aerograd";
 • Praskovya i "Pugachev";
 • Tatiana (tape "Grunia Kornakova");
 • I filmen "Virgin Soil Opadvendt" billede Melania Atamanchukov.

Disse værker omfatter sværhedsgraden af de tegn, den sande drama, der peger på muligheder Maximova som skuespiller.

Interessant faktum: efter tyve år Elena deltog i nyfortolkning af "Quiet Flows Don" (1957-1958.), Som blev gennemført med stor succes af Sergei Gerasimov. Hun fik en smule del Koshevogo mor. Efter dette, skuespillerinden indtastet listen over de få kunstnere, der deltog i talrige filmatisering af bogen værker.

Livet udenfor scene

Skuespillerinden Elena Maximova, en personlig liv, der har udviklet sig ikke mindre vellykket end skuespillerkarriere, hendes fremtidige mand mødte i 1927. I begyndelsen af det følgende år blev den officielle hustru Georgiya Nikolaevicha Lukyanova. Med dannelsen af en ingeniør, arbejdede han i teplotehnicheskom Research Institute. Dzerzhinsky.

I 1934 ved par havde hun en søn, der fik navnet Gleb. Child Elena gav al sin fritid. Før krigen skuespillerinden arbejdede på et filmstudie "Soyuzdetfilm", og under Ufa Maksimov efter evakuering af børn droppede alt og gik på arbejde som kok for mad, hvis kun at være i nærheden af barnet. Winter 1942 børnelejr studie taget i Dushanbe, og i foråret skuespillerinden vendte tilbage til kreativt arbejde.

Efterfølgende, søn af Helen og George Maximova Lukyanov valgte en kreativ professionel retning: arbejdet som operatør, forsøgte at skyde og gøre produktioner af film ved staten orden. Hleb boede indtil 1999. Barnebarn af skuespillerinden Andrey Lukyanov uddannet jurist, var engageret i musik og reklame virksomhed, med 2000'erne medvirkede i kinoserialah og spillefilm, fortsætte arbejdet med sin bedstemor.

nyligt arbejde

I mange år, publikum huskede skuespillerinden Elena Maximova. Filmografi hendes alder genopfyldes meste middelmådige roller, men på samme tid, særligt kvinder (bondekvinder, mødre, bedstemødre, ældre naboer), udstyret med oprigtighed, enkelhed og charme.

Nogle af dem har pulsere goodwill og harmoni, andre skandaløse billeder, med karakter og en hage. Uanset retningen, i hvilken som helst opgave ingen negative følelser, en stjerne i alle sætter positiv energi.

Blandt de fremtrædende værker af den sene periode, skal det bemærkes:

 • Dergachihi rolle i filmen "Glacial Ocean";
 • "To Kaptajner" (billedet af tante Dasha);
 • mor Alexandra ( "Tight junction");
 • mindeværdige Vera i filmen "skudt i ryggen";
 • i filmen "Fars hus" - et billede Makarikha;
 • "Hemmelige notesbog" - Glafira.
 • Varvara Stepanovna i "Alien pårørende".

I virkeligheden blev Elena Aleksandrovna Maksimova ry for at være en mand med en stærk karakter, selv om skuespillerinden generelt huskes som en venlig og udadvendt person.

konklusion

Skuespillerinden Elena Maximova, biografi er fyldt med op-og nedture og personlige resultater på området for skuespil, ofte vædder med sin mand om en person, der bruges til at forlade den jordiske verden.

Den første døde George N. (1983). Visse tid Elena fortsatte med at deltage i optagelserne af den sjældne, men alder og sygdom havde taget deres vejafgift. Skuespillerinden døde i klinikken for veteraner (1986). Støv fortjente skuespillerinde RSFSR blev spredt over den sorte flod i Moskva-regionen (i henhold til testamente).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.