HjemlighedVærktøj og udstyr

Nå-septisk egne hænder: en beskrivelse af apparatet

Næsten ingen af sommerhus forum i dag kan ikke undvære sanitet, vandforsyning og varmesystemer. Sivebrønde snarere ubelejligt som motiver til fjernelse af urenheder. De er forældet, men den købte septisk ganske dyrt, så det kunne ikke blive den bedste løsning. På grund af denne ganske ofte handyman etablere et godt septisk.

Du kan også følge deres eksempel, men før arbejdet er påkrævet for at komme i nærkontakt med den teknologi. Efter alt, hvis det ikke opfylder, er det muligt at fremprovokere en miljøkatastrofe i regionen. Grundvand kan være forurenet, samt de næste kilder til drikkevand.

Standard kit består normalt af:

  • kammer til rengøring kontaminanter;
  • bundfældningskammer for vandet;
  • godt til filtrering.

Sidstnævnte er undertiden erstattet af en snor felt. Design funktioner på septisk normalt afhænger af antallet af beboere. Hvis hjemmet er kun få mennesker, og de bruger opvaskemaskinen, aktivt at udnytte bad og bruser, samt bruge vaskemaskinen, vil det være tilstrækkeligt at to behandlingsgrupper kamre. Spildevand samtidig vil tage en temmelig stor mængde urenheder, så sidstnævnte får brug for en grundig rengøring.

Godt septiktank kan have kun én tank, sump, som vil være nok for en lille familie. Dette er sandt, når huset er en lille mængde udstyr. Et sådant system har typisk to brønde. Hvis du skal udstyre kloakkerne til 5 personer med fast bopæl i huset, skal du drage fordel af at bygge koder. Ifølge dem, bør volumenet af rensekammeret være lig med mængden af spildevand i tre dage. Denne værdi er omtrent lig med 3000 liter. I dette tilfælde er det nødvendigt at erhverve en betonring, hvilket svarer til 0,62 m3. For hver brønd på samme tid har brug for 5 ringe. For hver kamera er kun tre.

Valg af en placering

Før du installerer et godt septiktank, skal du vælge den optimale placering for arbejde. Det er vigtigt at tage hensyn til de tolerancer, der er angivet i reglerne. For eksempel bør konstruktionen ikke være placeret tæt på menneskelig beboelse og drikkevand kilder.

Før du begynder at tælle, er det vigtigt at huske, at det skridt op til en beboelsesejendom fra rensningsanlægget er 5 m eller mere. Hvis du gør det afstanden mere imponerende, kan det være vanskeligt og omkostningerne ved at lægge rørledningen. Vandkilden til septiktanken skal opretholdes en afstand på 50 m eller mere. I dette tilfælde taler vi om brønde og boringer.

Installation af en brønd, septiktank, skal du huske en af de vigtigste regler, som skal sikre adgang vejen for specialkøretøjer. Grundvandsniveauet på opstillingsstedet skal ikke være høj. Hvis røret er slået ud temmelig lang, så hver 20 m skal installeres revision brønde, som bør være mere i steder vender.

fremstilling af gruber

Installation af septiske brønde udføres efter forberedelse værker. De giver fundamentet pit udgravningen. Han formodes at være stor nok til at rumme rensekammeret ind i den og filtrere godt. Hvis du ønsker at spare tid, er det bedre at bruge specialudstyr. Ellers skal du bruge den manuelle arbejdskraft.

Det er vigtigt at forhindre indtrængen af urenheder i jorden. Derfor skal du hælde et betonfundament på opstillingsstedet septiktanke. Dræning rolle spilles af 40-centimeter sand pude. Salget kan ses betonringe med en lukket bund. De er ideelle til septiktanke og kræver ikke yderligere betonarbejder. Basen bør være forberedt. Den mest velegnede til dette vil afbøde hvis tykkelse er 50 cm. Den består af knust sten, grus og sand.

Indstilling ringe

Ring-septisk brønde installeret i det næste trin. Dette er normalt bruges løfteudstyr, som umuligt hånd-lift betonkonstruktion. Ringene bør fastsættes i henhold til ordningen, og er tæt forbundet med cementmørtel.

Det er vigtigt at give jordens forskydninger. Til dette formål er elementerne fikseret med metal beslag eller plader. Under rørlægningen er muligt at bruge et rør med en bøjning, der ligner en vandlås. Dette eliminerer lækage af lugt fra spildevandet.

Beskyttelse af leddene og udfører opfyldning

har sømme, der skal forseglede fuger eller den færdige blanding af typen "Akvabarera" mellem ringene. Den udvendige overflade er dækket med overfladen imprægnering. For at opnå større pålidelighed, er det nødvendigt at anvende de fusing fugemasser. Designet kan være forstærket med plast liners. De er repræsenteret ved den højre cylinder volumen, som er placeret inde i brønden.

Imprægnering bør udelukke indtrængning af spildevand i jorden, er det ikke kun forlænge levetiden af strukturen af udnyttelse, men også fjerne lugt. Ved det næste skridt er at foretage opfyldning. Til dette udgravet under dannelsen udgravningen jorden skal blandes med sand og spredt rundt ved forsegling masse. Hver tank skal dækkes tophætten med et hul til lugen. Sømmene skal forsegles af ovenstående skema.

Under anvendelse af et system af to brønde

Konstruktionen af en septiktank - er bundfældningstanke på grundlag af modulære beholdere. Hver tank er forbundet til den efterfølgende overløbsrør. Typisk er en septiktank af de to brønde er tilstrækkelig. Den første container vil blive finansieret. Hendes bund skal vandtæt. Som en grundlæggende beskyttelse, som godt tjener ophobning af spildevand for afregning. Tungere suspensioner forbliver i bunden og nedbrydes under fermentering til organiske enkle komponenter. Den anden kapacitet - et reservoir for jord filtrering. Under hendes bund pude er lavet af sand, knuste sten og grus. Det er nødvendigt for mekanisk filtrering.

dræne godt

Dræne godt til septiktank - er konstruktionen af typen sumpen, hvor behandlede spildevand kommer ind, og derefter sende filtrering og spildes i undergrunden. For at give systemet mulighed enhed er den mest hensigtsmæssige. Det er billigt, enkelt og i stand til at klare små mængder.

Installer en dræning godt er mulig, selv på jord med problemer. For enheden er nødvendigt at forberede et hul, placere mursten på en cirkel. Mellem produkter beholdt åbninger, gennem hvilke vand vil gå. For at holde vandet i brønden af en septiktank ikke stagnerer, er det muligt at anvende en armeret beton ring, hvor væggene i borehullerne. Undertiden til dette formål installeret en plastik tønde uden en bund.

Installation plastbrønde

Plastic godt for septiktank er ret almindeligt i dag. Det har en stærk og holdbar væg er let, og kan installeres uden brug af specialudstyr. mount teknologi forbliver den samme. Først valgte sted, og efter pit fremstilles, hvis dimensioner er lidt større i sammenligning med reservoiret.

Septisk derfor skal installeres således, at låget forbliver over jordoverfladen. Dette giver dig mulighed for at styre driften af enheden. For grunden til, at plast brønde til septiktank er ganske let, med forbehold for deformation og forskydning under forskydning af jorden, er det vigtigt at træffe beskyttelsesforanstaltninger. På denne kapacitet suppleres af beton monolitisk sarkofag. Hvis denne betingelse ikke kan opfyldes, er det nødvendigt at udføre en opfyldning pit bund grus.

konklusion

Ganske ofte, ejere af forstæder fast ejendom stille spørgsmål om, hvad der er fordelen ved betonkonstruktioner, der danner grundlag for septiktanke. For det første, de er lave i omkostninger. For det andet, er det let at vedligeholde. For det tredje kan et sådant system være selv-udstyret. Imidlertid er udformningen har nogle ulemper. De ligger i tilstedeværelse af lugt og behovet for at periodisk assenizatorskaya maskinens ydelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.