Nyheder og SamfundNatur

Race væddeløbsheste: beskrivelse

Før vi taler om væddeløbsheste, har brug for at forstå de vilkår. Det faktum, at udtrykket "cocktail" ikke anvendes i den officielle klassifikation af klipper. I ordbøger, "et løb" er defineret som en hest, der tilhører racen af racerene heste og har fremragende langrend kvaliteter. Racerene racer i verden reciterer alle tre. En af dem kaldes "engelsk væddeløbshest". Men som regel, der almindeligvis omtales som race, ikke kun repræsentanter for disse tre arter, men også for alle ridning racer bestemt til konkurrencer.

Hestevæddeløb og hestesport

Den ældste stutteri i England, blev grundlagt af kong Henrik VIII i det 16. århundrede. Sagen blev videreført af hans efterfølgere. I det 17. århundrede blandt de engelske aristokrati det er blevet moderne at avle heste til sport. Det skal bemærkes, at i moderne forstand af "springer" og "Riding" - et par forskellige ting. Under hopper forstod test heste til egnethed til videre avl. Den vigtigste ting, der kræves af en hest i kapløbet - det hastighed. Afstand i korte løb.

En anden ting - ridning. En forholdsvis ny race væddeløbsheste (fx Don), der oprindeligt designet til brug i hæren, er det veletableret i sport, forskellige spil og konkurrencer, der involverer samspillet mellem hest og rytter. Der er mange former for hestesport. Det er inkluderet i det olympiske program.

Hestevæddeløb race: udvendige funktioner og adfærd

Selvfølgelig, fra en hest venter i første omgang agility. Men den spektakulære udseende - det er en integreret del af en fuldblods hingst eller hoppe. Sport heste - statelig, med lange senede og muskuløse ben. Lederne af dem er små, aflange krop. Disse dyr ser sunkne og tør. De bør have let skridt, udholdenhed, styrke. Betydningen og arten af hesten, at den er villig interagere med den person. Det sker, at hestevæddeløb og hasardspil race er fuld af energi, men den koleriske temperament forhindrer hende lykkes.

Faktisk ikke alle sport hest givet mindst én gang i deres liv til at tage prisen. Heste er ikke skelnes i konkurrencen, men i stand til at tjene en forbedring af andre racer eller udvikle nye, transmission til deres afkom individuelle træk, som er interesserede opdrættere.

Den ældste hest Race: Araber

Akhal-tekiner - er den ældste hestevæddeløb hest. Racer af heste i de dage, hvor disse heste blev kendt, eksisterede ikke som sådan - eller rettere, havde ikke navne. Men om Akhalteke heste allerede vidste de gamle forfattere (såsom Herodot og Appian). Disse heste bruges til at blive kaldt den persiske, tyrkisk, turkmensk. De er forvirrede med de mere populære arabisk. Racen blev genopdaget kun i det 19. århundrede, og på samme tid, det fik sit navn: til ære for turkmensk oase, hvis indbyggere holde rent blod af disse dyr i århundreder.

Central nomadiske mål var at introducere hesten kamp: hårdføre, stærke, i stand til at dispensere små mængder vand. Den Akhal-Teke er relativt høj for rideheste, smal overkrop, har et lille hoved, elegant hals lige. Hale og manke er sjældne, håret er kort og har en karakteristisk metallisk glans. Set gennem huden fartøjer. Ben og ryg har en lang, tør fysik. Trin Akhaltekins glat, så de er behagelige at ride. Men disse heste er forskellige vanskelige karakter: de anerkender kun én vært, overgearet og hævngerrig. Håndtere dem ikke alle kan.

Ikke uden deltagelse af de turkmenske heste ny race væddeløbsheste blev avlet for eksempel den engelske og Don. Og Arabians, er tilbøjelige til at bære i deres årer blodet af Akhal-Teke.

Den mest berømte Race:

Dannelse af racen begyndte i det område af den arabiske halvø i 4-7 århundreder BC. e. Aner til disse heste - Centralasien (forfædrene til Akhal-Teke) og nordafrikanske hest Berber nomader. Araberne var meget jaloux på renheden af blod. De har skabt et sæt af regler, der gennemfører en streng udvælgelse af producenter. Herkomst blev gjort til at gennemføre gennem den kvindelige linje. Sælg hopper blev forbudt, deres værdsatte usædvanlig høj.

Heste arabiske race små, sarte, tørre, men med en blød ryg. De er godt lagt buet hals og lille hoved. Arabiske hest kraniet markant bøje, en bred pande og smalle snude. Halen er højt hævet. "arabere" udmærker atletiske, smidighed, raffineret udvendig og perfektion af bevægelser. Disse heste har påvirket hesteavl verden: næsten alle racer væddeløbsheste, der nu findes i Europa og Amerika, er af arabisk herkomst. I moderne hestesport, men den arabiske hest vil ikke skinne: større konkurrenter overhale dem. Men disse heste begyndte at vokse i de udstillingsformål.

Engelsk fuldblod - «avlet til perfektion"

Først racen blev kaldt "engelsk væddeløbshest". Senere begyndte det at blive dyrket rundt omkring i verden, og der var et nyt navn - "Fuldblod race af heste" Hendes bedsteforældre - kongelige hopper af den britiske kongelige stalde og den arabiske og Akhal-Teke hingst, fanget eller købt i øst. Denne race blev udviklet i det 18. århundrede udelukkende til sport. Kun heste viser jævnligt gode resultater på løbene, fik lov til at fortsætte løbet. er blevet skabt Alle betingelser for dyrene; deres dressuroy engageret erfarne specialister. Resultatet: en engelsk væddeløbshest - Den hurtigste hest i verden.

Det er større, proportionalitet og "nemmere" af deres forfædre, har medium længde hals, lille hoved og en straight ansigt. Disse heste er modig, fremfusende, men ikke så nervøs som deres østlige patriarker. I dag er det de mest talrige race sportsheste.

Andre racer væddeløbsheste

Med "English" som en ny race af ridning og hest-sele heste blev opnået: Hannoveraner, Orlov-rostopchinskaya, Terek, Trakehner, ukrainsk og mange andre. På billedet nedenfor - hest Budennovskaya race, avlet til hæren.

Som et resultat af krydsning de engelske hingste med hopper af lokale racer er født hårdføre og forholdsvis rolige væddeløbsheste. Horse race, skabt af det genetiske materiale af tre "rene" klipper, dels overgik deres forfædre: en - i kraft, den anden - i hastighed, den tredje - i intelligens.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.