Kunst og underholdningMusik

Elena Maximova: biografi, der deltager i showet "The Voice" og "hårsbredde"

Elena Maximova - attraktiv pige og en talentfuld sanger. Bred berømmelse blev bragt til hendes deltagelse i showet "The Voice" (Kanal One). Du ønsker at læse biografi sangeren? Er du interesseret i hendes ægteskabelige status? Så anbefaler vi at læse artiklen.

Elena Maximova: biografi, barndommen og ungdommen

Hun blev født den 9. august 1979 Krim, i byen-helt Sevastopol. I hvad familien blev bragt op vores heltinde? Om hendes far ikke er kendt. Men min mor arbejdede i en børnehave, som er besøgt af Lena.

Perfekt hørelse og smuk stemme viste en pige på 4 år. For at hjælpe sin datter i udviklingen af talenter, hans mor indskrevet hende i en musikskole. Det videre arbejde med den vokal Lena erfarne lærere.

I en alder af 11 har accepteret det i "Multi-Max," en gruppe af børn. Talentfulde fyre rejste at turnere hele Ukraine. Huset Maximov samlet en samling af eksamensbeviser og certifikater, rakte Lena.

Studerendes tid

Efter at have afsluttet gymnasiet, har vores heltinde indsendt dokumenter til et lokalt universitet ved fakultetet for fremmedsprog. At sørge for sig selv og for at hjælpe deres forældre, gik hun til at søge efter job. Hun optrådte i natklubber og caféer. Hendes sange kunne høres og udendørs plejehjem og sanatorier.

kreativ måde

Elena Maximova har modtaget diplom fra University of Sevastopol. Så held trådte GITIS. Hun deltog gymnasium i Sortehavet filial, der ligger i "sejlere klub." For en tid, hun var solist i orkestret af personale af Sortehavet Flåde.

I 1998 Maximov gik til festivalen "Yalta-Moskva-Transit". Professionel jury fundet sin vinder.

I årenes løb, deltog hun i skabelsen af den musikalske «We Will Rock You», deltog i festivalen "Fem stjerner" og også sang i «Non Stop» Group, "Reflex" og "Denkadans".

fjernsyn

I 2013 Elena Maximova gik til støbning af 2. sæson af showet "The Voice". blond sang sang «Kør til du» på blind lytning. For det viste alle medlemmer af juryen. Lena kom ind på holdet for Leonid Agutin. Maximova formået at nå finalen. Vinderen af showet "Voice 2" er blevet Nargiz Zakirov.

I 2013 Lena "lyser op" i et andet gear. Vi taler om showet reinkarnationer "en hårsbredde." Hun optrådte før publikum i de mest markante og genkendelige billeder: Irina Saltykova, Mirey Mate, Vanessa Paradis , og andre. Vores heltinde har med succes nået finalen.

Personlige liv

Elena Maximova - lyse blondine med mejslet figur. Om denne darling drøm for mange mænd. Men hvis hjertet af sangeren fri? Nu du kender alle.

Ved 21, Lena giftede sig med en favorit fyr. Newlyweds sammen gik til Moskva, hvor de havde en datter Diana blev født. Men ægteskabelig lykke ikke længe. Maximov blev tvunget til at vende tilbage til Sevastopol, idet en datter. Efter skilsmissen blev hun ikke engang tænke på relationer med mænd. Hun dedikeret sig til en karriere og hæve datter.

Nu hjertet af den smukke blonde travlt. Hans navn og den type aktivitet sangeren ikke ønsker at afsløre. Og det er hendes ret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.