SkønhedHudpleje

Hvordan at slippe af med acne i 1 dag hjemme

Acne er en betændelse i talgkirtlerne. De opstår som regel på grund af øget produktion af hudfedt. Når Talgkirtel er for aktiv, for meget af sin aktivitet tilstoppe ekskretionsorganerne kanaler, der fører til deres betændelse, det vil sige, at dannelsen af acne.

Særligt aktive talgkirtler begynder at fungere i ungdomsårene på grund af hormonelle forandringer. Slip af med acne for 1 dag i en given situation er umulig, fordi problemet ikke er lokal, men udtømmende. Sådanne strukturer er alder fænomen og testet næsten alle efter udløbet af den overgangsperiode, hvor hormonbalancen stabiliseres.

På andre tidspunkter, bumser er som regel resultat af en overtrædelse af stofskiftet, forårsaget af en ensidig kost, mangel på søvn, stress, rygning, og andre faktorer. I nogle tilfælde kan det være et problem dermatologisk natur. Undertiden denne form for udslæt indikerer sygdomme i mave, lever, nyrer og andre forstyrrelser af den normale funktion af kroppen.

Under alle omstændigheder bør den systemiske acne behandles grundigt, og frem for alt, vi har brug for at bekæmpe årsagerne til denne ubehagelige fænomen, at der brug for i lang tid. I denne situation, til at tænke over , hvordan man kan slippe af med acne for 1 dag, bare ikke giver mening. Med regelmæssig hudpleje og sund livsstil acne bør ikke være a priori.
I nogle tilfælde og for aktiv hudpleje kan føre til acne. Dette skyldes, at alt for hyppig vask, affedtningsmidler overtræder balancen i huden, trækker og overtørring det. Den talgkirtelaktivitet forsøger at kompensere for manglen på fedt og begynder at arbejde hårdere end normalt. En blokering af kanalerne er det den samme konsekvens.

Fordele og ulemper ved klemme bumser

Den mest almindelige måde at slippe af med acne i 1 dag er deres banale klemme. Dette er naturligvis en ekstrem foranstaltning, som er strengt forbudt ved officiel medicin. Det er fordi samtidig fjerne dermed sebaceous kanal er brudt på sin base acne, og hvis inficeret hvid masse ikke komme helt ud, da det ofte sker, delvist eller går dybere, udbredelsen af den inflammatoriske proces er ikke undgås. Ud over fokus for betændelse kan trænge ind og farlig infektion, som kan skade ikke kun ansigtshuden, men også i hele kroppen.

Som et resultat, at et stærkt ønske om at finde en måde at slippe af med acne på én dag, kan forårsage en alvorlig infektion. Still, hvis en plet besluttet at presse på trods medicinske advarsler, så skal det gøres meget omhyggeligt, overholde visse regler. Det er vigtigt at huske, at du kun kan røre de modne bumser Reduceret kerne. Hvis du begynder at trykke på en øm bule stadig umodne, uformet dens indhold sprede sig yderligere og dybere. Som et resultat, vil det ikke kun ikke slettes, men vil modnes meget senere, hvilket betyder, at meget længere tid at helbrede, og vil ødelægge udseendet af huden.

Således er spørgsmålet om, hvordan man kan slippe af acne i 1 dag ved at klemme, er passende kun for modne klart synlige hvide stænger, der hjælper en hel del at komme ud. For at gøre dette, skal du først desinficeres og uddannelse arm selv, og derefter en kort afstand fra kernen til at trykke på to fingre, holde dem i en vinkel til det væv, der omgiver massen, skubbede den op. Det skal gøres, så stangen frigives fuldt ud, uden at blodet og som et resultat kun et enkelt klik. Den resterende krater, skal du sørge for at håndtere. Hvis alt blev gjort korrekt, så efter en dag på sitet vil forblive knap synlige spor, der er let at skjule.

Løs problemet med, hvordan man kan slippe af acne for 1 dag, og producenterne lover mange midler, som hovedregel, har solitsilovo-zink sammensætning. , Men det er bedre at forsøge at undgå forekomsten af acne, hvad man skal gøre efter deres behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.