Af teknologiGadgets

Hvordan til at bestemme den model af iPad?

Den første Apple tablet produktion dukkede op i april 2010. Så udgivet vi 10 nye modeller, der adskiller sig i udseende og funktion. Bestem iPad modeller vil hjælpe flere metoder, der er beskrevet i denne artikel.

Hvad er de modeller af iPad?

IPads i dag har en enorm popularitet. De er forskellige i størrelse, funktioner og anvendelsesområder: til arbejde, leg, læsning, eller lytte til musik, se film, og måske for alt dette på én gang. Derfor har udviklerne taget sig af kunderne og skabt forskellige iPad-modeller:

 1. IPAD Pro.
 2. IPAD Air.
 3. iPad Air 2.
 4. iPad mini.
 5. Mini 2.
 6. Mini 3.
 7. iPad.
 8. Aypad 2 generation.
 9. 3. generation.
 10. Aypad 4.

iPad modeller: beskrivelse

Pro - den nyeste model af tabletten, udgivet i 2016. Det har en aluminium tynd shell standard sølv eller guld farver og mørkegrå og pink; 2 kameraer, hvoraf den ene med en flash; fire højttalere. Er 2 typer: med funktionen af Wi-Fi og en nano-SIM-kort. Prisen afhænger af mængden af hukommelse: 32 GB, 128 GB, 256 GB.

Air - tynd tablet med Wi-Fi og Wi-Fi + nano-SIM-kort, dobbelte kameraer og det samme antal højttalere, udgivet i slutningen af 2013 og begyndelsen af 2014. Dimensioner: Bredde - 169,5 mm, længde - 240 mm, skærmen - 9,7 inches, tynd ramme rundt på skærmen, som er hvid eller sort, og aluminiumkassen af mørkegråt eller grå. Fire hukommelsesstørrelse: 16 til 128 GB.

2 Air - tynd (6,1 mm) tablet, udgivet i slutningen af 2014. Ud over de to primære farver (grå, mørk grå), begyndte jeg at få mere og gyldne. Som i det foregående tilfælde, det har 4 typer af hukommelse, to kamre, hvoraf den ene med en flash, en hvid eller sort frontplade, Wi-Fi og SIM-kort (LTE). Det eneste iPad ikke længere har en knap skifte lydløs tilstand.

Mini - plade, udstedt i november 2012, har følgende dimensioner: tykkelse - 7,2 mm, bredde - 134,7 mm, længde - 200 mm. Det ser små, grå eller blå-grå aluminium. IPad Mini modeller har tre hukommelseskapacitet: 16, 32 og 64 GB. På venstre side er der et stik til nano-SIM-kort.

Mini 2 - tablet med Retina-skærm. Udgivet i slutningen af 2013. Intet, praktisk talt ikke adskiller sig fra den tidligere tablet har kun den klareste billede på skærmen, og en bedre kamera. Tilføjet en ny mere hukommelse på 128 GB. Det er både en funktion af Wi-Fi, og en funktion af LTE / Wi-Fi.

Mini 3. Gik på salg i slutningen af 2014. Ud over den nye farve (golden), er ikke forskellig fra ovenstående iPada.

IPads - den første i en serie af "Apple" tabletter, udgivet i 2010. Det har ingen kamera, frontpanel farve kun sort, og tilbage - sølv. Dimensioner: længde - 242,8 mm, bredde - 189,7 mm tykkelse - 13,4 mm. Hukommelseskapacitet: 16 GB, 32 GB og 64 GB. Stik til et SIM-kort standard, har også den funktion trådløs internetadgang.

I 2011 begyndte vi at sælge iPad 2. Det er lidt forskellige i størrelse og tykkelse, så de er lidt mindre. Ud over den sorte i frontpanelet og hvid. Der er også kameraer på den ene og på den anden side. Foto kvalitet og klarhed i billedet er dårlig (meget synlige pixels). Login for SIM - micro. Det understøtter Wi-Fi.

3. generation - blev udgivet i marts 2012. Lidt tykkere end deres "brødre", og længden og bredden er de samme. Farven på de forreste paneler kan være hvid eller sort. 2 har et kammer volumen og tre hukommelse 16, 32, 64 GB. Det understøtter Wi-Fi og Wi-Fi + 3G (mikro-SIM-kort på højre side).

4. generation iPads gik på salg i november 2012. Tabletten har 3 sorter. Tal er på bagsiden af iPad 4. Modellerne vi anser nærmere nedenfor. Ifølge de udvendige dimensioner er ikke meget forskellig fra tidligere aypadov, men de indre funktioner er meget tydelig. Der er også flere farver: sølv, mørkegrå, gylden og grå-blå.

Hvad gør tallene iPad modeller?

Absolut alle enheder har et serienummer. Tabletter, herunder iPad, de også besidder. Det er opført på bagpanelet af udstyret. Lad os se på, hvordan man kan dechifrere de tal og bogstaver.

 1. En række 1337 betyder, at før du model 1. generation Aypada, Wi-Fi + 3G sim-kort.
 2. En række af 1219 taler også om den 1. generation, som har den funktion at Wi-Fi + SIM-kort med 3G.
 3. iPad 2 modeller har følgende serienumre: A1395, A1396, A1397, kun forskellige interne funktioner.
 4. Et serienummer 1403 angiver tablet 3rd Generation har Wi-Fi + 3G (mikro-sim (Verizon)).
 5. Serie A, nr 1430 siger om enheden 3. generation med funktionen af Wi-Fi + Cellular.
 6. En 1416 nummer repræsenterer også den model af "Epplovskogo" 3 tablet med Wi-Fi.
 7. En 1455 betyder mini gadget med tilslutning Wi-Fi + Cellular (MM) .
 8. Serie A, Room 1454, 1432, taler om aypad mini-modeller er udstyret med Wi-Fi + Cellular og iPad mini med bare trådløs internetadgang.
 9. Serienumre En 1460, A 1459, A 1458 er et tegn for iPad 4 modeller.
 10. iPad mini 2 med Wi-Fi-forbindelse og TD-LTE, Wi-Fi og Cellulær og let trådløs internetadgang har følgende udmærkelser: En 1491, A 1490 og A 1489.
 11. En model iPad mini 3 med de samme tilføjelser som sin "storebror", har også en serie af A, men andre numre har: En 1600 og A 1599.
 12. Værelser En 1550 og A 1538 er indikatorer for iPad 4 med funktionen af Wi-Fi, samt Cellular.
 13. Serienumre 1474 A, 1475 A, 1476 En snak om iPad Air prøver.
 14. En iPad Air 2 betegne følgende numre: A 1567, A 1566.

Den første fremgangsmåde til bestemmelse af model IPAD

Der er flere måder, hvordan man definere model iPad. En måde - dette er at klatre til indersiden af tabletten, nemlig:

1. Det er nødvendigt at gå til startskærmbilledet aypada.

2. Klik derefter på "Indstillinger» (Indstillinger).

3. Derefter skal du klikke på "Generelt» (Generelt).

4. Det næste skridt bliver nødt til at trykke på "Device Info» (Om). Og i linjen "model» (Model) vil vise modelnummeret.

5. bestemme modellen IPAD vil sammenligne tallene i rækken med den ovennævnte liste.

Den anden fremgangsmåde til bestemmelse af model af tabletten

Den anden metode er den letteste. Ingen grund til at komme ind i indstillingerne og gøre alt, hvad der er skrevet i den tidligere metode.

Du skal blot vende iPad bagpanelet og kigge i nederste venstre hjørne på stedet Model, og derefter sammenligne med listen, som vi har nævnt ovenfor.

Metode til bestemmelse af versionen af iPad OS

1. Gå til hovedskærmen.

2. Klik på "Indstillinger» (Indstillinger).

3. Klik derefter på "Generelt» (Generelt).

4. Tryk derefter på "På enhed» (Om).

5. I linjen "Version» (Version) vil blive skrevet version af softwaren aypada.

Hvad adskiller iPad fra iPod?

Da Apple for nylig har begyndte at producere et stort antal af sine produkter, for eksempel, iPad, iPod og iPhone, de mange mennesker i mit hoved er der en rod. Hvis iPhone, er det klart, at telefonen, her er iPods og aypad kun adskiller et bogstav, og kan være forvirrende.

Lad os se, hvad er forskellen mellem iPod og iPad, hvilke modeller begge enheder er mere lig hinanden.

Den verdensberømte firma Apple, foruden gadgets, lader computere og bærbare computere, men desværre medbringe eller sætte i lommen vil ikke arbejde på grund af den voluminøse størrelse. Derfor kombineret i én lille enhed, computer og mobiltelefon, og oprette iPad, som du kan arbejde, læse en bog, chatte, tage billeder, lytte til musik, se videoer og meget mere.

Med iPod, kan du kun lytte til og gemme musik, se videoer og billeder. Kamera på det er det ikke. Men det hedder i almindelige medieafspillere.

Også begge enheder er forskellige i deres dimensioner: aypad meget længere og tyndere end iPod. Selvom nu og klarer sig fint afspiller. Hukommelseskapacitet har også en stor forskel: tabletten har en hukommelse på 16 til 256 GB, og spilleren er kun 2-4 GB eller mere, kan du sætte hukommelseskortet.

iPod kan være uden en skærm (kun én knap), skærmen og tasterne og berøringsskærmen. Pris naturligvis også være anderledes. iPad er sammensat udelukkende af skærmen, og en enkelt knap «Home» (Hjem), og den pris, han er også anderledes. Den nyere og mere kraftfulde, vil omkostningerne være højere.

Til dato, "Apple" Virksomheden producerer et tilstrækkeligt stort antal af deres produkter med forskellige priskategorier, at hvert sekund der er et produkt eller en anden velkendt mærke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.